Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Wwin pozajmica do sutra ?? NBA prodje hahah
-
- Kontakt:
Hajde Cedevita majku vam da prođem i drugi tiket
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Novicki, sad ili nikad
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Nowitzki i Randle za ozbiljne pare. 14.5 i 13.5 granica. Prvi listic nakon duge pauze. Povratnicka sreca bi mogla bit.
Ime?JDSuns je napisao/la:Wwin pozajmica do sutra ?? NBA prodje hahah
Hajmo Roma još jedan gol. 

-
- Kontakt:
Blowout ce bit na Dallas Lakersi i nista od Nowitzkog a ni Randlea.
- invincible1921
- Kontakt:
Malo pažljivije kada su u pitanju ovakve informacije. Ljudi su večeras igrali over Jamesa, a on ostao u debelom underu. Samo kada je nešto sto posto potvrđeno onda se piše da nema tog igrača.miky_hz je napisao/la:Botright ili kako se pise pravilno vecPauzira veceras pa eto preporucuje se trpanje na Jamesa
Jbg posto kupio poto prodao,ja procitao,prenio ,jbg halalosum ako je zbog mene neko popusio ako treba vracam lovuarelinho je napisao/la:Malo pažljivije kada su u pitanju ovakve informacije. Ljudi su večeras igrali over Jamesa, a on ostao u debelom underu. Samo kada je nešto sto posto potvrđeno onda se piše da nema tog igrača.miky_hz je napisao/la:Botright ili kako se pise pravilno vecPauzira veceras pa eto preporucuje se trpanje na Jamesa

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sreća tvoja što Roma ne dođe hendikep pa tako da sam pored njega pao i Romu hendikep.miky_hz je napisao/la:Jbg posto kupio poto prodao,ja procitao,prenio ,jbg halalosum ako je zbog mene neko popusio ako treba vracam lovuarelinho je napisao/la:Malo pažljivije kada su u pitanju ovakve informacije. Ljudi su večeras igrali over Jamesa, a on ostao u debelom underu. Samo kada je nešto sto posto potvrđeno onda se piše da nema tog igrača.miky_hz je napisao/la:Botright ili kako se pise pravilno vecPauzira veceras pa eto preporucuje se trpanje na Jamesa

gledaj ovih nba uhljupa hahahaa, ne vjerujem
Wesley Matthews (right hip strain) will not return to Sunday's game against the Lakers.
13 na ht, granica 13,5

13 na ht, granica 13,5

Ja Randlea i kurcobolje nevjerovatne covjek ne da nece da opuca neg nece nista.
Novitzki i on stali na 13 a granica a granice 13,5 i 14,5. Obojica nece ulaziti u igru.SPY je napisao/la:Wesley Matthews (right hip strain) will not return to Sunday's game against the Lakers.![]()
![]()
![]()
13 na ht, granica 13,5![]()
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
E jbm ti Packerse..ko da igraju na vrelom uglju kuknjava
Još će Randle i prebacit a djedica Novicki neće 

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Tako su nekako i Hrvati hendije namjestali. Egipat su hadalji al dzaba vracaj im loptu dok ne spuste na granicu koju su cike naredile.bugojanac1234 je napisao/la:ma ja ba, igraci u rukometu placeni ko zlatne ribice, logicno da ce namjestit malo, nebitno prvenstvo totalno, pokrijes koju kvotu 10 sa milioncicem i mlatis u kielceu do smrti

Haj necu puno tisra, fudbal i tenis su valjali danas, rukomet zasad eksperimentisem kontam ulijetat pred kraj prvenstva jace. Imam i jaru nekog rukometasa pa malo i s njim to razglabam.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.