elvir19 je napisao/la:Ne nego nakon sto se kvalifikovao na EP u Sloveniji
Aham, nisam ja rekao da mu se nije trebalo dati ako je zbog toga. Ne znam sta bih ti rekao, bio planirao napisati neki post u vezi ovoga nakon sto sam procitao Harunov status na FB-u, pa sam odustao. Mislim da previse pretjeruje i pripisuje neke lose rezultate nekakvim greskama Saveza. Na spisku seniorske reprezentacije se nije mogao naci vise niti jedan igrac do onih koji su igrali. Mogao je Nihad Djedovic, ali ko je kriv sto se on odrekao naseg pasosa, a uzeo njemacki? Sto o tome Harun nije sta prozborio? Valjda je morao biti neki dogovor sa Savezom, sa njim kao sekretarom tadasnjim? Je li moguce da se sve odvijalo bez ikakvog znanja celnih ljudi Saveza? Za lose rezultate u kvalifikacimaja su krivi igraci, prvenstveno Mirza Teletovic koji je dosao i odigrao pripreme preko one stvari, sa 10 kg viska. Ne mogu ja okrivljivati Adina, Minju i slicne, kada se zna ko treba povuci i dati najveci doprinos.
Takodjer, pise da su momci na u17 SP mogli biti bolji, a realno kako kad nikog od kvalitetnijih unutrasnjih igraca nismo imali? Onda da smo mogli biti bolji od 6. mjesta na ovom EP-u nedavno, pitam se kako? Koga bi on izmislio i na koji nacin bi on osmislio bolje pripreme, kada je prvenstvo bilo organizovano kako je organizovano.
Naravno da ima gresaka trenutnog Saveza, naravno da su oni u mnogo drugih stvari direktni krivci (o tome se moze do sutra), ali me nervira Harunovo pisanje oko nekih rezultata gdje se nije moglo bolje.
I da, ja njega generalno podrzavam u mnogo stvari, dokazao je dosta toga, a i sam kaze da ce se uskoro sve saznati na sudu. Ovi su sada okrenuli pricu totalno glupo, kako bi sebe oprali, a okrivili druge. Dokazao im je to i dokumentom.
Da ne duzim dalje, ako je Elvir B., pozdrav za Vas, a i ako nije, takodjer pozdrav.