FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

katarakta

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la katarakta » 22 jan 2017, 18:35

Nike, Antalija, vrhunska i skupa ekipa, borba za titulu i(li) Evropu i 2.000 navijaca na Tusnju. Aha. Kako da ne
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2017, 18:35

Pa upregne tako u gluposti jer svakog ko se ne slaze sa njegovim teorijama smatra faraonovim obozavateljom.
Nad tobom sunce najljepše sja

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2017, 18:35

SARS je napisao/la: Pa jel vi znate sta su javne nabavke i tenderske procedure koliko to traje, jer je stadion u sklopu JU i sve to mora proci odredjenu proceduru koja dugo traje i dovoljno da se samo neko zali da to ode u nedogled
"Sve tenderske procedure su završene, nema nikakvih zakonski smetnji za realizaciju projekta i mi očekujemo da će radovi početi za deset dana, nakon što dođe do povećanja temperature zraka. U samim počecima očekuju nas tzv. 'grubi radovi', koji između ostalog podrazumijevaju iskopavanje temelja te postavljanje betonskih stubova-šipova", kazao je za Klix.ba Šećerbegović.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 18:36

SARS je napisao/la: Pa jel vi znate sta su javne nabavke i tenderske procedure koliko to traje, jer je stadion u sklopu JU i sve to mora proci odredjenu proceduru koja dugo traje i dovoljno da se samo neko zali da to ode u nedogled
I do zalbe je bio vec seprembar mjesec 2016. godine. Covjek nam je lagao, a u svakoj izjavi iskoristio i sjever. Secer govori zavrsen sjever, taj covjek izgleda i ne zna kako izgleda njegov privatni stadion.

Mi smo pomislili da cemo igrati Evropu na nasminkanom Tusnju i tu je majstorski preveslao sve ljude koji navijaju za Slobudu i niko mu ne zamjeri. Izvukli su se i on i Secer i jos dobili 4 godine za nerad.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 18:36

staragarda je napisao/la: :urnebes: :urnebes: ....Moj glas ide franti, staroj komunjari....A neko je pitao za gradilišta....Pa sva su danas radila najnormalnije....Na svakom gradilištu se radilo...Istok se itekako mogao poceti raditi jer su u pitanju iskopavanja i zemljani radovi... Kakva crna hladnoća i vremenski uslovi....I ponovo vas par faraonaca sa platne liste napadate obicne forumase zbog nekog nebitnog piskaranja ovdje a i sami ste svjesni da se klub u Svakome segmentu rusi iz dana u dan i to sistematski...Od Rukovodilaca Kluba,priprema, pojacanja,smijesnih izjava, treniranja strogoće na pojedincima, opreme, gradnje stadiona...Al kako napisaste... nebitno je na to sve....E pa bitno je i te kako je bitno...Sve do jednog....A ako Husic zasuce rukave i napravi pozitivnu pricu oko Sloge tek onda Ce te vidjeti kako je bitno... Ljudima je preko glave vise lopovluka i javasluka... zivi bili pa vidjeli
Kontam da trolas i da ti je do zaje*ncije. I dalje mislim da lozis :urnebes:

PS: Niko NKMramor ne osporava tvoj trud i hvala ti od mene. Ali i mnogo forumasa sa naseg pdf-a je takodjer dalo dosta toga za FK Slobodu (volonterski) i to nije tema. Tema je da nije dobro za nas klub da se stvara negativna atmosfera oko njega, jer likovanje nad sadasnjom situacijom ne donosi dobro FK Slobodi :nene:
(Nemam sta braniti koga, ali AH ima punu podrsku od mene da uzme klub sa dugovima i bez stadiona. On nece :roll: Mozda se odluci na to, ako klub dobije otpis dugova.)
League Cup winners
Yugoslavia - ★

