FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2017, 17:38

@staragarda spominjes nekakva silna tom-cat gradilista po gradu, zamolio bih te da ih navedes i potkrijepis svoje tvrdnje argumentima!
@mramor ti vise ne mozes biti moderator ovdje i vrijeme je da izaberemo novog a ti se preseli na prvu ligu federacije!
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 17:42

Radi se u centru na novoj zgradi stalno bez obzira na vrijeme..Radilo je se i 2 dana na onom mostu, bile zatvorene lijeve trake za saobracaj. I mislim da i jedno i drugo radi Tom Cat.
Uglavnom da se moze raditi potvrdjuje i Zeljo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 jan 2017, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2017, 17:42

pinoglavi je napisao/la:Zasto se na ovom pdfu pise o Slogi?
Do prije pola godine to nikom nije smetalo.
Ocito je da se gradske glavesine brinu da ce Sloboda izgubit svoje navijace, ustvari da ce ljudi pocet navijat za Slogu.
Pa ne brinite se ne moze ljubav prema Slobodi nestat ba, al moze se podrzat covjek koji je htio od te Slobode napravit nesto pa mu nisu dali, pa vjerujem da ce covjek iz inata pokazat kako se od niceg moze napravit nesto dobro.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jan 2017, 17:44

klma1 je napisao/la: Ma niko ne prica iskreno. Imas li ili nemas sta da das. Koliko sezonskih prodano - ocekivani prihod? Koliko nekretnina imas? Koliko zemlje i gdje? I kad sve to uzmes i oduzmes mi možemo biti sretni ako ne zavrsimo u ligi za opstanak. A sljedecu godinu da bogda prezivimo. Mislim da je to svima jasno.
S ovim se itekako slažem, a to i jest poenta. Dobro svi znamo kakva je situacija, zašto je onda "mede" i pričaju ovo sve, bez potrebe...Neka se uhvate posla i rješavaju probleme kojih ima na pretek. Nije pogrešno što imaju podršku, zašto bi bilo pogrešno što imaju kritičare. Samo transparentan rad i rad u korist Slobode, imati će podršku od svih nas. Ruke su im odriješene i situacija im je barem 70% bolja nego prošloj upravo kada je došla, i pored toga ne očekuje se puno od njih. Čemu onda ovoliko priče a djela nigdje...

Edit: O Slogi se piše zato što ste Mramora počeli ispitivati o Slogi.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 22 jan 2017, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2017, 17:45

klasik je napisao/la:
Ocito je da se gradske glavesine brinu da ce Sloboda izgubit svoje navijace, ustvari da ce ljudi pocet navijat za Slogu.
Pa ne brinite se ne moze ljubav prema Slobodi nestat ba, al moze se podrzat covjek koji je htio od te Slobode napravit nesto pa mu nisu dali, pa vjerujem da ce covjek iz inata pokazat kako se od niceg moze napravit nesto dobro.
Neka on radi i pravi sta hoce al ovdje je tema o FK Sloboda i ne moze nam moderator stranice kojeg smo mi birali dolaziti i kao predstavljati svoj rad sa grbom FK Sloga...Slogi sve najbolje al samo je jedan klub tuzlanski, kad kazem tuzlanski mislim na cijelu tk ostalo su samo kopije

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2017, 17:47

SARS je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Neka on radi i pravi sta hoce al ovdje je tema o FK Sloboda i ne moze nam moderator stranice kojeg smo mi birali dolaziti i kao predstavljati svoj rad sa grbom FK Sloga...Slogi sve najbolje al samo je jedan klub tuzlanski, kad kazem tuzlanski mislim na cijelu tk ostalo su samo kopije
Ma jarane ja ću držat na avataru šta hoću, po cijenu da mi skinu moderatora. Slogu nisam u postovima spomenuo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2017, 17:49

klasik je napisao/la:
Prije sam je i ja pratio jer nam je to bio tim B u sustini. Sve uredu brate nit kome branim sta, svi na Slogu idite sto se mene tice kad udje u PL ali me nervira otvoriti pdf i citati postove o Slogi.
Nad tobom sunce najljepše sja

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 17:49

pinoglavi je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la: U tom svemu, jer vidim da mnogi prizeljkuju totalni raspad sistema
Ovo je najgore moj franto a @mramor je primjer jednog takvog. Losa je situacija u klubu al je jos gore sto se neki raduju
Da barem jasno kazu, koja im je agenda. Mozda je to oponasanje Robijasa, jer na istrajnosti, snagi volje i onoga sto su napravili im se cijela drzava treba pokloniti :nedam:

Niti agende, niti ljubavi prema klubu. Samo nakupljaju svoje negativne frustracije tokom dana ili sedmice i onda svo smece istresaju na pdf Slobode i FK Slobodu kao kluba.

