NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
jel problem nekom od navijaca sirokog da postavi pretpostavljenu formaciju siorokog u banjaluci u subotu.
Jel igra wagner? i pored njega cuo sam za jos dvojicu da su upitna za utakmicu
TREĆI PUT ČASTIMO !
ko ce znat formaciju?borcev_navijac je napisao/la:jel problem nekom od navijaca sirokog da postavi pretpostavljenu formaciju siorokog u banjaluci u subotu.
znaci ne igraju Mišić, Ljubić i Wagner(upala pluća)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
možda vako
Bandović
Diogo renato topić barišić
roskam weitzer kožul šilić
ivanković
varea
a tko će znat trenutno je varea jedini pravi napadač...pa nezz baš formacija kako će izgledati,more tu na krilo i mladi Glavina uskočiti...
Bandović
Diogo renato topić barišić
roskam weitzer kožul šilić
ivanković
varea
a tko će znat trenutno je varea jedini pravi napadač...pa nezz baš formacija kako će izgledati,more tu na krilo i mladi Glavina uskočiti...
Austrija lako pobijedila Rucha u Poljskoj 3-1, sad je još krivlje što smo onako ispustili Austriju na Pecari
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To je isti slucaj kao i prosle godine kad je Sturm ponizio Mogren nekih pet ili sest nula, ne sjecam se tocno, a imali smo i njih i Austriu, i definitivno bi prosli i iduce kolo. Steta, velika, ogromna steta.
...Život za Široki...
kakav Mogren?ŠB_Fidelis je napisao/la:To je isti slucaj kao i prosle godine kad je Sturm ponizio Mogren nekih pet ili sest nula, ne sjecam se tocno, a imali smo i njih i Austriu, i definitivno bi prosli i iduce kolo. Steta, velika, ogromna steta.
mislis Petrovac?

ne igraju Wagner, Mišić, Ljubić, upitan Bandović i meni najveće razočaranje što neće igrati Perajica

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma da, Petrovac, uglavnom ''ti dole''... Smijesno.Kevin je napisao/la:kakav Mogren?ŠB_Fidelis je napisao/la:To je isti slucaj kao i prosle godine kad je Sturm ponizio Mogren nekih pet ili sest nula, ne sjecam se tocno, a imali smo i njih i Austriu, i definitivno bi prosli i iduce kolo. Steta, velika, ogromna steta.
mislis Petrovac?![]()
ne igraju Wagner, Mišić, Ljubić, upitan Bandović i meni najveće razočaranje što neće igrati Perajica![]()
![]()
...Život za Široki...
Pa i najgore je što pojedinci na forumu govore,pa i nije ta austria neka ekipa,a ljudi zadnje 4 god igraju u grupnoj fazi eurolige,a igrati će i ove godine,naravno mnogi su u tim utakmicama propustili pohvaliti Široki,sve je se svodilo na to kako austrijanci i nisu nešto......
- Barney Stinson
- Kontakt:
Pa i nisu neka ekipa ali eto... 

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Pa i nije neka ekipa, nije ni Liverpool, nije ni Juve, ja mislim da nitko na čitavom planetu ne zna igrati nogomet osim par Brazilaca, Argentinaca i Španjolaca. Bolje ukinut taj sport, ko će gledat ona vucanja po terenu bogati
Bi li ovako trebali razmišljat? Vi što previše gledate Barcelonu i ostale naravno da vam Austrija nije nešto, ali da kao ja gledate streamove većine utakmica, shvatili bi da je Austrija dobra ekipa i da se danas igra nogomet kakav se igra. Gledao sam jučer Juvu i Liverpoola i imali su svega 2-3 udarca prema golu i 2 im ušla. Splićani isto pričaju da Dinamo Bukurešt ne igra nešto. Ljudi igraju svako malo grupnu fazu(Dinamo Zagreb, Dinamo Bukurešt, Austrija Beč, Partizan) ali nisu nešto, uglavnom mi koji igramo u kurcu od lige se sramotimo ako ispadamo od njih.
Oprostite na ovome mom ''ljutom'' postu, ali ne mogu više trpit to omalovažavanje svake ekipe koja igra protiv nas.

Bi li ovako trebali razmišljat? Vi što previše gledate Barcelonu i ostale naravno da vam Austrija nije nešto, ali da kao ja gledate streamove većine utakmica, shvatili bi da je Austrija dobra ekipa i da se danas igra nogomet kakav se igra. Gledao sam jučer Juvu i Liverpoola i imali su svega 2-3 udarca prema golu i 2 im ušla. Splićani isto pričaju da Dinamo Bukurešt ne igra nešto. Ljudi igraju svako malo grupnu fazu(Dinamo Zagreb, Dinamo Bukurešt, Austrija Beč, Partizan) ali nisu nešto, uglavnom mi koji igramo u kurcu od lige se sramotimo ako ispadamo od njih.
Oprostite na ovome mom ''ljutom'' postu, ali ne mogu više trpit to omalovažavanje svake ekipe koja igra protiv nas.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Pa ajmo gledat malo realno, jesu li bolji od nas toliko puno, NISU... A to jesli li sretniji i spretniji to ocito jesu dok igraju u 3 pretkolu... Nisam omalovazavao Široki, nego sam samo rekao da Austija nije neki jaki kvalitet od ekipe...
19 - ђ - 11
Ne kažem ja da su bolji od nas toliko, ali je poanta u tome da mi nismo LOŠI toliko i da na osnovu našeg pariranja ne nazivamo ekipe lošim. Izgleda da ekipa koja nas ne nadigra nije dobra, znači mi smo po tom šuge i svak bi nas trebao nadigrat. Na to sam mislio.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Onda na isto mislimo samo sam/smo se lose izrazili 

19 - ђ - 11
Barny vidjet ćeš sutra jednu info u novinama ili prije tekme a vezana je za tvoj avatar .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
"Fali nam doista puno igrača. Ne mogu računati na Šilića koji ima tri žuta kartona iz prošle sezone, povrijeđene Mišića, Sarajića, Bandovića..."--SS.ba
Kakav Sarajic,sto nam trpate igrace koji nisu naši????

Kakav Sarajic,sto nam trpate igrace koji nisu naši????

ma ovo je nešto pogrešno,i šilić će igrati koliko ja znam,a možda bude igrao i bandović neznam koji je **** ovom portaluŠB.TRN je napisao/la:"Fali nam doista puno igrača. Ne mogu računati na Šilića koji ima tri žuta kartona iz prošle sezone, povrijeđene Mišića, Sarajića, Bandovića..."--SS.ba
Kakav Sarajic,sto nam trpate igrace koji nisu naši????![]()
![]()
ено ' " % се по $. ', & " " & " $ понесу " $ $ ", а не $ $ ? " у " " то се % %
$ $ " " $ па $ " & " ", ? " $, " у $, ' - & $ "

"" ПУТ ""
Možda u Hercegovini ne znaju šta je kiša, pa uživaju ljudi.

- Barney Stinson
- Kontakt:
Nemoj da cekam sutra reci sad jbgakksiroki je napisao/la:Barny vidjet ćeš sutra jednu info u novinama ili prije tekme a vezana je za tvoj avatar .

19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Giuseppe1 i 29 gostiju.