FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 22 jan 2017, 02:39

Patrick je za ovu srbijansku kunta- kinte firmu Nike i Adidas licno.... Ardu Sport... WTF :o ..Jos jedan sjajan potez macka :tokralju: :tokralju: .... Inače ova miki maus firma iz uzica nema ni j e b e n e web stranice a oblaci citavih 15 (slovima: petnaest) klubova... Tesko je probrati koji je klub jaci brend :tokralju: :tokralju: ... Mogu samo zamislit o kakvoj se kvalitetnoj opremi radi...Ovo il' je macka neko debelo platio da klub obuce u ovo smeće il' je neka kompenzacija.... treceg nema....Al vrh su dresovi...Na pruge...Bas su nam ugodili
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 22 jan 2017, 08:34

Hajde ba šta pizdite. Kukate kako se stedi kako nije kvalitetna oprema kako su srezali plate. Isto kao da svaki od vas ima po dvije hiljade platu, nosa samo la coste i ljetuje u dubaiju.
Po meni je ovo domacinski odnos prema klubu. Vidjecemo za godinu dana gdje smo.

Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 jan 2017, 09:04

Prije da nema, nego da stede.

Kad covjek pogleda klub i UO, pomislio bi da su vlasnici piljara.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jan 2017, 09:14

Pasha_car_aga je napisao/la:Pa ne ismijah se ovako od kako mi je nena umrla hahahahahaha!
:shock:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jan 2017, 10:47

"Uprava kluba je odlučila vratiti crveno-crne pruge na dresove u kojim će ekipa nastupati na domaćim utakmicama, a time je ispunjena želja velikog broja navijača koji su prije nekoliko mjeseci pokrenuli kampanju za njihovo vraćanje.

Iz Slobode su ovim potezom odlučili dati navijačima do znanja da se njihov glas itekako cijeni i uvažava."

Ja prvi put čujem za ovu kampanju, šta ovi pričaju? Cijeni se naš glas, nema šta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 11:19

O cemu prica ovaj....kakva kampanja.....
A boze sacuvaj....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 11:24

Neka nam onda uvedu clanske.

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 22 jan 2017, 11:30

Admiral i wwin... onda kaže nemoj kockat.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 jan 2017, 11:34

Dresovi su dizajnerski promasaj kao da se neka djeca igrala, mislim da ce biti kao vrece na igracima ne znam hocel se vidjeti boje od silnih sponzora :facepalm: :puke:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 11:36

tuzlak1987 je napisao/la:Neka nam onda uvedu clanske.
Dokle god ne budu podnosili izvjestaj barem nesto slicno sto smo vidjeli kod Veleza,netrebaju uvoditi nista.
Ja nedam marku.
Da se razumijemo ako je Azmir toliko lose radio, kako oni kazu a bogami i mnogi navijaci,zar nije vrijeme da se to presjece,i da budemo transparentan klub :?:
Dok ne budu podnosili izvjestaj slican Velezovom,barem svaka dva mjeseca licno marku nedam,ni za clansku ni za sezonsku,nista.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 jan 2017, 11:45

solinas je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Neka nam onda uvedu clanske.
Dokle god ne budu podnosili izvjestaj barem nesto slicno sto smo vidjeli kod Veleza,netrebaju uvoditi nista.
Ja nedam marku.
Da se razumijemo ako je Azmir toliko lose radio, kako oni kazu a bogami i mnogi navijaci,zar nije vrijeme da se to presjece,i da budemo transparentan klub :?:
Dok ne budu podnosili izvjestaj slican Velezovom,barem svaka dva mjeseca licno marku nedam,ni za clansku ni za sezonsku,nista.
:thumbup:
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2017, 11:53

Na ovom dresu 9 reklama, bar da ovih 8 od 9 daje neke pare srazmjerno ovoj reklami..vec ono sad smo na vlasti hajmo se reklamirat

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 22 jan 2017, 12:12

Hvala bogu imamo tebe da nam kazes kako se neko reklamira a ne placa, sta bi mi bez tebe kuknjava
I meni ova uprava ne mirise na dobro ali da se ovoliko sere to je vec previse, cuj ne valja kvalitet dresa, nema proizvodac web stranicu pa da su ga nene sasile dok gledaju serije koga boli k.... jel to sam dres igra na terenu!?

