FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2017, 18:11

Mozes izbrisati te postove ili ipak godi da se o Slogi pise :kafa:
A kad neko optuzi Azmira da je namjestio protiv Drine sto je meni jedan od bisera teorija zavjere, dakle totalna glupost, brisu se postovi a kad se gotovo jednako retardirane stvari pisu o ovoj upravi onda se ne brisu postovi :kafa:
Pravo neutralan pdf :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jan 2017, 18:13

cadillac je napisao/la:Predlažem da Jasmin Imamović izabere administratora među ovom trojicom ili četvoricom svojih obožavaoca
:urnebes: :urnebes: ....Moj glas ide franti, staroj komunjari....A neko je pitao za gradilišta....Pa sva su danas radila najnormalnije....Na svakom gradilištu se radilo...Istok se itekako mogao poceti raditi jer su u pitanju iskopavanja i zemljani radovi... Kakva crna hladnoća i vremenski uslovi....I ponovo vas par faraonaca sa platne liste napadate obicne forumase zbog nekog nebitnog piskaranja ovdje a i sami ste svjesni da se klub u Svakome segmentu rusi iz dana u dan i to sistematski...Od Rukovodilaca Kluba,priprema, pojacanja,smijesnih izjava, treniranja strogoće na pojedincima, opreme, gradnje stadiona...Al kako napisaste... nebitno je na to sve....E pa bitno je i te kako je bitno...Sve do jednog....A ako Husic zasuce rukave i napravi pozitivnu pricu oko Sloge tek onda Ce te vidjeti kako je bitno... Ljudima je preko glave vise lopovluka i javasluka... zivi bili pa vidjeli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2017, 18:14

tuzlak1987 je napisao/la:Radi se u centru na novoj zgradi stalno bez obzira na vrijeme..Radilo je se i 2 dana na onom mostu, bile zatvorene lijeve trake za saobracaj. I mislim da i jedno i drugo radi Tom Cat.
Uglavnom da se moze raditi potvrdjuje i Zeljo.
kakve veze ima zgrada u centru sa gradom Tuzla, gradonacelnikom i gradskim vijecem :crazy: :?: privatni investitor kojeg licno poznajem, ulaze svoje pare i gradi zgradu. najbolju ponudu dao tom-cat i lik (koji nema veze s gradom) ga uzima za izvodjaca :!:
jedina stvar sto je tom-cat dobio od grada da radi je pasarela na stupinama :!: :!: :!: :!: citajuci ovdje postove ispade da tom-cat dobio od grada sve moguce da radi :facepalm: pa ni yebenu tribinu nece oni raditi, nego Tehnograd Inzinjering :!:
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2017, 18:17

staragarda je napisao/la:
cadillac je napisao/la:Predlažem da Jasmin Imamović izabere administratora među ovom trojicom ili četvoricom svojih obožavaoca
:urnebes: :urnebes: ....Moj glas ide franti, staroj komunjari....A neko je pitao za gradilišta....Pa sva su danas radila najnormalnije....Na svakom gradilištu se radilo...Istok se itekako mogao poceti raditi jer su u pitanju iskopavanja i zemljani radovi... Kakva crna hladnoća i vremenski uslovi....I ponovo vas par faraonaca sa platne liste napadate obicne forumase zbog nekog nebitnog piskaranja ovdje a i sami ste svjesni da se klub u Svakome segmentu rusi iz dana u dan i to sistematski...Od Rukovodilaca Kluba,priprema, pojacanja,smijesnih izjava, treniranja strogoće na pojedincima, opreme, gradnje stadiona...Al kako napisaste... nebitno je na to sve....E pa bitno je i te kako je bitno...Sve do jednog....A ako Husic zasuce rukave i napravi pozitivnu pricu oko Sloge tek onda Ce te vidjeti kako je bitno... Ljudima je preko glave vise lopovluka i javasluka... zivi bili pa vidjeli
pitao ja za silna tom-catova gradilista koje spominjes ali ne dobih odgovor :!: nisu radila sva gradilista po gradu jer sam danas bio u Bingu na Ircu nit se radila zgrada preku puta, nit se radila zgrada kod zeljeznicke stanice :!: mator si covjek a izmisljas. nije problem pljuvati ali je problem iznositi neistine :!:
Sloboda Tuzla

