NK Zvijezda Gradačac

Iraola
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Iraola » 21 jan 2017, 16:58

Kakav je Ramiz Lupić, danas se pojavio kod nas na prozivci ?
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 21 jan 2017, 18:08

Brckalic dobar igrac ,igrao u V.obarskoj ako se sjecam kad smo igrali prijateljsku u tramosnici.
Nije losi od ovi koji su bili do sad.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 jan 2017, 18:35

Zalost,svaka cast brckalicu ali ni jednom od ovih igraca sto su otisli nemoze papuce okrenut.znaci prvo pojacanje nije u rangu sa brzim abetom jaretom.
Nadam se da ce uskoro doci malo zvucnija imena i da cemo nadoknadit ove igrace i ostat u utrci za pl
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 21 jan 2017, 18:40

Joj ciganluka,pa zar mora sve u javnost,
Zvijezda nepusta abida bez obesetcenja od 15 ooo eura...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 21 jan 2017, 19:00

Ovo je veliki udarac ugledu kluba koji je vrijedio za jedan od uglednih u drzavi ne valja ovo nikako

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 21 jan 2017, 19:45

Jedan dan kazu samo 3 napustila,drugi dan 6,sad pola ekipe....a kako da im vjerujem kad kazu da u pon.dolaze 3 igraca iz premijer lige....

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 21 jan 2017, 23:45

Ko koga yebe ovde
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

fender13
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 22 jan 2017, 14:26

Zatišje pred buru samo jos fali danas dobijemo informaciju da je i Damjanovic otišao i ostali smo na juniorima i kadetima još oni pričaju o premier ligi i da imaju sastav za takmičenje :D:D:lol::lol:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 jan 2017, 14:52

Et i piski zabranili da dolazi na forum :urnebes: :urnebes:

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 22 jan 2017, 15:26

Davno je piski zabranjen .

Mi sad imamo problem u klubu , klosari od igraca hoce da idu a dobili plate pare i sve. Mislim sad koliko god se mrzili neki međusobno treba sad da stanemo svi u odbranu integriteta kluba. Dosli seljačići oko lukavca i prave haus. Od Moranjkica preko Dzene do Jaranovica svi hoce ispisnice i da idu u Radnički. Jaranovic prije nekoliko dana izjavljuje nesto sasvim treće. Pare nisu problem nego je očito nešto 3. .

Ovo stvarno dole je klošarluk. Sve suspendovat ne dat nikome ići , osim možda Abida jer je našao bolji klub.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 jan 2017, 15:56

Nah1d je napisao/la:Davno je piski zabranjen .

Mi sad imamo problem u klubu , klosari od igraca hoce da idu a dobili plate pare i sve. Mislim sad koliko god se mrzili neki međusobno treba sad da stanemo svi u odbranu integriteta kluba. Dosli seljačići oko lukavca i prave haus. Od Moranjkica preko Dzene do Jaranovica svi hoce ispisnice i da idu u Radnički. Jaranovic prije nekoliko dana izjavljuje nesto sasvim treće. Pare nisu problem nego je očito nešto 3. .

Ovo stvarno dole je klošarluk. Sve suspendovat ne dat nikome ići , osim možda Abida jer je našao bolji klub.
Nema klub bas toliko para da placa igraca a on sjedi na tribini, neznam sto dzaba dize frku hebes igraca koji hoce da ide, pustit ga odma..... nije problem u plati vec u tome sto uprava hoce da smanji plate

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 22 jan 2017, 15:59

Ti seljačići su doktori fudbala za razliku od vaših igrača... :hmmmmm: :salut:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 22 jan 2017, 16:05

Ma prodat sve utakmice i ovim za opstanak i za vrh, ispadnemo lijepo u 2. Federalnu i laganica uz rostilj, nek uprava zaradi pare, zasluzili su :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 22 jan 2017, 16:19

Sto sad nije nurdu u klubu da dobiju koju roditeljsku pa na tribine pola godine pa bi onda zavrsili u poljicama ili ingramu

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 22 jan 2017, 16:28

LukavacLive je napisao/la:

Ti seljačići su doktori fudbala za razliku od vaših igrača... :hmmmmm: :salut:
:urnebes:
Jesu , zato smo im mi najveći klub u kojem su igrali :)