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jan 2017, 18:37

FrantoBauzek je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da se treba pisati jer je sve to povezano jedno sa drugim, sve se nadovezuje. Napraviti temu za takvu raspravu i onda tu razjasnjavati nedoumice.
Jer svakako jeste interesantna tema i usko povezana sa Slobodom, tj jel Sloboda zasluzila da je gradonacelnik unisti do srzi, a da preko toga krivi nekog drugog i zabranjuje tudji uspjeh. Da nekako sa svojim saradnicima stvara osjecaj krivice u ljudima koji bi otisli pogledati dobar fudbal u svom gradu (ako ga bude).
AH treba preuzeti klub sa dugovima i da ih on vraca, a sam klub prodati njemu za 1 KM. To je njemu sica, babuka je to. Stadion je svakako gradski. Ali nece babuka tako :nene: Hoce i jare i pare. Tako se dogovorio bio s iskusnim partnerom, koji ima prakticno iskustvo uzeti i jare i pare, ali nije proslo 2.10. To je sve usko povezano :kafa:
đ Joj jarane de malo počni razmišljat svojom glavom i izvuci se iz politike, nebitno bilo ona SDP , SDA ......, Azmir je htjeo Stadion i grad i klub i mjesto gradonačelnika i sutra premijera, Malo ljudi zna da AH godišnje u USA troši preko milion dolara na finansiranje lige bosanskih klubova u USA, to je fazon ko kod nas radničke sportske igre. Znaci samo druzenje bosanaca u dijaspori. Kad je doso prvi put u klub i počeo se pojavljivat sa Jasminom svi ste graktali od sreće za njim puna vam uista babuke itd... Sad kad se cojek povuko zbog lopovluka i lazi, puna ti usta senada , memproma itd... sta su uradili za 3-4 mjeseca osim sto su lahgali redovno kakao su sve isplatili a nisu, kako je cicak direktor a nije, otjerali 5-6 igraca a pojacali nas sa dva igraca koji su odavno odpisani, dobili smo nove dresove , aj lijepi su meni lično , al kakav je sad kvalitete to će neko drugi reć, otisli smo u Ulcinj, i konstatno je krenulo kukanja kako nisu bili svjesni o tuzbama. A sto se neoglase o tuzbi vd Direktora, o lopovlucima VD direktora i pomoćnog trenera u OP, a puna ima usta OP. Aj vise neserite. Ja licno kad bi Sloga isla igrat ligu prvaka, pogledo bi utakmicu al je SLOBODA uvijek na prvom mjestu, samo nemogu sebi dopustit da me ko laze i pravi budalom i pljuje nesto sto je ile pomoglo klubu.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 18:41

xeksor je napisao/la: Azmir je htjeo Stadion i grad i klub i mjesto gradonačelnika i sutra premijera, Malo ljudi zna da AH godišnje u USA troši preko milion dolara na finansiranje lige bosanskih klubova u USA, to je fazon ko kod nas radničke sportske igre. Znaci samo druzenje bosanaca u dijaspori.
Ima moju punu podrsku da preuzme klub sa dugovima i bez stadiona. Ako treba organizovat cemo proteste ispred opstine, po prozorom gradonacelnika. Ali pitam se, da li bi on na to pristao?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 18:42

FrantoBauzek je napisao/la: (Nemam sta braniti koga, ali AH ima punu podrsku od mene da uzme klub sa dugovima i bez stadiona. On nece :roll: Mozda se odluci na to, ako klub dobije otpis dugova.)
Kakva je poenta u vodjenju kluba koji nema osnovne uslove za Evropu? Npr ulozis svoj 1 mil za sezonu i obezbjedis Evropu ali je nemas gdje igrati.
Znaci nije nikako posteno da neko vodi klub i da placa dugove i sve ostalo, a da na stadionu sjedi seljak Secer i uzima novac iz gradskog budzeta, pere pare za poslove koji vrijede 1000 KM upisuje 5000.

Uz to nisi politicar niti si u privredi pa niko bez svog interesa nece da ti pomogne sa nekom vecom svotom.

Nije uopste realno i to ne bi niko uradio..

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jan 2017, 18:43

Sloboda duzna Denisu Karicu, on tuzu klub - izdajnik, pi*ka
Sloboda duzna Miljani - miljane tuzi klub jbs im mater uzmi svoje.
Kako ste samo ograniceni to su price.... Zao mi vas
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2017, 18:43

I Azmir je lagao i pravio nas budalama, samo sto je on vece stvari lagao i ispunjavao vise nego ovi sad. Sto opet ne znaci da nije lagao i pravio nas budalama.
Nad tobom sunce najljepše sja

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 18:45

tuzlak1987 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la: (Nemam sta braniti koga, ali AH ima punu podrsku od mene da uzme klub sa dugovima i bez stadiona. On nece :roll: Mozda se odluci na to, ako klub dobije otpis dugova.)
Kakva je poenta u vodjenju kluba koji nema osnovne uslove za Evropu? Npr ulozis svoj 1 mil za sezonu i obezbjedis Evropu ali je nemas gdje igrati.
Znaci nije nikako posteno da neko vodi klub i da placa dugove i sve ostalo, a da na stadionu sjedi seljak Secer i uzima novac iz gradskog budzeta, pere pare za poslove koji vrijede 1000 KM upisuje 5000.
AH je toliko financijski mocan, da vjerovatno nam moze napraviti stadion moderan i veliki na nekoj drugoj lokaciji. Dotad treba igrati na Tusnju utakmice kupa i PL. Evropu ionako ne ocekujem, da cemo igrati vise od jedne utakmice, maksimalno dvije prve dvije godine zbog koeficijenta u Evropi, koji ima nas klub.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2017, 18:46

xeksor je napisao/la: Azmir je htjeo Stadion i grad i klub i mjesto gradonačelnika i sutra premijera, Malo ljudi zna da AH godišnje u USA troši preko milion dolara na finansiranje lige bosanskih klubova u USA, to je fazon ko kod nas radničke sportske igre. Znaci samo druzenje bosanaca u dijaspori.
Ima moju punu podrsku da preuzme klub sa dugovima i bez stadiona. Ako treba organizovat cemo proteste ispred opstine, po prozorom gradonacelnika. Ali pitam se, da li bi on na to pristao?
Pa i pristo je covjek na to, a obecali su mu iz grada da ce ga pratit u izgradnji stadiona, i godinu dana nisu nista radili, i vidio covjek da su ga izlevatili i odustane. Ispravi me ako grijesim.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 18:47

