Đipke, jes' to ti?fks74 je napisao/la:Imam ja vise skole nego vi godina samo ne vidim razlog da pazim na pravopis jer necete razumjeti sta je napisano
Kako misliš imaš više škole? Posjeduješ neku školu?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Đipke, jes' to ti?fks74 je napisao/la:Imam ja vise skole nego vi godina samo ne vidim razlog da pazim na pravopis jer necete razumjeti sta je napisano
fks74 je napisao/la:engleska druga liga nije slabija od turske izuzmemo li par klubova eto đurić je otišao za veće pare nego li svi igrači željesničara u tursku ligu
Neandertalac je napisao/la:Đipke, jes' to ti?fks74 je napisao/la:Imam ja vise skole nego vi godina samo ne vidim razlog da pazim na pravopis jer necete razumjeti sta je napisano
Kako misliš imaš više škole? Posjeduješ neku školu?
Drug ovo ti i nije za pohvalu, samo si sebe više ukopao.fks74 je napisao/la:Imam ja vise skole nego vi godina
Pravo smo duhoviti grohotom se smijem moj je prijedlog da nadjete sebi trebu ili posao da imate neku obavezu tako bi mogao i neko drugi nesto napisati na ovom forumuThetraphak1921 je napisao/la:Svakako ne razumijemo.fks74 je napisao/la:Imam ja vise skole nego vi godina samo ne vidim razlog da pazim na pravopis jer necete razumjeti sta je napisano
Fks74: "Imam ja vise skole nego vi godina."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slušaj HOMOsapiens.fks74 je napisao/la:Pravo smo duhoviti grohotom se smijem moj je prijedlog da nadjete sebi trebu ili posao da imate neku obavezu tako bi mogao i neko drugi nesto napisati na ovom forumuThetraphak1921 je napisao/la:Svakako ne razumijemo.fks74 je napisao/la:Imam ja vise skole nego vi godina samo ne vidim razlog da pazim na pravopis jer necete razumjeti sta je napisano
Fks74: "Imam ja vise skole nego vi godina."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Republika srpska le sloboda dolazi iz njeHrasno1921 je napisao/la:Pamet, "znanje", nepismenost ...![]()
Maxuz za tebe, moj drug bez obzira što si pretili junferTobeYarabi je napisao/la:neandertalac sanja mene i yokera![]()

TobeYarabi je napisao/la:puno je ovo za citati. najbolje bi bilo da opet iznajmite nekog cigu pa ko pravo KUD snimite neki novi spot![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.