SAD STE KOMPLET STRANA EKIPA
LEGIJA STRANACA
bolje sa legijom stranaca igrati protiv zelje sarajeva...nego sa dva domaca igraca protiv sloge simin han.. P.S. mozda ne budu ni dvojica domacih igrala ovu polusezonu za rudar...
De svega ti navedi 11 imena koji bi mogli igrati 1 ligu FBIH a iz Kaknja su. Nemoj pominjati Musica, Hadzica, Kovaca i druge koji su PL. Godine tavorenja Rudara su se odrazile i na akademiju jer se nije kvalitetan igrač proizveo zadnjih 15 godina. Kvalitetan mislim na igrača kakav je u vakat bio Zahirovic, Ramce, Keno Hasagic, dakle neko ko može napraviti karijeru vrijednu pomena. Mladost nema izbora nego igrati sa strancima, jednostavno nema jer nema kvaliteta u Kaknju. Sad se tamo ulažu pare i u akademiju pa ćemo za par godina vidjeti, mada teško jer da bi stvorio kvalitetnog igrača lakše je kad imaš kritičnu masu a mi smo grad od 35 hiljada ljudi. Želji i Sarajevu gravitira 30 puta više ljudi, cijelo Sarajevo i okolni gradovi, pa i Kakanj. Koje dijete ne bi pješke otišlo da ga pozove jedan od ta dva kluba? Zrinjskom gravitira 70% Hercegovine, Širokom 30%, Borcu iz BL gravitira 70% RS-a. Dakle, da bi se stvorilo dobrog igrača mora se prije svega podignuti klub na neki ozbiljan nivo, pa da dijete koje zoveš iz Tešnja, Visokog, Breze, Kiseljaka, Ilijasa hoće da ti dođe u akademiju koja je na ozbiljnom nivou, s ozbiljnim trenerima, organizacijom i uslovima za rad.kakanj84 je napisao/la:GODINAMA SE PRICA DA BI ISPALI sa nasom djecom a dovode iz godine u godinu ISTROŠENE PRESTARE NEDOKAZANE IGRACE pa bolje našu djecu zrtvovat jer nema sanse da se udje a ni da se ispadne.
JA NEMOGU VJEROVAT STA OVAJ BEGOVAC RADI I KOGA DOVODI.
cuj BAJRO spahić i taj zukic cccccc...
TEK VIDIM DA JE MLADOST DIMENZIJA VISE OD NAS.
TOLIKO CE SE PARA DAT bajrama i zukicima i na kraju opet jedna velika 0!!!!
Addict je napisao/la:De svega ti navedi 11 imena koji bi mogli igrati 1 ligu FBIH a iz Kaknja su. Nemoj pominjati Musica, Hadzica, Kovaca i druge koji su PL. Godine tavorenja Rudara su se odrazile i na akademiju jer se nije kvalitetan igrač proizveo zadnjih 15 godina. Kvalitetan mislim na igrača kakav je u vakat bio Zahirovic, Ramce, Keno Hasagic, dakle neko ko može napraviti karijeru vrijednu pomena. Mladost nema izbora nego igrati sa strancima, jednostavno nema jer nema kvaliteta u Kaknju. Sad se tamo ulažu pare i u akademiju pa ćemo za par godina vidjeti, mada teško jer da bi stvorio kvalitetnog igrača lakše je kad imaš kritičnu masu a mi smo grad od 35 hiljada ljudi. Želji i Sarajevu gravitira 30 puta više ljudi, cijelo Sarajevo i okolni gradovi, pa i Kakanj. Koje dijete ne bi pješke otišlo da ga pozove jedan od ta dva kluba? Zrinjskom gravitira 70% Hercegovine, Širokom 30%, Borcu iz BL gravitira 70% RS-a. Dakle, da bi se stvorilo dobrog igrača mora se prije svega podignuti klub na neki ozbiljan nivo, pa da dijete koje zoveš iz Tešnja, Visokog, Breze, Kiseljaka, Ilijasa hoće da ti dođe u akademiju koja je na ozbiljnom nivou, s ozbiljnim trenerima, organizacijom i uslovima za rad.kakanj84 je napisao/la:GODINAMA SE PRICA DA BI ISPALI sa nasom djecom a dovode iz godine u godinu ISTROŠENE PRESTARE NEDOKAZANE IGRACE pa bolje našu djecu zrtvovat jer nema sanse da se udje a ni da se ispadne.
