nisam ni napisao povede Monaco

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Lol, isprepada se citajuci ja keca stavio onako ko i svi junci bez kontanja, reko vidi fakat mozda 3 za 3. Al kad procita dalje ispod!Civa je napisao/la:Ako ima ko šta na računu a voljan je baciti marku, dvije na lajvu neka proba Monaco-Lorient TIP 2 kvota 10. Ja bezveze sad pogleda ovo se meni čini da igraju 3 za 3 i red je za Lorient da se čupa. Pa eto ako neko želi nek proba.
nisam ni napisao povede Monaco![]()
Effenberg je napisao/la:
![]()
![]()
Crnja je cirkusant, a i Rafa mu je poznati krvnik. A i losu si kvotu uzeo krecu se izmedju 3.1 - 3.5 sada. Nek ti dragi Bog bude na pomoci!
Dobro pajdo to je tvoja odluka necu se petljati. Ali puno podcjenjujes Rafu da mozes tvrditi da ce uzeti max. 1 set. Odigraj onda hendikep setova i bas ces se opariti, haja hebi mu mater ljuljni ga ko dingospo. Nije da je nemoguce. Nije Rafa onaj stari, ali jak je opet.bugojanac1234 je napisao/la:Effenberg je napisao/la:
![]()
![]()
Crnja je cirkusant, a i Rafa mu je poznati krvnik. A i losu si kvotu uzeo krecu se izmedju 3.1 - 3.5 sada. Nek ti dragi Bog bude na pomoci!
ma nije crnja cirkusant vec 2 dobre godine, zato je i upao ovako visoko na listi, vidces da njemu rafa nista nece moc, jos je rafa umoran, samo je monf nesto sepao protiv kolsrajbera, ako to bude ok nece rafa vise od seta uzet
odma bih tiket podero kad mi tako kvota 1 uleti a uz juve najveca na tiketu. sad cekaj ovu sicu za 40 maraka :Smiky_hz je napisao/la:Botright ili kako se pise pravilno vecPauzira veceras pa eto preporucuje se trpanje na Jamesa
Effenberg je napisao/la:Lol, isprepada se citajuci ja keca stavio onako ko i svi junci bez kontanja, reko vidi fakat mozda 3 za 3. Al kad procita dalje ispod!Civa je napisao/la:Ako ima ko šta na računu a voljan je baciti marku, dvije na lajvu neka proba Monaco-Lorient TIP 2 kvota 10. Ja bezveze sad pogleda ovo se meni čini da igraju 3 za 3 i red je za Lorient da se čupa. Pa eto ako neko želi nek proba.
nisam ni napisao povede Monaco![]()
![]()
Puno danas ima 1.3 - 1.5 favorita ofirnih, bice izvala. Danas nemojte ulagati ko konji samo lagano. Moj savjet.
Ma knezevina yebe majke. Ovi ne znaju jesu posli ili dosli i Lyon i Nica i PSG, knezevina ce da osvoji. Neprikosnoveni su haman.Civa je napisao/la: I mene je toga bilo najviše strah, vidim nema gola, reko da vidim statistiku kad ubi Kneževina, pogledam omjere i odmah priblijedi reko pa na prvom, ali evo ih dobri su 3:0, Hajmo sad Arsenal jedan do pola
I trebaju i oni su pokušali parama da zavladaju Francuskom i nije pošlo i sad se fino ekipa sklopila i u idućem kolu ako mlatnu Arape lagano držat tempo do prve pozicije.Effenberg je napisao/la:Ma knezevina yebe majke. Ovi ne znaju jesu posli ili dosli i Lyon i Nica i PSG, knezevina ce da osvoji. Neprikosnoveni su haman.Civa je napisao/la: I mene je toga bilo najviše strah, vidim nema gola, reko da vidim statistiku kad ubi Kneževina, pogledam omjere i odmah priblijedi reko pa na prvom, ali evo ih dobri su 3:0, Hajmo sad Arsenal jedan do pola
Tek sad vidim nema Belotija u napadu a ni na klupi...očekujem da udje Iturbe već na početku drugog pol. Valjda preokrenuPrinceofVeresija je napisao/la:Gledaj Torina matere ti
evo ti tvoj under leverkusen - herthaEffenberg je napisao/la:@96BB Gamad mamu im yebem!![]()
Meni mrsko izaci iz kuce i ici podici onaj tiket od tenisa, a i bolje da se spasim sebe samoga!
Odigrao na netu na 3.5 € neki free bet naroljo 9 parova hoce nece, evo ako ce ko prepisivati:
Inter 2, Arsenal -1.5, Chelsea -2 (kvota 1 ako tacno 2 razlike), Lever - Hertha under 2.5 (over ce biti public bet ali jok to) NY Rangers kp, Dornbirn - Graz 99 under 5.5, Monaco i Genova 1, Reus-Mallorca under 2.5.
Isto buraz cekamogambler1899 je napisao/la:Genoa i torino ajmoo
Ev Genoa opet povede...Torino muku muciPrinceofVeresija je napisao/la:Isto buraz cekamogambler1899 je napisao/la:Genoa i torino ajmoo...
Ah i sto me vala rinaka zaboli, ko da sam polago neke ambicije da skinem 9 parova i 100 kvotu. Vec razmisljam kako da skrsim ovo od tenisa dal na mezu ili na picke.bart je napisao/la:evo ti tvoj under leverkusen - hertha [emoji38]Effenberg je napisao/la:@96BB Gamad mamu im yebem!![]()
Meni mrsko izaci iz kuce i ici podici onaj tiket od tenisa, a i bolje da se spasim sebe samoga!
Odigrao na netu na 3.5 € neki free bet naroljo 9 parova hoce nece, evo ako ce ko prepisivati:
Inter 2, Arsenal -1.5, Chelsea -2 (kvota 1 ako tacno 2 razlike), Lever - Hertha under 2.5 (over ce biti public bet ali jok to) NY Rangers kp, Dornbirn - Graz 99 under 5.5, Monaco i Genova 1, Reus-Mallorca under 2.5.
Et ga vode i jedni i drugiSPY je napisao/la:arsenal i inter.. najebem vam se matere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.