Nije ovo bio nikakav choke, jednostavno se nije prilagodio taktici Zvereva na mreži, nije išao na passing shots kad je trebalo, nego je većinu loptica slao Zverevu na reket. Skoro svaki put kad je išao na passing uzimao je poen. Taktički je loše pristupio meču i nije odustajao i pokušao nešto da promijeni.darker10 je napisao/la:Kakav Murray ba.Meni je bar jasno da je izgubio samo zato sto se usro prilike da osvoji ovo posto je Djokovic ispao.Jos kad tome dodas da mu sigurno nije bilo svejedno to sto ide na Federera i Wawu,dobijes Murrayev ultimativni choke.Choke svih chokeova,najveci choke do sada
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma znam ba.Desi se ovako nesto,salio sam seVirtu4l je napisao/la:Nije ovo bio nikakav choke, jednostavno se nije prilagodio taktici Zvereva na mreži, nije išao na passing shots kad je trebalo, nego je većinu loptica slao Zverevu na reket. Skoro svaki put kad je išao na passing uzimao je poen. Taktički je loše pristupio meču i nije odustajao i pokušao nešto da promijeni.darker10 je napisao/la:Kakav Murray ba.Meni je bar jasno da je izgubio samo zato sto se usro prilike da osvoji ovo posto je Djokovic ispao.Jos kad tome dodas da mu sigurno nije bilo svejedno to sto ide na Federera i Wawu,dobijes Murrayev ultimativni choke.Choke svih chokeova,najveci choke do sada

Vrati se u svoje selo, ne zelimo da nas takvi predstavljaju u EvropiEffenberg je napisao/la:Volio je kaze upecati se u mrezicu. Keie zivota ti harakiriraj se za dobrobit tenisa, sramota na kakvim smlatama ostaje ovaj sport kad odu Fedal i Djole.
Roger samo imam reci!
Igra ko svicarski sat.
![]()
Riza je prokuhala ko sto rekoh u trecem, samo donesite jos onaj kakao sto se gore pospe i preliv i sutlija se servira. ´ta ce on, pa tog lika je Cilic prosuo 3:0 u finalu i to nakon sto je pojeo 10 kg janjetine i popio po litra loze pred mece, nece Riza nikad viditi grand slama. On je Radwanska ATP Toura!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Kakav ples najveceg na servis Nisikorija. Puca winere uzastopno na gem lopte Nisikorija.
roger igra većinu poena ko u najboljim danima da to strašno izgleda, i onda napravi par grešaka zaredom koje nije tada pravio.
ovaj meč zavisi samo od njega, kei se slabo šta tu pita
p.s. ja ne bi imao ništa protiv da gledamo pet setova
ovaj meč zavisi samo od njega, kei se slabo šta tu pita
p.s. ja ne bi imao ništa protiv da gledamo pet setova

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 22 jan 2017, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
@RN87 samo se ti fataj svoje sugavice i mahale i suzdrzi se komentarisanja. Hvala lijepo!
vidis da te ne ide.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Kakav je ovo gospodin!
Bravo Fedex, samo tuci.
Bravo Fedex, samo tuci.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Da li je ovaj 4. gem drugog seta najbolji koji su ikad odigrala dva tenisera? Sta je Federer sve ispogadjao, a opet nije uzeo ovaj gem. 

Strašni winneri, idemo ovo završit
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
E moj Rogeru, de ga vrati kako
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Joj Federera,evo to je to.Ovakve stvari mu se nikad ne bi desavale prije.Unistava ga,urinira po njemu i onda si ovo dopusti.Neki bezveze smash promasi i dobijes ovo..
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 22 jan 2017, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
I mene bi vala iznerviralo ovo sa čelendžima, tamam tolko da izgubim gejm na svoj servis.
Nishikoriju bi ja lično došao i glavu otkinuo, kakav iritatan teniser u pichku materinu, **** ono glupo 10 minuta igra gem tipa : 1 poen znam, drugi sam amater, i tako 10 minuta
I sad ovo **** break pravi, šteta onih 10 minuta izgubio je na ovog usranog japanca
@jestamaji ili kako vec
Idi sluti gdje drugi 5 setova, ako moze plz na nekom drugom meču
I sad ovo **** break pravi, šteta onih 10 minuta izgubio je na ovog usranog japanca
@jestamaji ili kako vec
Idi sluti gdje drugi 5 setova, ako moze plz na nekom drugom meču

Zadnja izmjena: AA23, dana/u 22 jan 2017, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Vrati ga u meč.

Kako god.Federer mozda i dobije ovo na kraju,ali si znatno umanjuje sansu za nastavak turnira ovim otezanjem.
4. set je gotov. Valjda ne bude potpuni choke. 

Coronados de gloria vivamos,
Zbog ovo što se sad desilo ja i ne gledam meč jer se ista stvar desila protiv Raonića na Rogerovom prošlom GS-u.
Što bi se ja džabe nervirao,pa čovjek ima ogromnu šansu da dotuče mentalnog patuljka i plasira se u 1/4 finale i on ga vrati u meč te će na kraju izgubiti.
Što bi se ja džabe nervirao,pa čovjek ima ogromnu šansu da dotuče mentalnog patuljka i plasira se u 1/4 finale i on ga vrati u meč te će na kraju izgubiti.
You'll never walk alone.
E bas.Podsjeca me ovo sad na to.Valjda ne bude isti krajBelieve je napisao/la:Zbog ovo što se sad desilo ja i ne gledam meč jer se ista stvar desila protiv Raonića na Rogerovom prošlom GS-u.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta uradi. Prvo na drugu bp on udara slice umjesto čist udarac bh na 2. servis, drugo smash promaši, treće volley promaši, četvrto ima čistu dijagonalu on paralelu udara u Keia i on ga lagano prolazi. Bravo, imao si ga uništenog a ti ga fino vrati u meč, genijalno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.