Moj komsija, vise ne vjerujem toj "domacoj djeci". Danas je to sve isto, proda se za 50 KM. Mislim da su prosla vremena kad se igralo i ginulo za svoj klub. Danas ce ti jednostavno reci da nema sta jesti i da mora ici dalje, bez obzira sto ode radi 100-200 KM vise i koje ce potrositi na gorivo.kakanj84 je napisao/la:Addict je napisao/la:De svega ti navedi 11 imena koji bi mogli igrati 1 ligu FBIH a iz Kaknja su. Nemoj pominjati Musica, Hadzica, Kovaca i druge koji su PL. Godine tavorenja Rudara su se odrazile i na akademiju jer se nije kvalitetan igrač proizveo zadnjih 15 godina. Kvalitetan mislim na igrača kakav je u vakat bio Zahirovic, Ramce, Keno Hasagic, dakle neko ko može napraviti karijeru vrijednu pomena. Mladost nema izbora nego igrati sa strancima, jednostavno nema jer nema kvaliteta u Kaknju. Sad se tamo ulažu pare i u akademiju pa ćemo za par godina vidjeti, mada teško jer da bi stvorio kvalitetnog igrača lakše je kad imaš kritičnu masu a mi smo grad od 35 hiljada ljudi. Želji i Sarajevu gravitira 30 puta više ljudi, cijelo Sarajevo i okolni gradovi, pa i Kakanj. Koje dijete ne bi pješke otišlo da ga pozove jedan od ta dva kluba? Zrinjskom gravitira 70% Hercegovine, Širokom 30%, Borcu iz BL gravitira 70% RS-a. Dakle, da bi se stvorilo dobrog igrača mora se prije svega podignuti klub na neki ozbiljan nivo, pa da dijete koje zoveš iz Tešnja, Visokog, Breze, Kiseljaka, Ilijasa hoće da ti dođe u akademiju koja je na ozbiljnom nivou, s ozbiljnim trenerima, organizacijom i uslovima za rad.kakanj84 je napisao/la:GODINAMA SE PRICA DA BI ISPALI sa nasom djecom a dovode iz godine u godinu ISTROŠENE PRESTARE NEDOKAZANE IGRACE pa bolje našu djecu zrtvovat jer nema sanse da se udje a ni da se ispadne.
tako se kaže majstore sta se palis
Normalno da ce bit stranaca AL KVALITETNIH MANI SE bAJRE i zukica i ala ti probisvjeta JER ONI NIKAD NECE GINUTI ZA KLUB KAO STO BI GINULA NAŠA DJECA,oni upale auto i kući a domaći igrači se moraju nositi sa svim pritiscima i zajebancijama JER SU ONI U KAKnJU a ove boli k...!
kontas??
eto živi bili i vidjeli koji ćemo završiti na kraju sa ovim NAZOVI POJAČANJIMA mada oni nisu ni P od pojačanja!
BOLJE ŽRTVOVATI MLADOG DOMACEG igrača nek skuplja iskustvo ii završit 7 8 9 ne bitno,
Nego DOVEST OVE STARUDIJE i ANONIMUSE i zavrsiti 4 5 .
LOGIKA KOJIM SE VODE MALO PAMETNIJI KLUBOVI I KOJI IMAJU IOLE UPRAVU KOJA ZNA RADIT SVOJ POSAO
(U OVOM SLUCAJU BEGOVAC JE TAJ koji nema gram mozga)
JAD I CEMER kakva premier ligaAddict je napisao/la:Komsije šta se dešava u klubu? I mediji su objavili ove stvari, je li istina? Izgleda da od PL sad nema definitivno ništa...
**** te... baš rasulo. Pričao sam s nekim igračima jučer, kažu nekima nisu isplaćene i po 3 plate, o premijama da ne govorimo. Nevjerojatno je kako kakanjski mediji šute, očigledno se sve krije jer je načelnik u upravnom odboru. Mislio sam da Rudar napokon ulazi u PL, odličan start, dobra ekipa... raja se vratila na stadion, ali ispade da je sve napuhano i lažno bilo. **** ga, možda i treba ispasti pa krenuti ispočetka, ovako se neki ljudi nikad neće maknuti odozgo.kakanj84 je napisao/la:OTKAZANA SUTRAŠNJA UTAKMICA PROTIV ČELIKA JER NEMA DOVOLJNO IGRACA NA RASPOLAGANJU!
HAOS U KLUBU!!!
da bog do ima begovac grmalj 1% mamicevog uma mi bi bili sampionibambus je napisao/la:To je zbog tog sto podrzavas Mamica...eh eto ti Begovac ebo te on haahhaah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.