FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 22 jan 2017, 15:22

Ova formacija gore je presmijesna.
1946

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 22 jan 2017, 15:23

hilmo je napisao/la:Niko nek ne baca oko na igrače koji imaju veze sa jednim članom foruma. :D :D

@hzzavidivici
Ćetković više nije naš igrač. A na lijevog beka samo Bekića ili Ivetića. Balić se tu nije pokazao najbolje.
Na igrici je još Ćetković kod nas, a Balić može igrati samo lijevog beka jer to je njegova prirodna pozicija. PS Amer Bekić ima ocjenu 79 a Ahmetović 78 :crazy: Ovo su po ocjenama najbolji igrči za te pozicije a ne moja formacija koju bi ja postavio stvarno, a fale neki igrači recimo Kadušić, Sarić ima najmanju ocjenu u veznom redu, ali Nedim je na igrici sa 17 godina i ocjena mu je 70. Najvredniji igrač je Balić ako se ne varam 1,4 miliona, Duljević i Mihojević po 800 k.
Zadnja izmjena: hzzavidovici, dana/u 22 jan 2017, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 jan 2017, 15:25

Bogati kako prolaziš na igrici sa ovom formacijom, pa ovi ligi nikog ne bi mogli dobiti :D

Ja mislio ti pravio svoj prijedlog formacije za komentarisanje :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2017, 15:27

High je napisao/la:Šalu nastranu, ali prijatelj, koji vodi 2005. godište Akademije, mi reče da Švrakić hvali Saida koji izgara na treninzima.
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 22 jan 2017, 15:28

Koji je ovo manager?
1946

High

Post Postao/la High » 22 jan 2017, 15:28

MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:Šalu nastranu, ali prijatelj, koji vodi 2005. godište Akademije, mi reče da Švrakić hvali Saida koji izgara na treninzima.
slika
Ne bi lagao čovjek. Džematlija je pouzdani.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 22 jan 2017, 15:29

Pitar1946 je napisao/la:Rece mi trener Bosne visoko Fare da sarajevo bacilo oko na amerikanca jednog od one trojice sto su dosli,taj jedini ce potpisat za njih
slika

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 22 jan 2017, 15:30

hilmo je napisao/la:Bogati kako prolaziš na igrici sa ovom formacijom, pa ovi ligi nikog ne bi mogli dobiti :D

Ja mislio ti pravio svoj prijedlog formacije za komentarisanje :D
Ovo danas nam očinje liga, 10-tak drugova igra našu ligu, najveći budžet je kod Sarajeva 6,2 m. Tako da ne znam kako će vcrs proći u prvoj utakmici ali po ocjenama ovo je najbolja ekipa.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2017, 15:43

Memara je napisao/la:
Pitar1946 je napisao/la:Rece mi trener Bosne visoko Fare da sarajevo bacilo oko na amerikanca jednog od one trojice sto su dosli,taj jedini ce potpisat za njih
slika
Nijedan od njih ne postoji na TM. :urnebes:

High

Post Postao/la High » 22 jan 2017, 15:49

Drugi slijeva mogao bi biti miljenik @joker90, baš kao i Emerson.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 22 jan 2017, 16:06

ma eto kao 1 od njih trojice nije los a druga 2 vec imaju povratnu kartu za ameriku.... Gljiva najvece pojacanje njima

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jan 2017, 16:44

Mokes je napisao/la: Ne znam, ali znam da ga konstantno pljuje kao sto je pljuvao Nocakovica, Crnkica, a oni ga svojim igrama na tetenu kvalitetno isprskali :bih:
Ma jah! A dok se Joker ljetos naguravao sa skautom i debilima u kampu, jer sam dosao da vidim Saida, ti si tad cundaricu siljio na Messi-a i pisao po forumu kako je Barca u srcu prva, pa onda FKS! I sad ja treba da se ubjedjujem s takvim likom da li mrzim Saida, maaa hajte molim vas..
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 22 jan 2017, 16:44