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 18:18

Ma gasimo se, raspadamo se, igraci su ostali u klubu jer im se prijetilo smrcu, do kraja sezone FK Sloboda ce da bude ugasen i ostat ce nam jedina nada da AH izbori ulazak u pl sa Slogom da za nju navijaju....**** vas i AH i Sloga jer nikad nece biti klub za koji cu da navijam dok ovdje pojedini bi odmah poletili, tipa staragarda,tuzlak1987,mramor,wobly,cadillac, ima ih jos al ne mogu sad da se sjetim jer oni nikako da prezale AH odlazak i njegovu sisu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 18:19

fukaratz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Radi se u centru na novoj zgradi stalno bez obzira na vrijeme..Radilo je se i 2 dana na onom mostu, bile zatvorene lijeve trake za saobracaj. I mislim da i jedno i drugo radi Tom Cat.
kakve veze ima zgrada u centru sa gradom Tuzla, gradonacelnikom i gradskim vijecem :crazy: :?: privatni investitor kojeg licno poznajem, ulaze svoje pare i gradi zgradu. najbolju ponudu dao tom-cat i lik (koji nema veze s gradom) ga uzima za izvodjaca :!:
jedina stvar sto je tom-cat dobio od grada da radi je pasarela na stupinama :!: :!: :!: :!: citajuci ovdje postove ispade da tom-cat dobio od grada sve moguce da radi :facepalm: pa ni yebenu tribinu nece oni raditi, nego Tehnograd Inzinjering :!:
Sve bi to bilo ok da Jasmin Imamovic u decembru 2015 nije rekao da se pocinje graditi nova tribina i da cemo Evropu juni 2016. igrati na Tusnju..
I onda godina prazna gdje se nije nista uradilo. I dosla zima i onda na zimu Secer, Kurevic i Imamovic daju svaki dan jedan po jedan da se pocinje praviti tribina. I onda opet mjesec praznine..

Znamo svi da gradi Tehnograd Ing ali nije to problem, da je to neki cilj to bi vec davno pocelo da se gradi.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jan 2017, 18:19

Veliki pozz za pitare koji prate temu, dobicete dusu ne sikirajte se
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2017, 18:20

fukaratz je napisao/la:
A investitor je opstina (ispravi me ako grijesim, il ju gradski stadion, sto ti dodje na isto), pa zasto onda opstina nije "upregla" tog izvodjaca da pocne radove, za koje je receno na press konferenciji da su vec poceli.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2017, 18:23

SARS je napisao/la:Ma gasimo se, raspadamo se, igraci su ostali u klubu jer im se prijetilo smrcu, do kraja sezone FK Sloboda ce da bude ugasen i ostat ce nam jedina nada da AH izbori ulazak u pl sa Slogom da za nju navijaju....**** vas i AH i Sloga jer nikad nece biti klub za koji cu da navijam dok ovdje pojedini bi odmah poletili, tipa staragarda,tuzlak1987,mramor,wobly,cadillac, ima ih jos al ne mogu sad da se sjetim jer oni nikako da prezale AH odlazak i njegovu sisu
+100 :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zaboravio si dodati onu cuvenu "i Vlado je u talu" :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 22 jan 2017, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2017, 18:24

klasik je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
A investitor je opstina (ispravi me ako grijesim, il ju gradski stadion, sto ti dodje na isto), pa zasto onda opstina nije "upregla" tog izvodjaca da pocne radove, za koje je receno na press konferenciji da su vec poceli.
ja sam se nadovezao na konstataciju da je tom-cat natjeran od gradonacelnika da preuzme klub a za uzvrat ce dobiti sve tendere u gradu :crazy: to je tako glupa izjava da mene bude sramota u ime tih ljudi :facepalm: a otkud ja znam sto tehnograd ne pocinje radove na tribini, pare su im obezbjedjene. vjerovatno nece da koriste aditive za gradnju radi niskih temperatura pa cekaju bolje vrijeme. pitaj njih.......
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 22 jan 2017, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jan 2017, 18:25

Tražiš argument da se negdje gradi u gradu trenutno, a onda ga sam i navedeš... :)

Ali nemojmo o tome, to nije tema, ni Tom Cat nema veze sa Slobodom, samo Slobodu ovdje smijemo spomenuti. Inače smo bolesnici...iako uopšte mi bolesnici ne počnemo pričati o tome, već anam oni, mi smo krivi što su oni počeli pričati o nečemu što nema veze sa Slobodom, ybg, preveslali ih i naveli, naša krivica.