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 22 jan 2017, 17:21

Jadno je da se tako prozivaju ljudi na način koji je iskoristio izrod od komšije iz gradačca..da ste toliko veliki klub kao što govoriš i da je sve bajno kod vas ne bi ovi igrači ni tražili ispisnice i tražili da se vrate kod nas,zar ti to nešto onda ne govori kad već poredimo klubove.
Ko je god otišao iz vašeg kluba nije vam se zahvalio niti je makar nešto lijepo izvukao iz vašeg kluba,mislim ja ne pljujem po Zvijezdi,ali je to činjenica,vaša uprava nema pojma raditi svoj posao,a navijači još gore ne znaju nagraditi trud igrača.Ovo pričam jer ste na lošem glasu i to od premier lige.Što se tiče tog tvog poređenja "najvećeg kluba",pa bolan Radnički (zajedno sa navijačima) ima najmanje 10 puta bolji i ljepši ambijent prema igračima i trenerima od Zvijezde,to ako nevjeruješ slobodno možeš se javiti igračima koji su boravili godinama unazad,od igrača iz Srbije,Austrije,Hrvatske pa i ove nam naše države Bosne i Hercegovine.Da bogdom Radnički ima budžet kao pojedini klubovi,ne bi se vi mogli ni porediti sa nama.Najbolji opis situacije između naših klubova ti može dati Darko Vojvodić,čovjek bez dlake na jeziku,pitaj ga ko su ti "seljačići iz lukavca",pitaj kakav je Lukavac kao sredina,kakav je Radnički kao klub i kakvi su navijači kada treba dati podršku.
Veliki pozdrav iz Lukavca za normalnu raju,a debilima k a r i n a u usta.

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 22 jan 2017, 17:25

Kompleks je cudo :guz:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 jan 2017, 17:32

Jasko picka od igraca kad je dolazio,kaze dugujem ja zvijezdi puno mi je zvijezda dala....svako ko zeli neka ide,bolje da ide nego da igra preko kurca,kad ce ionako otic na ljeto...sutra cemo vidjet sta ce se desit...

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 22 jan 2017, 17:42

Potpisujem 89
Samo Sioux 1989

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 22 jan 2017, 18:01

Brigada89 je napisao/la:Jadno je da se tako prozivaju ljudi na način koji je iskoristio izrod od komšije iz gradačca..da ste toliko veliki klub kao što govoriš i da je sve bajno kod vas ne bi ovi igrači ni tražili ispisnice i tražili da se vrate kod nas,zar ti to nešto onda ne govori kad već poredimo klubove.
Ko je god otišao iz vašeg kluba nije vam se zahvalio niti je makar nešto lijepo izvukao iz vašeg kluba,mislim ja ne pljujem po Zvijezdi,ali je to činjenica,vaša uprava nema pojma raditi svoj posao,a navijači još gore ne znaju nagraditi trud igrača.Ovo pričam jer ste na lošem glasu i to od premier lige.Što se tiče tog tvog poređenja "najvećeg kluba",pa bolan Radnički (zajedno sa navijačima) ima najmanje 10 puta bolji i ljepši ambijent prema igračima i trenerima od Zvijezde,to ako nevjeruješ slobodno možeš se javiti igračima koji su boravili godinama unazad,od igrača iz Srbije,Austrije,Hrvatske pa i ove nam naše države Bosne i Hercegovine.Da bogdom Radnički ima budžet kao pojedini klubovi,ne bi se vi mogli ni porediti sa nama.Najbolji opis situacije između naših klubova ti može dati Darko Vojvodić,čovjek bez dlake na jeziku,pitaj ga ko su ti "seljačići iz lukavca",pitaj kakav je Lukavac kao sredina,kakav je Radnički kao klub i kakvi su navijači kada treba dati podršku.
Veliki pozdrav iz Lukavca za normalnu raju,a debilima k a r i n a u usta.
Da ti kazem jednu stvar samo , ti vasi igraci su dosli da igraju u klub i misle da su najveci igraci koje smo ikada imali. Prvi moranjka misli trenirat svaki drugi treci trening , onda jaranovic bi da kasira svaki sut u protivnički okvir. Drug nisu ti ljudi bitni. Razlika je trenutna sto su u klubu neki ljudi napravili i sportski ambijent , ne alkokoholicarski koji je bio na čelu sa brzijem i stjepanovićem. Tog vojvodica postuje jako tuzla , vidjeo sam .
Nama se i ne mora niko zahvaljivat , naucili smo mi hranit tuđu djecu , hranit da cim su dolazili za manje pare igrati nego kod vas pa se sad ****. ;) . Lijep pozdrav i doći ćemo vam.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.