Zar se vas dvojica niste voljeli i zvali me u sokerhanu?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 jan 2017, 16:46

joker90 je napisao/la:
Mokes je napisao/la: Ne znam, ali znam da ga konstantno pljuje kao sto je pljuvao Nocakovica, Crnkica, a oni ga svojim igrama na tetenu kvalitetno isprskali :bih:
Ma jah! A dok se Joker ljetos naguravao sa skautom i debilima u kampu, jer sam dosao da vidim Saida, ti si tad cundaricu siljio na Messi-a i pisao po forumu kako je Barca u srcu prva, pa onda FKS! I sad ja treba da se ubjedjujem s takvim likom da li mrzim Saida, maaa hajte molim vas..
Nema Evandera, pa je na redu Joker :lol: Dajte nam veznog, past ce krv na forumu :cool:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 jan 2017, 16:48

http://sports..ke.ba/zasto-je-cala-janjos-najjaci-adut-sarajeva/
Nedjelja u Hercegovini. Pola Čitluka je na jutarnjoj misi u Međugorju, druga polovica spava. U hotelu “Kaktus” kroz dobro tapacirane prozore čuje se glas…

-Idemo jako! Muški, ali pazite da se ne povrijedite. Bravo Dulja. Momci prvom do sebe. Tako je Dulja…

Bio je to glas Mehmeda Janjoša. Možda je “pipa” FK Sarajevo presušila, možda će proljetni dio dočekati bez klasnih pojačanja, možda će pretendenti za Evropu naslađuju mukama “bordo” tima, ali ovo Čalino Sarajevo ima danfa za Evropu.

U trenutačnoj “bordo” postavi ima štofa za Evropu. Danas je Mehmed Janjoš najjači igrač “bordo” tima. Domaći treneri nikad nisu bili na cijeni. Jer se nisu ugrađivali u procente. I zato što su radili iz ljubavi prema “bordo” boji. I Čala i njegovi saradnici Zijo Švrakić, Senad Repuh i ostali inficirani su ljubavlju prema klubu. I to je jedini garant da ce “muški poginuti” za svaku loptu.

Haris Duljević u toku dana promjeni tri-četiri evropske destinacije a u Čitluku radi “krvavo”. Sprema se da već sutra može otići u ligu petice, ali i da sa Sarajevo osvoji trofej.

Ode li Dulja Sarajevo će biti hendikepirano za najvećeg romantika u bh. nogometu, publika će biti uskraćena za majstorije bh. reprezentativca koji ih atraktivnim potezima podsjeća na asove čije slike krase zidove klupskih prostorija. Čala silno Želi Dulju u proljeće, ali sprema nova iznenađenja. Široke je ruke prema mladim igračima. I sada u “četi” ima novih Duljevića. Pripremne utakmice i rezultati će možda dati krivu sliku. Prave adute i pravo lice Čala će pokazati u prvenstvenim utakmicama. Ko ne vjeruje neka dođe u Čitluk gdje se “gine” za svaku loptu.

-Idemo momci još jednu seriju. Jos jače, čvršće, muški… Molim vas samo pazite da ne povrijedite druga…

U takvoj atmosferi je protekao nedjeljni trening na čitlučkim Barama.

Na ovom stadionu posljednji sam put gledao Brotnjo i litvanski Žalgiris u okviru pretkola Lige prvaka.

Tada je Brotnjo imalo “dream team”… Sa braćom Davorom i Nikolom Jurčićem, pa tadašnjim mladićima Draganom Blatnjakom i Daliborom Šilićem, Mirom Klaićem, Danijelom Bajkusom… Ivo Ištuk, Mario Tot i Marin Ćorluka, Mile Prusina, Ivan Bencun, bili su s generalom Ivanom Medićem arhitekte te moćne momčadi.

Danas je još samo Prusina kao federalni nogometni dužnosnik u sedlu. I trener Tot koji je došao u pulsku Istru da napravi podvig i u mirnu luku dotegli pulski brod.

No, ovo nije priča o NK Brotnju, već podsjećanje na nekadašnjeg šampiona. Ovo je priča o “bordo” timu i Čalinim “divovima”…
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2017, 17:45

High je napisao/la:Zar se vas dvojica niste voljeli i zvali me u sokerhanu?
Ma poceo je lik odjednom srati svima, i ja se sjebao kad je prema meni poceo nesto slicno nicim izazvan a prije normala bas bio..

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 jan 2017, 17:52

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2017, 17:58

3-3? :D

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 22 jan 2017, 18:05

Memara je napisao/la:slika
Dulja :urnebes: :urnebes:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 jan 2017, 18:51

Imam osjecaj da ce ostanak Dulje ovisiti od toga da li cemo izboriti Evropu ili ne. :hmmmmm:
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amazon [Bot], Amidzaa, bvsic, Haksss, Kaunas, keli, Lecler, makron, MSOZ101, Posejdon, riki46, Rodman i 78 gostiju.