FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 21 jan 2017, 20:53

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jan 2017, 22:11

RAJA,RAJA RUSTEM PAŠA NAM SE OŠIŠO!
Za slatke je ocm moramo nazdraviti. Ali kad se Hare osiso pao nam je kamen haha
Sabrine mi moje!

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 21 jan 2017, 23:08

macmudan :rol:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

MACMUDAN
Kontakt:

Post Postao/la MACMUDAN » 21 jan 2017, 23:13

Predlazem Cali da u ponedjeljak izvede ovkav sastav:
1 poluvrijeme
PAVLOVIC,KADUSIC,MIHOJEVIC,BALIC,PIDRO,RUSTEMOVIC,RADOVAC,HUSEJINOVIC,CRNKIC,HEBIBOVIC,AHMETOVIC
2.POLUVRIJEME
ADILOVIC,HODZIC,NOVAKOVIC,IVETIC,ALMIR BEKIC,SARIC,HERIC,DULJEVIC,LELIC,LIIVAK I AMER BEKIC

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 jan 2017, 00:06

Šta mislite o nekom veznom igraču? Ja mislim, iako se o tome ovdje nikako ne priča, da nam je to najbitnije za pojačati.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 jan 2017, 00:08

PitarBordo je napisao/la:Šta mislite o nekom veznom igraču? Ja mislim, iako se o tome ovdje nikako ne priča, da nam je to najbitnije za pojačati.
Dat Rustema i kolegu mu do prozora za Ordagica. Ne moze gore da ga j.ebes :mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 jan 2017, 00:15

PitarBordo je napisao/la:Šta mislite o nekom veznom igraču? Ja mislim, iako se o tome ovdje nikako ne priča, da nam je to najbitnije za pojačati.
pa eto moze neki vezni uletiti da cisti kopacke Hrustemovicu i projektu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2017, 00:33

:mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 jan 2017, 00:38

treba pokusati vratiti cetkovica, kazu da ima ponude iz spanije i njemacke, ali zavolio je sarajvo i rado bi se vratio

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jan 2017, 00:54

A i vi bi veznog jel?

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 22 jan 2017, 01:03

- Mislim da je normalno i logično da je potrebno vrijeme kako bih donio ispravnu odluku za nastavak karijere. Ne želim da se iz konteksta izvlače stvari i prejudiciraju. Itekako sam svjestan uloge Sarajeva u mom igračkom razvoju i ponavljam da volim ovaj klub.
Čitaj: "Čekam da mi istekne ugovor i da se palim kao slobodan igrač što dalje odavde a to što me debili iz kluba nisu ranije natjerali da produžim ugovor, e pa nije moj problem!"

I ja mu naravno ne zamjeram sekunde ali zato ću vječno zamjerati amaterima u klubu koji su odgovorni da dođemo u ovu situaciju! :thumbdown:

Naravno, do kraja ću se nadati da Dulja ipak produži ugovor i tako napusti klub ne samo kao strašan igrač nego i kao Pitar! :pray:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 jan 2017, 01:09

Nije njega niko mogao natjerati da potpise novi ugovor koji mu je ponudjen na ljeto, nasi su pogrijesili samo sto ga tad nisu prodali.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 jan 2017, 01:11

Evolution87 je napisao/la:Nije njega niko mogao natjerati da potpise novi ugovor koji mu je ponudjen na ljeto, nasi su pogrijesili samo sto ga tad nisu prodali.
Ko je bio Duljevic prije Sarajeva :?: Fakat bi ispao pakas da ne potpise :thumbdown:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 jan 2017, 01:16

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Nije njega niko mogao natjerati da potpise novi ugovor koji mu je ponudjen na ljeto, nasi su pogrijesili samo sto ga tad nisu prodali.
Ko je bio Duljevic prije Sarajeva :?: Fakat bi ispao pakas da ne potpise :thumbdown:
zasto bi potpisivao ako mu ne ponude duplo vise nego sto ima? pustite pricu o nekim emocijama i to da mu je klub nesto dao. covjek je profesionalac i igra za lovu jbg. budimo malo realni, ako npr radovac ima platu 3 milje, onda duljevic zasluzuje 15 i ne vidim nista lose u tome sto momak trazi puno vise nego sto sada ima. da su nasi pametni dali bi mu koliko god trazi, bez ikakvih pregovora.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 jan 2017, 01:17

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Ruku na srce, za njegovu karijeru je krajnje vrijeme da ide jer su mu vec 23 godine, tako da sto se toga tice ja ga u popunosti razumijem.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 jan 2017, 01:36

Potpisace ugovor. Naravno, tako popisat one koji su jedva docekali da ga popljuju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2017, 02:09

TobeYarabi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sta je Klis
najosjetljiviji dio zenskog polnog organa. u narodu poznat kao jezicak
:rol: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 jan 2017, 02:21

Aligator samo o mokraći priča. Ja evo ne znam.
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 jan 2017, 03:47

BordoArmy88 je napisao/la:
- Mislim da je normalno i logično da je potrebno vrijeme kako bih donio ispravnu odluku za nastavak karijere. Ne želim da se iz konteksta izvlače stvari i prejudiciraju. Itekako sam svjestan uloge Sarajeva u mom igračkom razvoju i ponavljam da volim ovaj klub.
Čitaj: "Čekam da mi istekne ugovor i da se palim kao slobodan igrač što dalje odavde a to što me debili iz kluba nisu ranije natjerali da produžim ugovor, e pa nije moj problem!"

I ja mu naravno ne zamjeram sekunde ali zato ću vječno zamjerati amaterima u klubu koji su odgovorni da dođemo u ovu situaciju! :thumbdown:

Naravno, do kraja ću se nadati da Dulja ipak produži ugovor i tako napusti klub ne samo kao strašan igrač nego i kao Pitar! :pray:
Izgleda ja i ti ne citamo isto,il nam je logika drugacija. Citaj:" ne zelim da se iz konteksta izvlace stvari" tako da ovo sto pises da citam mi nije logicno tj tvoja masta

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jan 2017, 08:09

BordoArmy88 je napisao/la:

NUĐEN MU JE I LJETOS UGOVOR, da ne pricate vise o tome da se cekalaa zima
dakle, do njega je nije do kluba
a ja se i dalje nadam da shvatasta je klub trpio zbog njiegovih igara i da kilaže i nespremnosti i da ce staviti potpis.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Kaunas, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 65 gostiju.