Standardno ponasanje jednog dijela naseg pdf-a: Negativna vijest -->Pljuc, pljuc. Hoce li opet negativna vijest o Slobodi :pray: Ajdeeee :think: Jes, evo je :opaopa: --> Pljuc, pljuc.

I tako u krug :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2017, 17:51

Nek se i @aco izjasni jel' normalno da se pise ovdje o Slogi pa da zavrsimo i sa tim. Mogli smo malo i o Arsenalu onda, jeste gledali ludila i utakmice danas?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 22 jan 2017, 17:55

Nemojte sad da se glupirate, i prije se pisalo o Slogi pa nikome nije smetalo jer se smatrao klub kao naš B tim.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 22 jan 2017, 17:57

Predlažem da Jasmin Imamović izabere administratora među ovom trojicom ili četvoricom svojih obožavaoca

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2017, 17:57

Aerials je napisao/la:Nemojte sad da se glupirate, i prije se pisalo o Slogi pa nikome nije smetalo jer se smatrao klub kao naš B tim.
Nisu vise i sta je problem? Sto bi se pisalo? Sta je tu glupiranje?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 18:00

Mislim da se treba pisati jer je sve to povezano jedno sa drugim, sve se nadovezuje. Napraviti temu za takvu raspravu i onda tu razjasnjavati nedoumice.
Jer svakako jeste interesantna tema i usko povezana sa Slobodom, tj jel Sloboda zasluzila da je gradonacelnik unisti do srzi, a da preko toga krivi nekog drugog i zabranjuje tudji uspjeh. Da nekako sa svojim saradnicima stvara osjecaj krivice u ljudima koji bi otisli pogledati dobar fudbal u svom gradu (ako ga bude).

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 22 jan 2017, 18:02

Auuu kako ste samo smiješni sa odbranom ovih uhljupa iz UO. Pa kad su vam dobri i kad vam je ovo napredak što rade vodite ih kući. Ujedat ćete se za guzicu kad nas Vlado (jedina svijetla tačka) napusti, a na pravom su putu da čovjek digne ruke i ode. Cijelo vrijeme se izmišlja topla voda i čovjeka se laže!

Ne prdite mi tu, kako je ne bitno gdje se igrači pripremaju i kakvu opremu nose, naravno da je bitno kako za psihu tako i za samopouzdanje. Vi bar koji ste u kontaktu sa igračima znate da je stanje u ekipi u kurcu i da su poljuljani međuljudski odnosi!

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2017, 18:02

pinoglavi je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Prije sam je i ja pratio jer nam je to bio tim B u sustini. Sve uredu brate nit kome branim sta, svi na Slogu idite sto se mene tice kad udje u PL ali me nervira otvoriti pdf i citati postove o Slogi.
Ma nebi uopste diskutovo al prigovarate nesto mramoru, a ne znate kolko je momak uradio dobrih stvari za Slobodu (volonterski), pravio klipove, uredjivo one izvjestaje sa prijateljskih utakmica, napravio tolko dobrih slika, karti i plakat za utakmice (kojih se ni utakmice LP nebi postidile), i po meni dizajniro jedne od najljepsih dresova Slobode od kad ja pamtim dresove, i to sve radite samo radi nekih svojih kompleksa.

