i da, btw. imam 34% winrate u ovoj sezoni xD, ima da zavrsim u bronzi posle plejsmenta

ali fakat, ne znam kad sam vise gejmova zaredo za ovoliko retarda u timu, yebote da nije zalosno bilo bi smijesno haha
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pricaj mi o tome. Ispadam iz promocije dva puta u jednom danu.Sveti je napisao/la:ja sam malo prije igro u teamu sa ** iz prosle sezone i b1 iz prosle sezone, da bi ljudi imali 3 s6 platine
i da, btw. imam 34% winrate u ovoj sezoni xD, ima da zavrsim u bronzi posle plejsmenta
ali fakat, ne znam kad sam vise gejmova zaredo za ovoliko retarda u timu, yebote da nije zalosno bilo bi smijesno haha
Kao što sam ja mislim već rekao ranije, Leona je najbolji support za soloq. Vjerujem da možeš 1v1 AdcaAmsterdam1312 je napisao/la:Ja upao u B3 i za par dana se dignem evo me u S4, samo Leonu na botu igrao i ak me zapadne mid Ahri, najlakše sam carry s tim champovima. Odigram tu i tamo adc-a ali lakše mi carry game kao supp sa Leonom jer su s*ebali adc-a dosta kao role.
Ne mozes 1v1 sa leonom fakticki nikog osim protivnickog suppa, ali je leona jaka radi konstantnog utilitija i snazne inicijacije, a jaka je i protiv poke supporta iz sadasnje mete radi all in kita. Mada si opet donji ako imah potato teamNitro je napisao/la:Kao što sam ja mislim već rekao ranije, Leona je najbolji support za soloq. Vjerujem da možeš 1v1 AdcaAmsterdam1312 je napisao/la:Ja upao u B3 i za par dana se dignem evo me u S4, samo Leonu na botu igrao i ak me zapadne mid Ahri, najlakše sam carry s tim champovima. Odigram tu i tamo adc-a ali lakše mi carry game kao supp sa Leonom jer su s*ebali adc-a dosta kao role.![]()
ADC IN 2K17 LUL
Ja mainam Leonu, imam najviše odigranih gameova s njom otkad igram LOL, inače mainam support role. Znam samo da je jača nego prije i trenutno u solo q mi je potreban samo normalan adc da probijemo bot bez bedova. Ako vidim da je adc baš kanta onda roamam do mida i fidam njega. Ako ne ide ni to onda je belaj jbg. Ali champ ko champ je drama, pogotovo volim kad protivnici pikaju za suppa champove tipa Velkoz Xerath Lux Ziggs itd. što je često u ovim divizijama nižim a to su squishy do bola champovi i ako ti je carry normalan imalo dobijaš lane bez pola muke. Ja sam eto sam se probio za 4 divizije u kratkom vremenu. A ovo za 1vs1 možeš dobiti zavisno od builda, ali znao sam često završavati gameove sa više killova i farma od protivničkog junglera i suppa zajedno.Sveti je napisao/la:Ne mozes 1v1 sa leonom fakticki nikog osim protivnickog suppa, ali je leona jaka radi konstantnog utilitija i snazne inicijacije, a jaka je i protiv poke supporta iz sadasnje mete radi all in kita. Mada si opet donji ako imah potato teamNitro je napisao/la:Kao što sam ja mislim već rekao ranije, Leona je najbolji support za soloq. Vjerujem da možeš 1v1 AdcaAmsterdam1312 je napisao/la:Ja upao u B3 i za par dana se dignem evo me u S4, samo Leonu na botu igrao i ak me zapadne mid Ahri, najlakše sam carry s tim champovima. Odigram tu i tamo adc-a ali lakše mi carry game kao supp sa Leonom jer su s*ebali adc-a dosta kao role.![]()
ADC IN 2K17 LUL
tsm dobi imt, c9 ove godine jak, contratz je baš dobar jungler, i imaju dobar roster. btw doublelifte vrati se, ovaj bot je očajan.delko je napisao/la:Poceo LCSprati li to ko ? C9
![]()
Contractz se pokazao kao odlican jungler posebno u odnosu na istresnog Meteosa
Trenutno korisnika/ca: Rigoletto, sirBobbyMoore i 124 gosta.