NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Evo taman traje na HNTV-u snimka Rudeš-Gorica pa tko želi može vidjeti na djelu i Čabraju i ovoga Marinu
Ja gledam vec dvadesetak minuta i nista specijalno
Ja gledam vec dvadesetak minuta i nista specijalno
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Ja mislim da ce ovo privuci jos vise gledatelja na proljece, dovodjenje neiskusnog trenera, igraca iz 2.HNL ... Ja iskreno sumnjam da Cabraja i Marina mogu biti pojacanja
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ma kakva pojacanja sta vam je,kakav cabraja kakav marina.Ja ne znam sta je u toj 2hnl vise.Pun mi je kufer tih igraca.Mi nismo doveli pojacanje,ali bas ono pravo pojacanje,ne znam ni ja od kad.Zelimo ligu 6 oni dovode neke tamo anonimce,pa metalleghe se bolje pojacalo od nas yebote dan.
Igraj Široki ti si najbolji!
Ako ćemo realno od Crnova nismo pošteno pojačanje doveli....a znamo kako je on završio
EKONNP
Udemo li mi u ligu za prvaka ne bojim se ja za prosjekAndroid je napisao/la:Ja mislim da ce ovo privuci jos vise gledatelja na proljece, dovodjenje neiskusnog trenera, igraca iz 2.HNL ... Ja iskreno sumnjam da Cabraja i Marina mogu biti pojacanja
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Doduse sad kad razmislim malo bolje,dajmo momcima sansu,tko je cuo za barabana prije Sirokog,iako me brine ovaj cabraja,cini mi se ko crnov broj 2
P.S Navodno dolazi jos jedan brazilac...
EKONNP
-
brigsiroki
- Kontakt:
a koga ćeš dovest kad smo ograničeni ? a ko god dođe u široki nemože biti poznat jedino ako je iz naše škole recimo kao zlomislić, uostalom naša liga je pre loša a mnogi još toga nisu svjesni, pa recimo da široki ima pare za dovest npr samira iz dinama,mislite li da bi on htio doć u ovu raspalu ligu,pa nije lud.
U hrvatskoj drugoj ligi sigurno ima pojačanja za nas,samo je pitanje jesu li ih naši "stručnjaci" prepoznali ili će biti potpuni promašaji...vrijeme će pokazati....
Recimo zrinjski dovodi srbe i bošnjake koji su jeftinija radna snaga od hrvatskih igrača a mi to neradimo,u zrinjskom je ja mislim tomić najplaćeniji igrač koji prima oko 60-tak tisuća godišnje, a više je crnov imao u širokom,pa vidimo što je crnov bio u širokom a što je tomić u zrinjskom... jednostavno promašaji uprave
U hrvatskoj drugoj ligi sigurno ima pojačanja za nas,samo je pitanje jesu li ih naši "stručnjaci" prepoznali ili će biti potpuni promašaji...vrijeme će pokazati....
Recimo zrinjski dovodi srbe i bošnjake koji su jeftinija radna snaga od hrvatskih igrača a mi to neradimo,u zrinjskom je ja mislim tomić najplaćeniji igrač koji prima oko 60-tak tisuća godišnje, a više je crnov imao u širokom,pa vidimo što je crnov bio u širokom a što je tomić u zrinjskom... jednostavno promašaji uprave
- Pantarei79
- Kontakt:
Kako nisi čuo za Barabanaskripar96 je napisao/la:Doduse sad kad razmislim malo bolje,dajmo momcima sansu,tko je cuo za barabana prije Sirokog,iako me brine ovaj cabraja,cini mi se ko crnov broj 2
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Hrasno1921
- Kontakt:
brigsiroki je napisao/la:a koga ćeš dovest kad smo ograničeni ? a ko god dođe u široki nemože biti poznat jedino ako je iz naše škole recimo kao zlomislić, uostalom naša liga je pre loša a mnogi još toga nisu svjesni, pa recimo da široki ima pare za dovest npr samira iz dinama,mislite li da bi on htio doć u ovu raspalu ligu,pa nije lud.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Čuj nisi čuo za Barabana. Svašta.skripar96 je napisao/la:Doduse sad kad razmislim malo bolje,dajmo momcima sansu,tko je cuo za barabana prije Sirokog,iako me brine ovaj cabraja,cini mi se ko crnov broj 2
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jel službeno to za Čabraju?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Eno nasi juniori trpaju zrinjski redovno po 5,6-0 a oni su prvaci u juniorakim uzrastu,a uprava dovodi tamo neke drugoligase.A po africi i brazilu se također da nahvatat dobrih igraca za male pare
Za Afriku i Brazil trebas imati dobre skaute i veze, a nasi to ocito nemaju
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
ne mislim ljudi doslovno nisam čuo,čuo sam ja i za čabraju prije širokog,ali govorim da nije doveden na pecaru kao veliko pojačanje,ali se takvim pokazao,tko zna možda i njih 2 iznenade,samo ne razumijem što će nam kraj zlome i lončara još jedan zadnji vezni al eto...
EKONNP
sta napisa covjek... cuj jeftinija radna snagaHrasno1921 je napisao/la:brigsiroki je napisao/la:a koga ćeš dovest kad smo ograničeni ? a ko god dođe u široki nemože biti poznat jedino ako je iz naše škole recimo kao zlomislić, uostalom naša liga je pre loša a mnogi još toga nisu svjesni, pa recimo da široki ima pare za dovest npr samira iz dinama,mislite li da bi on htio doć u ovu raspalu ligu,pa nije lud.
Navodno Waga pokupio u Brazilu nekog svog,trebao bi na Pecaru ubrzoAndroid je napisao/la:Za Afriku i Brazil trebas imati dobre skaute i veze, a nasi to ocito nemaju
EKONNP
Cim je Waga to skautiro mora bit dobar 
Samo da ne bude promasaj kao onaj Tai
96BadBoy je napisao/la:Cim je Waga to skautiro mora bit dobar
Dovođenje stranaca iz brazila i afrike je kupovanje mačka u vreći,jednostavno ideš metodom pokušaja i pogrešaka,ali ja Wagi vjerujem,ako itko zna,on zna
EKONNP
I Marina i Cabraja su ti macak u vreciskripar96 je napisao/la:96BadBoy je napisao/la:Cim je Waga to skautiro mora bit dobar
Dovođenje stranaca iz brazila i afrike je kupovanje mačka u vreći,jednostavno ideš metodom pokušaja i pogrešaka,ali ja Wagi vjerujem,ako itko zna,on zna
hahahahahha slažem se96BadBoy je napisao/la:I Marina i Cabraja su ti macak u vreciskripar96 je napisao/la:96BadBoy je napisao/la:Cim je Waga to skautiro mora bit dobar
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrammm1921, Hrasno15, MrkiMedo, Orjuna, Samba71, tutankamon1905, Venom, WeekendOffender i 43 gosta.