GradKamena1 je napisao/la:Nije bas da je tribinica,5000+ !MortemHz je napisao/la:Sto je fina tribinica.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
GradKamena1 je napisao/la:Nije bas da je tribinica,5000+ !MortemHz je napisao/la:Sto je fina tribinica.
NemaLakoste je napisao/la:Ima li vama ovdje video? http://sportsport.ba/bh_fudbal/lijepo-v ... eva/222184
Jer vidim, stoji u clanku kamerica a videa nigdje
Obrisali su tu malu kamericu sada.Benjolos je napisao/la:NemaLakoste je napisao/la:Ima li vama ovdje video? http://sportsport.ba/bh_fudbal/lijepo-v ... eva/222184
Jer vidim, stoji u clanku kamerica a videa nigdje
Haj taman da vidimo da li i Zike baca šuplju navijačimaAR2007 je napisao/la:Dulja ima dogovor sa klubom da do 01.02. trazi klub ,cijena oko 1mio € (nije fiksno). Ako ne bude nista,produzuje ugovor za 2god. Izvor: Svrakic
Joker na aparatima.High je napisao/la:Šalu nastranu, ali prijatelj, koji vodi 2005. godište Akademije, mi reče da Švrakić hvali Saida koji izgara na treninzima.
Joker mrzi Saida?Mokes je napisao/la:Joker na aparatima.High je napisao/la:Šalu nastranu, ali prijatelj, koji vodi 2005. godište Akademije, mi reče da Švrakić hvali Saida koji izgara na treninzima.
Ne znam, ali znam da ga konstantno pljuje kao sto je pljuvao Nocakovica, Crnkica, a oni ga svojim igrama na tetenu kvalitetno isprskalijoker90 je napisao/la:Joker mrzi Saida?Mokes je napisao/la:Joker na aparatima.High je napisao/la:Šalu nastranu, ali prijatelj, koji vodi 2005. godište Akademije, mi reče da Švrakić hvali Saida koji izgara na treninzima.
Ne kaki.Mokes je napisao/la:Ne znam, ali znam da ga konstantno pljuje kao sto je pljuvao Nocakovica, Crnkica, a oni ga svojim igrama na tetenu kvalitetno isprskalijoker90 je napisao/la:Joker mrzi Saida?Mokes je napisao/la: Joker na aparatima.
@High na infuziji.High je napisao/la:Šalu nastranu, ali prijatelj, koji vodi 2005. godište Akademije, mi reče da Švrakić hvali Saida koji izgara na treninzima.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon i 59 gostiju.