FrantoBauzek je napisao/la: AH je toliko financijski mocan, da vjerovatno nam moze napraviti stadion moderan i veliki na nekoj drugoj lokaciji. Dotad treba igrati na Tusnju utakmice kupa i PL. Evropu ionako ne ocekujem, da cemo igrati vise od jedne utakmice, maksimalno dvije prve dvije godine zbog koeficijenta u Evropi, koji ima nas klub.
Pa eto Menprom, Tom Cat, Bingo, Deling i ostali su isto mocni i milioneri pa neka oni naprave stadion od svojih para na drugoj lokaciji i sve sto ide s tim.
Ako je to posten plan, a nece Azmir onda neka se oni prihvate kad je posten plan..

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jan 2017, 18:50

Prije pocetka sezone je razmisljo da podnese ostavku, ali eto odlucio sacekati i onda je podnese pred izbore hmm A dobro znate koja stranka ima vecinu u S hanu. Dace babuka sise malo

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 18:50

klasik je napisao/la:
Pa i pristo je covjek na to, a obecali su mu iz grada da ce ga pratit u izgradnji stadiona, i godinu dana nisu nista radili, i vidio covjek da su ga izlevatili i odustane. Ispravi me ako grijesim.
Koliko sam shvatio AH na intervjuima nakon ostavke, zapelo je najvise u vracanju rate duga. Stadion je AH trazio, da se vrati u vlasnistvo FK Slobode i da se prodajom stadiona i tom zaradom, napravi moderan stadion na nekoj drugoj lokaciji.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 18:52

tuzlak1987 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la: AH je toliko financijski mocan, da vjerovatno nam moze napraviti stadion moderan i veliki na nekoj drugoj lokaciji. Dotad treba igrati na Tusnju utakmice kupa i PL. Evropu ionako ne ocekujem, da cemo igrati vise od jedne utakmice, maksimalno dvije prve dvije godine zbog koeficijenta u Evropi, koji ima nas klub.
Pa eto Menprom, Tom Cat, Bingo, Deling i ostali su isto mocni i milioneri pa neka oni naprave stadion od svojih para na drugoj lokaciji i sve sto ide s tim.
Ako je to posten plan, a nece Azmir onda neka se oni prihvate kad je posten plan..
AH je trazio da mu se vrate resursi, a to je stadion u vlasnistvo FK Slobode. Kada to nije dobio, ucjenio je grad i napravio deal sa drugima. Nije uspjelo. Zivot ide dalje.. :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 18:53

I sto je normalan plan, najnormalniji.

Mi smo sada kapitalisticko drustvo, u svakoj kapitalistickoj drzavi su stadioni u gradu problem i zato se prave na periferiji. Ovako cemo u buducnosti imati stadion na pogresnom mjestu jer nema dovoljno mjesta za predvidjena parking mjesta. Svaki stadion koji treba da traje i na kojem zelis u narednih 50 godina da uradis neku rekonstrukciju mora biti na nekoj poljani.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2017, 18:54

FrantoBauzek je napisao/la: Koliko sam shvatio AH na intervjuima nakon ostavke, zapelo je najvise u vracanju rate duga. Stadion je AH trazio, da se vrati u vlasnistvo FK Slobode i da se prodajom stadiona i tom zaradom, napravi moderan stadion na nekoj drugoj lokaciji.
To je na kraju bio prijedlog, kad je vidio da od izgradnje stadiona nema nista, da ce se to odugovlacit.
Ni ja ne mislim da je to bio pametan prijedlog (da se vrati stadion Slobodi, pa da se proda), ako se vec prodaje to zemljiste, onda opstina da proda, na posebno napravi atletski stadion, tipa Kamberovica polje, a posebno da se pravi, stadion za Slobodu, fudbalski, bez staze, sa manjim kapacitetom uz mogucnost nadogradnje, al to je vec neka druga tema.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2017, 18:56

MejdanTz je napisao/la:Prije pocetka sezone je razmisljo da podnese ostavku, ali eto odlucio sacekati i onda je podnese pred izbore hmm A dobro znate koja stranka ima vecinu u S hanu. Dace babuka sise malo
Azmir je 30 dana nakon preuzimanja kluba u prvoj federalnoj prijetio ostavkom i najavio istu :!: i onda u iduce 3 godina vise desetina puta najavio/podnosio/prijetio ostavkom :!:
Sloboda Tuzla

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jan 2017, 18:59

fukaratz je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:Prije pocetka sezone je razmisljo da podnese ostavku, ali eto odlucio sacekati i onda je podnese pred izbore hmm A dobro znate koja stranka ima vecinu u S hanu. Dace babuka sise malo
Azmir je 30 dana nakon preuzimanja kluba u prvoj federalnoj prijetio ostavkom i najavio istu :!: i onda u iduce 3 godina vise desetina puta najavio/podnosio/prijetio ostavkom :!:
I to mu je podmetnuto nije on to radio. Faraon i ekipa mu smjestili djubrad

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.