@mramore ima nas koji znamo za tvoj trud koji je mnogo veći od ovog koji je naveden već, ne brini. Hvala ti što si učinio puno više od mene i većine ovdje za našu Slobodu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 18:26

aleksandar_veliki je napisao/la:Ni u Medjugorju nemam mira :). Termini treninga su vam u 9 i 15, moguce je da se u ovih par dana pojavi jedan veznjak na pripremama. Ime ne znam, no velika je mogucnost. Jagodic vam je zadovoljan dosadasnjim dijelom priprema i vjeruje da cete igrati bitnu ulogu u nastavku prvenstva. Idem sad malo do hotela gdje su vasi smjesteni. Sto se tice Sloge mislim da je prikladnije da se pise na temi Sloga. Na taj nacin cemo ispostovati i tu temu, a vas bih zamolio da se medjusobno ne vrijedjate zbog razlicitog misljenja. Cak mislim da je za temu bolje ako se forumasi imaju razlicito misljenje. Mozda i grijesim, no to je moje misljenje.
Ovdje je problem napravio interni moderator kojeg smo mi izabrali kada je dosao da komentarise sa slikom Sloge i koju ne zeli da skloni jer se on ponosi sa svojim radom, e pa nek taj rad prenese u Slogu a vecina bi ovdje da se izabere novi interni moderator

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 22 jan 2017, 18:26

U dodatku imate link do stranice gdje je lista svih objekata koje je Mačkova firma odradila do sada, onako na prvu nisam vidio da je na listi most kod Panonskih jezera i ova nova pasarela između Stupina i Zlokovca.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2017, 18:27

Mramor je uradio vise od svih ovdje i svaka mu cast i ne znam sto se sad na to okrece. Zbog tog mi ne smije biti smijesno sto ima grb Sloge? Ja njega nigdje nisam napao da navija za Husica ili sl.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2017, 18:27

tuzlak1987 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Sve bi to bilo ok da Jasmin Imamovic u decembru 2015 nije rekao da se pocinje graditi nova tribina i da cemo Evropu juni 2016. igrati na Tusnju..
I onda godina prazna gdje se nije nista uradilo. I dosla zima i onda na zimu Secer, Kurevic i Imamovic daju svaki dan jedan po jedan da se pocinje praviti tribina. I onda opet mjesec praznine..

Znamo svi da gradi Tehnograd Ing ali nije to problem, da je to neki cilj to bi vec davno pocelo da se gradi.
ja jedno a ti drugo :facepalm: obajsnio sam u gornjem postu za tom-cat (da ti silni radovi koje neki navode uopce ne postoje). za tehnograd pitaj direktora firme sto ne pocinju radove na tribini.
Sloboda Tuzla

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jan 2017, 18:28

FrantoBauzek je napisao/la: NK Mramor ima avatar FK Sloga Simin Han.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 18:30

fukaratz je napisao/la: ja jedno a ti drugo :facepalm: obajsnio sam u gornjem postu za tom-cat (da ti silni radovi koje neki navode uopce ne postoje). za tehnograd pitaj direktora firme sto ne pocinju radove na tribini.
Pa to se nece raditi kako treba i kada bude idealno vrijeme, o tome se radi. Ovdje se navodi problem kao da je zima, pa nije zima bila od decembra 2015. godine..

To se moze sve napraviti da je nekom u interesu i da su spremni za kompromise u godinu dana.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2017, 18:30

wobly92 je napisao/la:Tražiš argument da se negdje gradi u gradu trenutno, a onda ga sam i navedeš... :)

Ali nemojmo o tome, to nije tema, ni Tom Cat nema veze sa Slobodom, samo Slobodu ovdje smijemo spomenuti. Inače smo bolesnici...iako uopšte mi bolesnici ne počnemo pričati o tome, već anam oni, mi smo krivi što su oni počeli pričati o nečemu što nema veze sa Slobodom, ybg, preveslali ih i naveli, naša krivica.

@mramore ima nas koji znamo za tvoj trud koji je mnogo veći od ovog koji je naveden već, ne brini. Hvala ti što si učinio puno više od mene i većine ovdje za našu Slobodu.
da od silnih radova (ZA TO SAM TRAZIO ARGUMENT) po citavom gradu koje staragarda navodi ispade jedno jedino mjesto gdje oni grade a grad finansira :!:
Sloboda Tuzla

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 18:32

fukaratz je napisao/la: ja jedno a ti drugo :facepalm: obajsnio sam u gornjem postu za tom-cat (da ti silni radovi koje neki navode uopce ne postoje). za tehnograd pitaj direktora firme sto ne pocinju radove na tribini.
Pa to se nece raditi kako treba i kada bude idealno vrijeme, o tome se radi. Ovdje se navodi problem kao da je zima, pa nije zima bila od decembra 2015. godine..

To se moze sve napraviti da je nekom u interesu i da su spremni za kompromise u godinu dana.
Pa jel vi znate sta su javne nabavke i tenderske procedure koliko to traje, jer je stadion u sklopu JU i sve to mora proci odredjenu proceduru koja dugo traje i dovoljno da se samo neko zali da to ode u nedogled

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2017, 18:33

ma nebitno koliko ce se graditi (boli me qurac) de shvati da nisam pricao o yebenoj tribini nego o yebenom tom-catu kao izvodjacu i gradu kao finansijeru :facepalm:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirza24 i 11 gostiju.