Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Feldmarschall
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Čestitke Rooneyu na velikom golu i rekordu. Nadam se da će razmisliti o ranijem povlačenju jer se radi o velikom igraču i šteta je da trenutni pad u igri izbriše u sjećanju ljudi partije kakve je pružao na vrhuncu.
-
- Kontakt:
Zanima me kako bi vi poredali Rooneya među legende kluba
Tesko da možemo govoriti o Charltonu Bestu i ostalim starijima jer ih nismo gledali ali bar s ovima koje smo gledali u novije doba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tesko da možemo govoriti o Charltonu Bestu i ostalim starijima jer ih nismo gledali ali bar s ovima koje smo gledali u novije doba
Imal sta o tome zasto Martial nije igrao tj bio na klupi
Kakva steta jbte. Liverpool porazen, remi Kokosi I Arapa a mi samo ispratili s kiksom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Još je 48 bodova u igri. Čisto sumnjam da se mi možemo popraviti.Rooney88 je napisao/la:Kakva steta jbte. Liverpool porazen, remi Kokosi I Arapa a mi samo ispratili s kiksom.
Kocka je bačena
Mi ocito ne mozemo, tako da...Hendo je napisao/la:Još je 48 bodova u igri. Čisto sumnjam da se mi možemo popraviti.Rooney88 je napisao/la:Kakva steta jbte. Liverpool porazen, remi Kokosi I Arapa a mi samo ispratili s kiksom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Od 36 "velikih prilika" zabili samo 12, sto je oko 33,33 %.
Znaci 24 zicera otisla u nepovrat a upravo tu se krije nekih 10 boba (mozda i vise).
Ovo je dokaz da je sistem itekako plodonosan i kak je Jozo na pravom putu. Sigurno da tu ima ova il ona greska tipa Ibra i Pogba nezamjenjivi, Fella, Blind itd., ali generalno sem ovog porazavajuceg podatka realizacije msm da nema mnogo prostora za kritiku.
Liniju progresa je najbolje predstaviti na ovaj nacin: prosle sezone oko 280 kljucnih pasova a ove vec 250 za 21 kolo.
Znaci 24 zicera otisla u nepovrat a upravo tu se krije nekih 10 boba (mozda i vise).
Ovo je dokaz da je sistem itekako plodonosan i kak je Jozo na pravom putu. Sigurno da tu ima ova il ona greska tipa Ibra i Pogba nezamjenjivi, Fella, Blind itd., ali generalno sem ovog porazavajuceg podatka realizacije msm da nema mnogo prostora za kritiku.
Liniju progresa je najbolje predstaviti na ovaj nacin: prosle sezone oko 280 kljucnih pasova a ove vec 250 za 21 kolo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Danas kad malo bolje razmislim onaj bod od jucer nije toliko los 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
S obzirom da je utakmica protiv Stoke Citya prenocila i posto su vec napisana i sva vidjenja na utakmicu ja cu se vratiti na jedno pitanje Feldmarschalla i temu koja se ovdje nekoliko dana provlacila - Juan Mata. Mislim da je utakmica protiv spomenutog kluba pokazala sve nedostatke ovog igraca (kojeg izuzetno cijenim), ali postoje razlozi koje sam i naveo zasto doticnog ne bi vidio kao kreatora igre ovog Uniteda, a da ne spominjem njegovo postavljanje na druge pozicije u ovom sistemu igre jer su svi njegovi nedostaci isplivali jucer, koje cu horonoloski navesti:
13. minuta igre Mata na svom dijelu terena uslijed pritiska portivnickog igraca gubi loptu i stvara se poluprilika za Stoke.
19. minuta Crouch visi u skoku od Smallinga krece kontranapada, Juan Mata ne uspijeva ispratiti Pietrsa po lijevoj strani koji probija i na asistenciju Arnautovica salje loptu prema kaznenom koju opet dira Juan Mata pri cemu joj mijenja pravac kretanja i domacini vode.
31. minuta kolosalna prilika koju kalibar poput njega ne bi trebao da propusta.
54. minuta Mata na sredini terena nonsalantno pokusava odigravanje petom priceu mu je igraci Stokea oduzimaju i prave kontranapad.
Ja razumijem da postoje neki klubovi koji bas i ne odgovaraju njegovom nacinu igre, ali kakve koristi od igraca koji nije fizicki sposoban, neovisno od svoje fudbalske inteligencije i znanja, igrati protiv 1/3 klubova u ligi jer treba biti realan i reci da se nacin igre tih klubova nikad nece promijeniti sve dok su na snazi veliki prihodi od TV prava i dok je borba za svaku poziciju od krucijalne vaznosti i to po principu cilj opravdava sredstvo.
13. minuta igre Mata na svom dijelu terena uslijed pritiska portivnickog igraca gubi loptu i stvara se poluprilika za Stoke.
19. minuta Crouch visi u skoku od Smallinga krece kontranapada, Juan Mata ne uspijeva ispratiti Pietrsa po lijevoj strani koji probija i na asistenciju Arnautovica salje loptu prema kaznenom koju opet dira Juan Mata pri cemu joj mijenja pravac kretanja i domacini vode.
31. minuta kolosalna prilika koju kalibar poput njega ne bi trebao da propusta.
54. minuta Mata na sredini terena nonsalantno pokusava odigravanje petom priceu mu je igraci Stokea oduzimaju i prave kontranapad.
Ja razumijem da postoje neki klubovi koji bas i ne odgovaraju njegovom nacinu igre, ali kakve koristi od igraca koji nije fizicki sposoban, neovisno od svoje fudbalske inteligencije i znanja, igrati protiv 1/3 klubova u ligi jer treba biti realan i reci da se nacin igre tih klubova nikad nece promijeniti sve dok su na snazi veliki prihodi od TV prava i dok je borba za svaku poziciju od krucijalne vaznosti i to po principu cilj opravdava sredstvo.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Guedes iz Benfice navodno blizu Uniteda
Je li ga tko gledao kakav je igrač ?
Je li ga tko gledao kakav je igrač ?
Pa cim vidis da je iz Benfike znaci da je laz
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Novi gaitan [emoji2]
Gledam sad protiv Burnleya West Hama i 2 puta protiv Stokea imali smo oko 100 suteva a 3 gola 