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 22 jan 2017, 12:15

Ma dresovi ko dresovi, ne igraju oni vec igraci. Ali moje licno mislljenje, ja bih dodao i trecu garnituru zutih dresova, ili onih zelenih kao u Barce,(neka boja na taj fazon koja nema veze sa klupskim bojama). To u zadnje vrijeme radi gotovo svaki evropski klub, zasto ne i mi.
A sto se tice kompanije Ardu Sport, tu marku ni na koridoru nisam nasao :/
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2017, 12:17

HElo je napisao/la:Hvala bogu imamo tebe da nam kazes kako se neko reklamira a ne placa, sta bi mi bez tebe kuknjava
I meni ova uprava ne mirise na dobro ali da se ovoliko sere to je vec previse, cuj ne valja kvalitet dresa, nema proizvodac web stranicu pa da su ga nene sasile dok gledaju serije koga boli k.... jel to sam dres igra na terenu!?
Vjeruj ti meni da je igracu dosta bitno u kakvom dresu igra (kvalitet izrade, ne izgled), a mislim da je ovo neki dres tipa onih sto smo mogli u bingu kupit, u kojem se usmrdis i zalijepi se za tebe, isto kesa.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jan 2017, 12:25

Ma yebo te dres,ako mora tako,i jeftinije je,neka je...
Ali boli sto lazu opet,cuj po zelji navijaca,kada i gdje je bila ta akcija i zelja navijaca majkte ti.....
Cijelo vrijeme prozivamo nekoga,za dug,za finansijski,a ovi mamlazi evo jos nisu nista....
Koliko novca su dali na pozajmicu,gdje je novac od evrope,sta je sa reprogramom....
Slusajte,ako mora,neka i pozajmica,neka su dali,ali gdje je izvjestaj....koliko kome,kada.....Vec dugo gledam sta radi uprava Veleza,i svaki mjesec izvjestaj,javan,transparentan,
Fk Sloboda je sve samo ne nas klub,stadion Tusanj je sve,samo nije SVIH NAS.....kako vas to ne nervira,ova cijela situacija.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 22 jan 2017, 12:28

Guest007 je napisao/la:Ma dresovi ko dresovi, ne igraju oni vec igraci. Ali moje licno mislljenje, ja bih dodao i trecu garnituru zutih dresova, ili onih zelenih kao u Barce,(neka boja na taj fazon koja nema veze sa klupskim bojama). To u zadnje vrijeme radi gotovo svaki evropski klub, zasto ne i mi.
A sto se tice kompanije Ardu Sport, tu marku ni na koridoru nisam nasao :/
slika Eh na ovaj fazon nesto
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 jan 2017, 12:34

Ardu Sport je oblacio Mladost Kikaci, zna maca sta valja
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2017, 12:43

Mora se priznat' da domaći dosta liče na dresove koje su jedne sezone već imali. Ma daaaa, sad' sam se sjetio. :facepalm:
slika
slika

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 jan 2017, 12:44

Vec duze vrijeme se ide s konja na magarca pocevsi od igrackog kadra preko lokacija priprema pa do dresova , kako ne vidite da klub svakog dana prelazi na sve losije standarde i nivoe rada :thumbdown: ja ne znam kad ce se ovaj sunovrat i da li ce se uspjeti zaustaviti

ps:
Kupuj 387 kupuj domace , kupovinom dresova srpskih firmi ne pomaze se nasa privreda privrednici ne pune se nasi budzeti nego tudji dokad je vas pitam ? :stop: :rol:
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 22 jan 2017, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fukara87, schalke, Zlatu075 i 43 gosta.