Zapratite @lelepons na instagramu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zašto bi nađi si dečka pa nek ti bude papučarrasavoje je napisao/la:Zabavi policajca dok predjem van pjesackog, budi od koristi.
oj jbt. imas i instagram.Besic je napisao/la:Donniele,just another day at the office
Zapratite @lelepons na instagramu
Bezobrazan si.BvB09 je napisao/la:
Zašto bi nađi si dečka pa nek ti bude papučar
Samo još snapchat nemam.Vijadukt je napisao/la: oj jbt. imas i instagram.
Superrasavoje je napisao/la:Bezobrazan si.
Loše vijesti za tebe, od večeras novo jače zahlađenje, -15, ali samo do 28.1 onda ide zatopljenje idu temp i do +7.pride_of_merseyside je napisao/la:No.Besic je napisao/la: Ljubila se vani negdje po ovim minusima?Ne podnosim minuse. Hoću ljeto.
e jbg. moram prvo vidjeti sta je snapchat.Besic je napisao/la:Samo još snapchat nemam.Vijadukt je napisao/la: oj jbt. imas i instagram.
Što , je li to napredne tehnologije još nisu stigle to grada bošnjačkih kraljeva
"U Visokomu, mojoj domovini... samostan i crkva Sv. Nikole, koja se zove kraljevska kapela, lijepa je, iako ne odviše velika".
Banka ko banka, ima ih milionpride_of_merseyside je napisao/la:Je li se ovo zbog tebe preselio u Visoko?Vijadukt je napisao/la:
ne znas besica? to je klasicna visocka nesorta. nadmasio onu njihovu nacelnicu u bacanju satrologije
Hoću ovakvu.Dex je napisao/la: Kad vide, dobit ćeš suspenziju
Pa imaš one umjetničke njegove, što ne nosi šljemBoli me briga za banku, al' eto baš mi je ova žuta najmrža.
![]()
Odoh peglati. Auf Wiedersehen Menschen
IspravljenoVijadukt je napisao/la:e jbg. moram prvo vidjeti sta je snapchat.Besic je napisao/la:Samo još snapchat nemam.Vijadukt je napisao/la: oj jbt. imas i instagram.
Što , je li to napredne tehnologije još nisu stigle to grada bošnjačkih kraljevaufati me u neznanju.
Stigle, stigle.
"U Moštrama, mojoj domovini... samostan i crkva Sv. Nikole, koja se zove kraljevska kapela, lijepa je, iako ne odviše velika".
Aplikacija gdje se okupljaju ovi što su željeni pažnje kao uštipak npr.Vijadukt je napisao/la:[e jbg. moram prvo vidjeti sta je snapchat.ufati me u neznanju.
Znam, patologija,sve bih ja to na medicinsko vještačanje kao i ove što istu stvar rade po forumu.Vijadukt je napisao/la:![]()
sve to treba poslat u Prevent.
legenda reala je napisao/la:Vise imaju u Preventu
cuh 8h, ma nemojBesic je napisao/la: Znam, patologija,sve bih ja to na medicinsko vještačanje kao i ove što istu stvar rade po forumu.![]()
U Prevent na 8h za 200€
Ma imaju 5-6 stoja i prevoz i topli obrok, vikend slobodan, kolektivni godisnji po 20 dana ljeti i zimi, ovaj prevent kod nas je izrasto u ozbiljnu firmu, ne znam kakav je u ostalim gradovima gdje ima preventBvB09 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Vise imaju u Preventu
Oko 500KM
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 3 gosta.