Duhovito. S tim da su Tuzlaci hodali po drugim frontovima, za razliku od clanova SDA koji su okolo furali u dimijama.IlProfessore je napisao/la:Tuzla će krenuti sa opsadom Sarajeva.Besic je napisao/la:Tuzla će proglasiti vojnu neutralnost kad zapuca.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nemam svoju banku na kojoj imam svoj račun u svom gradu. Zanima me mogu li preko neke druge banke uplatit na taj račun pare ?
Mozes standardnom uplatnicom.jasmin10 je napisao/la:Nemam svoju banku na kojoj imam svoj račun u svom gradu. Zanima me mogu li preko neke druge banke uplatit na taj račun pare ?
Nullius in verba
Hvala kralju.Heller je napisao/la:Mozes standardnom uplatnicom.jasmin10 je napisao/la:Nemam svoju banku na kojoj imam svoj račun u svom gradu. Zanima me mogu li preko neke druge banke uplatit na taj račun pare ?
Juce mi je Trump donio preko 15k bodova na imguru, elhamdulillah. Vise koristi nego sto ce RS imati u naredne 4 godine
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Marsal
- Kontakt:
Federer17 je napisao/la:Odgledah sad ovo Bakirovo gostovanje, ne znam sta bih rekao... Sa vecim dijelom onoga se slazem, gotovo u svemu ga razumijem i smatram da bi vrlo tesko moglo ici bolje od ovoga kako je trenutno (u dosta stvari), ali isto tako mislim da nam treba malo mudriji i sposobniji od njega. Sposobniji u smislu da sebe i svoju poziciju ne gleda samo kao, kako on kaze, nekoga ko ce 'izvlaciti' mir iz svega, kao neutralizatora svega onoga sto sa svih strana dopire. Ovo drugo 'mudriji', od njegovog oca sigurno bolji ne moze postojati, ali na danasnjoj bosnjackoj politicko sceni ne znam koga bih izdvojio da je barem i priblizno tome. Dobro on kaze, u trenutnoj konstelaciji, u moru svih onih koji ga sa svih strana tjeraju u cosak, napadaju i zele zlo ovoj drzavi, nemoguce je da bude drugacije.
Covjek barem priznaje i otvoreno kaze da mozda nije elokventan, da izjavi nekada nesto i sto ne misli (jos kada se to dodatno preuvelica), sto ja svakako cijenim kod covjeka, pogotovo politicara (s obzirom da to priznanje greske kod njih rijetko da postoji). Ako je Dodik bolji (primjer navodim), sto onda stanje u RS-u nije bolje nego u Federaciji?
Ono sto gotovo sa sigurnoscu mogu reci, cemu je ovo gostovanje poprilicno i doprinijelo jesto to da mi on kao covjek djeluje posteno. Nije on kriv sto je otac bio to sto je bio i mnoge druge stvari. Nije i ne moze on biti kriv sto je njegova supruga doktor medicinskih nauka. Problem je, barem po mom misljenju, taj sto je on okruzen nepostenim ljudima, a on ocigledno to ne primjecuje (ili barem ne u tolikoj mjeri).
Otvoreno kaze da sebe ne smatra savrsenim politicarom, a ako neko misli da ce se stanje u BiH promijeniti tek tako i samo od sebe, bojim se da se vara. Spominje nekakvih 30. 000 radnih mjesta, kaze da se provjere ti podaci i uvjeri njihova tacnost. Moramo svi mi prvo krenuti od sebe i koliko smo svi posteni, koliko 'bjezimo' od toga da nam se nesto sredi ili zavrsi preko reda, koliko dajemo od sebe na radnim mjestima, a koliko sve fuserimo i gledamo pokrasti drzavu sto vise mozemo.
Bio je jedan period kada sam ga bas postovao i uvazavao (prije prve kandidature), onda se to nakon 4 godine promijenilo (samim tim nisam glasao za njega na prethodnim izborima), sada trenutno je tu negdje izmedju.
Senad me u nekoliko navrata iznervirao, protura mu nekakve teme i pitanja, provokacije, samo iz razloga sto to moze, jer je Bakir vrlo kulturan sagovornik i inace nimalo bezobrazan (u bilo kojem smislu) tokom dijaloga. Kada je Dodik nedavno gostovao, niti ga je sta postovao, niti je gledao odgovoriti na svako njegovo pitanje, pricao je svoju pricu kao i na svakoj preskonferenciji. Mislim da je nakon te emisije Senadu bio potreban jedan dobar psihicki odmor i mozda koji aspirin.
Sebija ako ima odgovarajuce reference, a ima, zasto se osporava sve u vezi nje samo iz razloga sto je njegova supruga. Ja mislim da je ona dobar posao vec do sada uradila, on kaze da je vratila 60 (od 100) miliona duga klinickog centra. Vrijeme ce svakako pokazati.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pogledaj njegovo gostovanje kod Stankovica bit ce ti neke stvari jasnije.Kawhi je napisao/la:Senad je idiot koji koristi konflikt da bi povećao popularnost. Popularnost duguje tome što je rekao da je rat kad je bio rat i izgleda mi da bi opet volio da se zarati samo da on poveća popularnost. Face2face je gore gledati i od dnevnika PTPCa. Takvu neprofesionalnost jednog novinara ćeš rijetko gdje vidjeti. Jučer Kovačević i Galijašević vode "diskusiju" na koju bi trebalo staviti 18+, a Senad šuti i prekine ih svakih 5 minuta.Federer17 je napisao/la: Senad me u nekoliko navrata iznervirao
Inace on prekida goste i kad ne treba, vjerovatno je zbog Galijasevicevog gostovanja bio pod sedativima

100% sportski i krajnje opušten potpis
"Zrtvovanje vuku" je obavezno stivo u ovim danima. Ima opet mnogo slijepih ljudi.
Kocka je bačena
Bosnu treba raselit.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa vec smo raseljeni.
U svakom slucaju zanimljivo kako se perspektiva na nas koji smo zaglavili ovdje mijenja sa kilometrima udaljenosti od BiH
U svakom slucaju zanimljivo kako se perspektiva na nas koji smo zaglavili ovdje mijenja sa kilometrima udaljenosti od BiH

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
ili Jelena93... može i NožHendo je napisao/la:"Zrtvovanje vuku" je obavezno stivo u ovim danima. Ima opet mnogo slijepih ljudi.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Original je bio dosta bolji, ali spot nije loš tako da može proći i ova verzijaBvB09 je napisao/la:@Donnie nešto za tebe![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
kawhiev omiljeni
kae thats it donald trump is president, and he knows the launch codes, he's not tweeted them yet, which is good thing

kae thats it donald trump is president, and he knows the launch codes, he's not tweeted them yet, which is good thing

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imaooooo si šarm milioneraaaaa
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
River Plate ili Dortmundshzna je napisao/la:Imaooooo si šarm milioneraaaaa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la: Dortmund
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Ispunio svaku njenu tajnu potrebushzna je napisao/la:Imaooooo si šarm milioneraaaaa

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.