EDIT
Uz to tek sad vidjo da je na ovom grbu Sloge, ukro loptu sa Slobodinog grba, i kad se uveca slika vidi se da su mu ostala slova SLOBODA :D
Zadnja izmjena: klasik, dana/u 22 jan 2017, 18:08, ukupno mijenjano 2 puta.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 22 jan 2017, 18:04

pinoglavi je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Nemojte sad da se glupirate, i prije se pisalo o Slogi pa nikome nije smetalo jer se smatrao klub kao naš B tim.
Nisu vise i sta je problem? Sto bi se pisalo? Sta je tu glupiranje?
Nije ni tad bio B tim, ali su mnogi ovdje gledali na Slogu tako i komentarisali.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 22 jan 2017, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 jan 2017, 18:06

Sto se tice Sloge licno mi se ne svidja sto je Azmir uzeo taj klub. Prije rata je simin-han bio cini mi se 70% srpski.
Kad se obogatis i pozelis da se vratis kuci i nesto ulozis kao Azmir onda je po meni patriotski i logicno bilo uzeti neki klub u povratnickom naselju i napraviti isto ovo sto i sa Slogom. Dogurati klub do najviseg nivoa takmicenja. Postati klub koji ce okupljati komplet povratnicku populaciju i dati im novi poticaj u i ionako napustenoj situaciji. Ali pošto smo se svi pomirili sa ovakvom dejtonskom Bosnom imamo to sto imamo. A da je ulozio para u Slogu koliko je ulozio u SLobodu, Sloga bi bila i prvak i osvajac kupa i sve to bez marke duga. To je prednost kretanja od pocetka bez prethodnih dugova, obecanja, poravnanja i sl.
Ali ovo je mozda prikladnije za pdf Sloga nego Sloboda
& $ ?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2017, 18:07

@klasik Meni samo smijesno sto ima avatar Sloge i sto su mu postovi od odlaska Azmira iskljucivo nasladjivanje na trenutnu situaciju. Naravno ima vas i previse bolesnih pa pisete o nekakvim kompleksima, pisete kako se brani ova uprava ako se ne slazem sa stvarno mentalno retardiranim teorijama koje razvijete ovdje a najsvjeziji primjer je kako su izmislili saradnju sa wwinom jer nije bilo te naljepnice na dresovima pri predstavljanju Tandira i Jahica. I ko se ne slaze s takvim teorijama faraonov je pakas, placenik, kompleksas ili sta vec a u sustini ste jednostavno vi previse plitki da shvatite da ako ne pljujem povazdan na pdfu ne znaci da mislim da je situacija u klubu odlicna. @aerials jeste bio je tim B
Previse vas je bolesnih, pozdrav normalnima @frantu, @fukaratz, @chinaglia @sars, @njonjo i sl.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2017, 18:08

klasik je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
klasik je napisao/la: Do prije pola godine to nikom nije smetalo.
Ma nebi uopste diskutovo al prigovarate nesto mramoru, a ne znate kolko je momak uradio dobrih stvari za Slobodu (volonterski), pravio klipove, uredjivo one izvjestaje sa prijateljskih utakmica, napravio tolko dobrih slika, karti i plakat za utakmice (kojih se ni utakmice LP nebi postidile), i po meni dizajniro jedne od najljepsih dresova Slobode od kad ja pamtim dresove, i to sve radite samo radi nekih svojih kompleksa.
Ma znao sam ginut' jarane do 3-4 ujutru, a u 6 ustanem pa krenem na predavanje. Na kraju dođe neko i pop.iša se na to momački.
A nema potrebe da nastavljamo diskusiju o Slogi, jer je ja nisam ni počeo. :kafa:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 jan 2017, 18:11

tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da se treba pisati jer je sve to povezano jedno sa drugim, sve se nadovezuje. Napraviti temu za takvu raspravu i onda tu razjasnjavati nedoumice.
Jer svakako jeste interesantna tema i usko povezana sa Slobodom, tj jel Sloboda zasluzila da je gradonacelnik unisti do srzi, a da preko toga krivi nekog drugog i zabranjuje tudji uspjeh. Da nekako sa svojim saradnicima stvara osjecaj krivice u ljudima koji bi otisli pogledati dobar fudbal u svom gradu (ako ga bude).
AH treba preuzeti klub sa dugovima i da ih on vraca, a sam klub prodati njemu za 1 KM. To je njemu sica, babuka je to. Stadion je svakako gradski. Ali nece babuka tako :nene: Hoce i jare i pare. Tako se dogovorio bio s iskusnim partnerom, koji ima prakticno iskustvo uzeti i jare i pare, ali nije proslo 2.10. To je sve usko povezano :kafa:
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 22 jan 2017, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.