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- theboss_RD07
- Kontakt:
theboss_RD07 je napisao/la:"De nas slikaj ono k'o mi pricamo nesto"hapuc je napisao/la:

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Izgleda ovaj mali iz Benfike gotova stvar
Sta znam,gledam ove preglede pa et u par dekaka sa Marsijalom,mada ovo nije vjerodostojno
Ko bi rekao da cemo imat ove sezone toliko problema po lijevom krilu,svi smo se bojali desnog koje Valencija pokriva tj dvije pozicije momcina igra i beka i krilo al lijevo da Marso ovako podbaci huh tesko se moglo ocekivat
Sta ce ovaj mali donijet,dal da Marsa istjera skroz il probudi vidjet cemo al ga Mou nece trpit
Malo me vise nervira ovo sa mladim igracima,gdje ti je svaka tekma rizik,odigra jednu dobru dr podbaci i tako iz kola u kolo,nikako da se nadje to rijesenje po krilima i ubija nas to
Sta znam,gledam ove preglede pa et u par dekaka sa Marsijalom,mada ovo nije vjerodostojno
Ko bi rekao da cemo imat ove sezone toliko problema po lijevom krilu,svi smo se bojali desnog koje Valencija pokriva tj dvije pozicije momcina igra i beka i krilo al lijevo da Marso ovako podbaci huh tesko se moglo ocekivat
Sta ce ovaj mali donijet,dal da Marsa istjera skroz il probudi vidjet cemo al ga Mou nece trpit
Malo me vise nervira ovo sa mladim igracima,gdje ti je svaka tekma rizik,odigra jednu dobru dr podbaci i tako iz kola u kolo,nikako da se nadje to rijesenje po krilima i ubija nas to
Neka dođe Guedes, ako ga već planiraju uzeti.Ionako smo Memphisa već prodali.Treba nam još neko na krilu, s obzirom da i Martial i Rashford nisu u nekoj formi.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Slazem se,mada su mnogi protiv ne znam sto da ne,probat malog kad su vec u krizi i Martial i Rash,mora se nesto pokusat ne sjedit skrstenih rukuDex je napisao/la:Neka dođe Guedes, ako ga već planiraju uzeti.Ionako smo Memphisa već prodali.Treba nam još neko na krilu, s obzirom da i Martial i Rashford nisu u nekoj formi.

Ima li neko iz omladinskog pogona?
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Izvor su portugalski mediji i ne treba ovo uzimat za ozbiljno, Lindelofa su vec preselili kao i Semeda (ako se tako zove), da ne spominjem neke ranije slucajeve. Mourinho je rekao da nece kupovat u januaru i da se klub sprema za ljetni prelazni rok. Ako je Grizman meta onda ne vidim svrhu dovodjenja ovog igraca.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.