FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Općina Stari Grad već nekoliko godina unazad podržava rad Fudbalskog kluba Sarajevo, a na radost svih pristalica Bordo kluba, tako će biti i u ovoj godini. Općina je prepoznala značaj inftrastrukturalnog projekta izgradnje Trening centra Butmir FK Sarajevo, kao mjesta okupljališta svih starosnih generacija i razvoja mladih talenata, budućih prvotimaca FK Sarajevo i reprezentativaca BiH.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nogometni/ Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine krajem mjeseca januara 2017. godine organizuje reprezentativne kampove za mlađe kadete i kadete.
Poziv za učešće u kampu U-16 reprezentacije BiH dobili su Belmin Dizdarević, Andrej Đokanović, Dino Islamović, Dal Varešavić i Rej Karabeg, a Armin Imamović, Rijad Sadiku i Đani Salčin pozvani su na kamp U-17 reprezentacije.
Naše reprezentativne selekcije okupit će se u Čitluku, u periodu od 20. do 27. januara, a omladincima FK Sarajevo želimo puno sreće i uspjeha.

Poziv za učešće u kampu U-16 reprezentacije BiH dobili su Belmin Dizdarević, Andrej Đokanović, Dino Islamović, Dal Varešavić i Rej Karabeg, a Armin Imamović, Rijad Sadiku i Đani Salčin pozvani su na kamp U-17 reprezentacije.
Naše reprezentativne selekcije okupit će se u Čitluku, u periodu od 20. do 27. januara, a omladincima FK Sarajevo želimo puno sreće i uspjeha.

Tek sam sad vidio ovoLakoste je napisao/la:Pogledajte stori kod Saje

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma nesto je Dulja izgubio od Saje pa morao da radi sklekove na ulici hahahhahhaBesic je napisao/la:Tek sam sad vidio ovoLakoste je napisao/la:Pogledajte stori kod Sajenema ništa sad možda je bilo.
I govori Sajo, covjek imao dva treninga danas evo opet mora sklekove sad i smije se a Dulja pumpa sklekove

Ja malo navratio.
Naša prednost u odnosu na konkutente što smo veoma malo mjenjali, skoro pa da prvih 11 nismo mjenjali. Možda je to loše zato što smatramo da nam treba malo jača sredina terena. Ali sjetite se proteklih sezona, pogotovo nakon zimskog prelaznog roka, nikad uigrati ekipu. Nema tog trenera koji za kratko vrijeme može uklopiti 4-5 novih igrača u postojeći tim.
Mislim da će mostarci tu imati najviše problema, em novi trener, em novi igrači. A komšije dovedoše nekoliko igrača koji ne vjerujem da će biti zadovoljni sjedenjem na klupi. Uglavnom biće interesantno na proljeće.
Naša prednost u odnosu na konkutente što smo veoma malo mjenjali, skoro pa da prvih 11 nismo mjenjali. Možda je to loše zato što smatramo da nam treba malo jača sredina terena. Ali sjetite se proteklih sezona, pogotovo nakon zimskog prelaznog roka, nikad uigrati ekipu. Nema tog trenera koji za kratko vrijeme može uklopiti 4-5 novih igrača u postojeći tim.
Mislim da će mostarci tu imati najviše problema, em novi trener, em novi igrači. A komšije dovedoše nekoliko igrača koji ne vjerujem da će biti zadovoljni sjedenjem na klupi. Uglavnom biće interesantno na proljeće.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Biće interesantno na proljeće koji inaće Željin period a zadnjih godina su po pravilu iza nas na krajuhilmo je napisao/la:Ja malo navratio.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Pa i Susic je izjavio da mu je PSG drazi od FKSjoker90 je napisao/la: Ma jah! A dok se Joker ljetos naguravao sa skautom i debilima u kampu, jer sam dosao da vidim Saida, ti si tad cundaricu siljio na Messi-a i pisao po forumu kako je Barca u srcu prva, pa onda FKS! I sad ja treba da se ubjedjujem s takvim likom da li mrzim Saida, maaa hajte molim vas..

