FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
RAJA,RAJA RUSTEM PAŠA NAM SE OŠIŠO!
Za slatke je ocm moramo nazdraviti. Ali kad se Hare osiso pao nam je kamen haha
Za slatke je ocm moramo nazdraviti. Ali kad se Hare osiso pao nam je kamen haha
Sabrine mi moje!
macmudan 

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Predlazem Cali da u ponedjeljak izvede ovkav sastav:
1 poluvrijeme
PAVLOVIC,KADUSIC,MIHOJEVIC,BALIC,PIDRO,RUSTEMOVIC,RADOVAC,HUSEJINOVIC,CRNKIC,HEBIBOVIC,AHMETOVIC
2.POLUVRIJEME
ADILOVIC,HODZIC,NOVAKOVIC,IVETIC,ALMIR BEKIC,SARIC,HERIC,DULJEVIC,LELIC,LIIVAK I AMER BEKIC
1 poluvrijeme
PAVLOVIC,KADUSIC,MIHOJEVIC,BALIC,PIDRO,RUSTEMOVIC,RADOVAC,HUSEJINOVIC,CRNKIC,HEBIBOVIC,AHMETOVIC
2.POLUVRIJEME
ADILOVIC,HODZIC,NOVAKOVIC,IVETIC,ALMIR BEKIC,SARIC,HERIC,DULJEVIC,LELIC,LIIVAK I AMER BEKIC
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta mislite o nekom veznom igraču? Ja mislim, iako se o tome ovdje nikako ne priča, da nam je to najbitnije za pojačati.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dat Rustema i kolegu mu do prozora za Ordagica. Ne moze gore da ga j.ebesPitarBordo je napisao/la:Šta mislite o nekom veznom igraču? Ja mislim, iako se o tome ovdje nikako ne priča, da nam je to najbitnije za pojačati.

- Evolution87
- Kontakt:
pa eto moze neki vezni uletiti da cisti kopacke Hrustemovicu i projektuPitarBordo je napisao/la:Šta mislite o nekom veznom igraču? Ja mislim, iako se o tome ovdje nikako ne priča, da nam je to najbitnije za pojačati.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Šta mislite o nekom veznom igraču? Ja mislim, iako se o tome ovdje nikako ne priča, da nam je to najbitnije za pojačati.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
treba pokusati vratiti cetkovica, kazu da ima ponude iz spanije i njemacke, ali zavolio je sarajvo i rado bi se vratioPitarBordo je napisao/la:Šta mislite o nekom veznom igraču? Ja mislim, iako se o tome ovdje nikako ne priča, da nam je to najbitnije za pojačati.
-
- Kontakt:
A i vi bi veznog jel?
-
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... ali/191593
Čitaj: "Čekam da mi istekne ugovor i da se palim kao slobodan igrač što dalje odavde a to što me debili iz kluba nisu ranije natjerali da produžim ugovor, e pa nije moj problem!"- Mislim da je normalno i logično da je potrebno vrijeme kako bih donio ispravnu odluku za nastavak karijere. Ne želim da se iz konteksta izvlače stvari i prejudiciraju. Itekako sam svjestan uloge Sarajeva u mom igračkom razvoju i ponavljam da volim ovaj klub.
I ja mu naravno ne zamjeram sekunde ali zato ću vječno zamjerati amaterima u klubu koji su odgovorni da dođemo u ovu situaciju!

Naravno, do kraja ću se nadati da Dulja ipak produži ugovor i tako napusti klub ne samo kao strašan igrač nego i kao Pitar!

- Evolution87
- Kontakt:
Nije njega niko mogao natjerati da potpise novi ugovor koji mu je ponudjen na ljeto, nasi su pogrijesili samo sto ga tad nisu prodali.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko je bio Duljevic prije SarajevaEvolution87 je napisao/la:Nije njega niko mogao natjerati da potpise novi ugovor koji mu je ponudjen na ljeto, nasi su pogrijesili samo sto ga tad nisu prodali.

- TobeYarabi
- Kontakt:
zasto bi potpisivao ako mu ne ponude duplo vise nego sto ima? pustite pricu o nekim emocijama i to da mu je klub nesto dao. covjek je profesionalac i igra za lovu jbg. budimo malo realni, ako npr radovac ima platu 3 milje, onda duljevic zasluzuje 15 i ne vidim nista lose u tome sto momak trazi puno vise nego sto sada ima. da su nasi pametni dali bi mu koliko god trazi, bez ikakvih pregovora.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko je bio Duljevic prije SarajevaEvolution87 je napisao/la:Nije njega niko mogao natjerati da potpise novi ugovor koji mu je ponudjen na ljeto, nasi su pogrijesili samo sto ga tad nisu prodali.Fakat bi ispao pakas da ne potpise
- Evolution87
- Kontakt:
Ruku na srce, za njegovu karijeru je krajnje vrijeme da ide jer su mu vec 23 godine, tako da sto se toga tice ja ga u popunosti razumijem.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko je bio Duljevic prije SarajevaEvolution87 je napisao/la:Nije njega niko mogao natjerati da potpise novi ugovor koji mu je ponudjen na ljeto, nasi su pogrijesili samo sto ga tad nisu prodali.Fakat bi ispao pakas da ne potpise
Potpisace ugovor. Naravno, tako popisat one koji su jedva docekali da ga popljuju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:najosjetljiviji dio zenskog polnog organa. u narodu poznat kao jezicakMortemHz je napisao/la:Sta je Klis

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Izgleda ja i ti ne citamo isto,il nam je logika drugacija. Citaj:" ne zelim da se iz konteksta izvlace stvari" tako da ovo sto pises da citam mi nije logicno tj tvoja mastaBordoArmy88 je napisao/la:hilmo je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... ali/191593Čitaj: "Čekam da mi istekne ugovor i da se palim kao slobodan igrač što dalje odavde a to što me debili iz kluba nisu ranije natjerali da produžim ugovor, e pa nije moj problem!"- Mislim da je normalno i logično da je potrebno vrijeme kako bih donio ispravnu odluku za nastavak karijere. Ne želim da se iz konteksta izvlače stvari i prejudiciraju. Itekako sam svjestan uloge Sarajeva u mom igračkom razvoju i ponavljam da volim ovaj klub.
I ja mu naravno ne zamjeram sekunde ali zato ću vječno zamjerati amaterima u klubu koji su odgovorni da dođemo u ovu situaciju!
Naravno, do kraja ću se nadati da Dulja ipak produži ugovor i tako napusti klub ne samo kao strašan igrač nego i kao Pitar!
NUĐEN MU JE I LJETOS UGOVOR, da ne pricate vise o tome da se cekalaa zimaBordoArmy88 je napisao/la:hilmo je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... ali/191593Čitaj: "Čekam da mi istekne ugovor i da se palim kao slobodan igrač što dalje odavde a to što me debili iz kluba nisu ranije natjerali da produžim ugovor, e pa nije moj problem!"- Mislim da je normalno i logično da je potrebno vrijeme kako bih donio ispravnu odluku za nastavak karijere. Ne želim da se iz konteksta izvlače stvari i prejudiciraju. Itekako sam svjestan uloge Sarajeva u mom igračkom razvoju i ponavljam da volim ovaj klub.
dakle, do njega je nije do kluba
a ja se i dalje nadam da shvatasta je klub trpio zbog njiegovih igara i da kilaže i nespremnosti i da ce staviti potpis.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Kaunas, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 65 gostiju.