FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije klub isključivi krivac, ali nije ni Duljević. Ako se ljetos nisu mogli dogovoriti oko produženja što ga nisu prodali? Neće ga niko?
A ko bi dao pare za igraca ciji klub nije ni Evropu izborio, a on u toj sezoni imao 2 gola i 3 asistencije (tu je negdje)?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ne znam, nama bi dobro bilo da produži, potreban nam je.
Nešto mi se kroz glavu provukla misao, koliko smo čekali da Samir produži i kad je produžio smatrali smo da je to najveće naše pojačenje tog prelaznog roka, međutim "mohuna", on konstantrno krenuo prema dole. Nekako imam strah da nam se to i s Duljevićem ne desi ako produži, i ukoliko produži.
Nešto mi se kroz glavu provukla misao, koliko smo čekali da Samir produži i kad je produžio smatrali smo da je to najveće naše pojačenje tog prelaznog roka, međutim "mohuna", on konstantrno krenuo prema dole. Nekako imam strah da nam se to i s Duljevićem ne desi ako produži, i ukoliko produži.
Kad ce ss.ba zvanicno potvrditi da cr sutra raditi stream?
Vjerovatno će biti potvrda sutra. Nadajmo se da će uraditi, međutim znate kakva je kod nas infrastruktura na stadionima tako da i ukoliko ne bude streama ne treba ljudima zamjeriti. Fakat se dovoljno trude za promociju BH nogometa. Mislim da će u svakom slučaju biti neki pregled na BORDO TV.
Nek onda barem snime i postave snimak da mozemo pregledati,ako ne budu mogli realizovati streamhilmo je napisao/la:Vjerovatno će biti potvrda sutra. Nadajmo se da će uraditi, međutim znate kakva je kod nas infrastruktura na stadionima tako da i ukoliko ne bude streama ne treba ljudima zamjeriti. Fakat se dovoljno trude za promociju BH nogometa. Mislim da će u svakom slučaju biti neki pregled na BORDO TV.
- VanCipelic
- Kontakt:
Ja mislim da su jednom iz kluba radili stream u Citluku na glavnom i frceralo je, solidna konekcija a ss.ba je radio prosle godine na onim drugim terenima i takodjer je dobar stream bio.
Iskreno se nadam da ce raditi sutra aBd...
Iskreno se nadam da ce raditi sutra aBd...
-
- Kontakt:
Duljević je kvalitet a kvalitet se mora platiti. Bolje halaliti nekog drugog igrača, tj. prodati i pare od prodaje usmjeriti za produžetak ugovora Duljeviću. Smatram da možemo ponuditi dobru platu na koju će pristati, bit zadovoljan i potpisati novi ugovor. Duljević kao najperspektivniji i po mnogima i najbolji igrač lige mora imati veću platu u odnosu na ostale, ukolio ga mislimo i dalje gledati.
-
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Nije njega niko mogao natjerati da potpise novi ugovor koji mu je ponudjen na ljeto, nasi su pogrijesili samo sto ga tad nisu prodali.
Da dodamo da mu je Klub tada nasao 2 izuzetno vrijedne ponude iz Francuske. Haris je to odbio ...jbg misli da vrijedi vise . Ovo je bilo avgust-septembar , kada je odbio ponudjen mu je i novi ugovor...on je odbio uu tvrdnju da je jos rano. Tako je zavlacio klub sve do Nove Godine, kada je usao u zadnjih 6 mjeseci kada moze pregovarati sa bilo kim a da ne mora obavjestiti klub
-
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Duljević je kvalitet a kvalitet se mora platiti. Bolje halaliti nekog drugog igrača, tj. prodati i pare od prodaje usmjeriti za produžetak ugovora Duljeviću. Smatram da možemo ponuditi dobru platu na koju će pristati, bit zadovoljan i potpisati novi ugovor. Duljević kao najperspektivniji i po mnogima i najbolji igrač lige mora imati veću platu u odnosu na ostale, ukolio ga mislimo i dalje gledati.
Njemu je ponudjeno toliko da bi bio NAJBOLJE PLACENI IGRAC OVE LIGE. Zapelo je u onom dijelu sto on trazi na ruke. Tu on " nije normalan "
Sram ga i stid bilo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Dulja ima dogovor sa klubom da do 01.02. trazi klub ,cijena oko 1mio € (nije fiksno). Ako ne bude nista,produzuje ugovor za 2god. Izvor: Svrakic
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel moguce da nema Duljevica ni na jednoj slici 

joker90 je napisao/la:Postroj ih kapitenu!![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AR2007 je napisao/la:Dulja ima dogovor sa klubom da do 01.02. trazi klub ,cijena oko 1mio € (nije fiksno). Ako ne bude nista,produzuje ugovor za 2god. Izvor: Svrakic

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto je fina tribinica.

otisoSarajlijica1946 je napisao/la:Jel moguce da nema Duljevica ni na jednoj slici

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto nesto jedva cekam da vidim nove igrace, pogotovo Estonca
, mislim da ce ovo biti prvi Estonac u historiji FK Sarajeva.

-
- Kontakt:
Nije bas da je tribinica,5000+ !MortemHz je napisao/la:Sto je fina tribinica.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Lecler, Pena, Proximic i 43 gosta.