Moram te prozivati kad volis crnciti i pehirati

Sta je tacno bilo podsjeti me ?MortemHz je napisao/la:Ma poceo je lik odjednom srati svima, i ja se sjebao kad je prema meni poceo nesto slicno nicim izazvan a prije normala bas bio..
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
U tom i jeste glavni problem i strah u isčekivanju imal il ako neda sada,ovog prelaznog roka,neće više ništa davat osim uzimati eventualne mlade nade..al bi u isto vrijeme propali možda ko kolektiv da se nije desio "veliki amiđa" heheheEvander je napisao/la:Tana ne mozes otjerati, kao sto ne mozes otkerati vlasnika firme, ako radis kod privatnika. Svidjao nam se ili ne, on ce biti tu i radit ce sa klubom sta mu je volja.BordoBolesnik je napisao/la:Eh et hajmo Tana otjerat, Dinokia iz sjene vratit na funkciju i organizovat sergiju po uzoru na komsije i dovest neko pojacanje kao sto je Regoje, ako ostane love mozemo na Butmiru postaviti stand sa sladoledom.
- kupus army
- Kontakt:
Ako Dulja ostane,a Said bude onaj stari,kad na to sve dodas Crnkica,Lelica i eventualno Livaka,bice Cala na slatkim mukama,koga da stavi na klupu?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Mokes je napisao/la:Pa i Susic je izjavio da mu je PSG drazi od FKSjoker90 je napisao/la: Ma jah! A dok se Joker ljetos naguravao sa skautom i debilima u kampu, jer sam dosao da vidim Saida, ti si tad cundaricu siljio na Messi-a i pisao po forumu kako je Barca u srcu prva, pa onda FKS! I sad ja treba da se ubjedjujem s takvim likom da li mrzim Saida, maaa hajte molim vas..
Moram te prozivati kad volis crnciti i pehirati
Pomisli samo šta bi ti sve reko i još plus i šta jest i šta nije,nebil ti egzodijelo kupili da letiš visoko![]()
Sta je tacno bilo podsjeti me ?MortemHz je napisao/la:Ma poceo je lik odjednom srati svima, i ja se sjebao kad je prema meni poceo nesto slicno nicim izazvan a prije normala bas bio..
Otvorile bi ti sve oći vjeruj mi kakvi levati gdje ih vidiš?MACMUDAN je napisao/la:Ignorises levate i bubuljicarekinosvra je napisao/la:sasistika je napisao/la:SAMOODRŽIVI finansijski klub Sarajevo!!!! Hoće Tan 100% vlasništvo nad klubom a i stadion čvaknut mislio za par miliona u banana ligi u korumpiranoj zemlji??? Nigdje feninga od velikoga amiđe koji se preračunao izgleda,uz svesrdnu pomoć Choo'a i Ješića,pa sada idu ucjene raskoli talovi? Kakva je atmosfera sada,sjećačemo se mi lijepi dana i zahvalnih "viršla" igrača Sarajeva od srca istih!!!!Ubijte se, spasite svijet!TobeYarabi je napisao/la:otvorite malo oci. tan je najveca prevara u istoriji FKS.
Zamoliti neke u jedninizagor1987 je napisao/la:Haha majke mi drug smjesno mi citat kako neka djeca placu ovdje,hvala bogu pa ne dolazi 30 igraca pa odma ide prica nema se para,zavrnutaa pipa itd,nema kod makedonca bacanja. Znaci niko bitan nije otisao,dosao nam jedan igrac idemo dalje,nema se para,zavrnuta pipa nekima se svidja ovako,tako da zamolim neke da pisu u jednini i da ne lazu da smo kokuzikinosvra je napisao/la:sasistika je napisao/la:SAMOODRŽIVI finansijski klub Sarajevo!!!! Hoće Tan 100% vlasništvo nad klubom a i stadion čvaknut mislio za par miliona u banana ligi u korumpiranoj zemlji??? Nigdje feninga od velikoga amiđe koji se preračunao izgleda,uz svesrdnu pomoć Choo'a i Ješića,pa sada idu ucjene raskoli talovi? Kakva je atmosfera sada,sjećačemo se mi lijepi dana i zahvalnih "viršla" igrača Sarajeva od srca istih!!!!Ubijte se, spasite svijet!TobeYarabi je napisao/la:otvorite malo oci. tan je najveca prevara u istoriji FKS.

koja je druga pripremna utakmica i gdje?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma i ta ima mjesta skroz istina prava! al nama su neophodni trofeji i grači zbog sponzora i love,a para nema može bit bidne??? Možda je i to scenario odkud znaš? po djelima i pojačanjima se baš i nevidi da ima i viška!! a mislim da se i govorilo zvanično jelde? I to Čala lićno pred kamerama??? a i ranije isto i opet zvanično je Kusturica nešto pričao ko kako i šta radi i sve ostalo,samo su "neki" u kocki da bi imali širu viziju i duže pamćenje...cccccccBordoBolesnik je napisao/la:Sto se vise proziva Tan i njegovi ljudi tipa Ken Cho to se pokazuje da ublehe u klubu ne mogu da pljackaju koliko su mogli prije.
Da neko od vas daje lovu za klub i da neko dovede 15 igraca pa otjera 13 na tvoju stetu kao vlasnik se ne bi zapitao pa sta se ovdje radi?! Potezanje rucne je normalna stvar nakon svega.
Protiv Veleža 28.1., vjerovatno u Čitluku.zlo87 je napisao/la:koja je druga pripremna utakmica i gdje?

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velež, 28-og tu u Čitluku ili Vrapčićima. Da sam na tvom mjesu sacekao bi malo da ne bude isti scenario k'o sa Kenčom.zlo87 je napisao/la:koja je druga pripremna utakmica i gdje?

hvala momci
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hahhaahahhaha...nekakav sasistika, balavac iza nika ismijava "velikog amiđu"...zemljo otvori se.
De ti nama reci hoce biti kakav klasan veznjak ili opet svaki ponedjeljak prosjecan navijac mora na manikuru?kinosvra je napisao/la:Hahhaahahhaha...nekakav sasistika, balavac iza nika ismijava "velikog amiđu"...zemljo otvori se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Combattente87, iliyaa8, JavierBosnia, plisek, Riziko, USB, Varijantas8 i 93 gosta.