pa sve, logicno cim ga ne vole komunjare i klix. sta hos vise?Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko reci sta je konkrektno Bakir uradio za Bosnui Hercegovinu i sve one koji zive u njoj? A ona recenica za centar je njegov poraz, poraz za svakog stanovnika Bosne i Hercegovine
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vijadukt je napisao/la:pa sve, logicno cim ga ne vole komunjare i klix. sta hos vise?Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko reci sta je konkrektno Bakir uradio za Bosnui Hercegovinu i sve one koji zive u njoj? A ona recenica za centar je njegov poraz, poraz za svakog stanovnika Bosne i Hercegovine

- Donnie Darko
- Kontakt:
Imam dvojicu jarana koji konstantno o politici pričaju. Imaš li nekog jarana da smara sa filmovima i američkom hip-hop scenom da neki trejd obavimo? Ubacit ću i pik druge runde.Kawhi je napisao/la:Real life. Tamo me čudno gledaju kad počnem ozbiljno o politici. Radim sve na tome da prosvijetlim ljude.Puma je napisao/la:Ima li neki strogo politicko/vjerskopropagadni forum kod nas?
Da se registrujem da malo trolujem sportskim temama.
Na trenutnoj ekipi i na generaciji koja dolazi. Slobodno mene pitaj.Besic je napisao/la:Ne pratim nešto taj rukomet, na čemu temeljiš taj optimizam?Vijadukt je napisao/la:
Ne. Francuska. Al jos godinu il dvije i pocinje hegemonija u rukometu.
Ne znam.![]()
Ma namještaljka će biti kao i u fudbalu,ali čuda su moguća što da ne?
Poselami je.
Nema cuda, Francuzi osvajaju i salju pola reprezentacije u penziju.
Valjda se odselami kad vidi, ako procita.
Zadnja izmjena: Vijadukt, dana/u 21 jan 2017, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ma lako je ucijeniti Ivanića ako baš treba tako. Pa i Čovketa ako bude trebalo. Uostalom, koalicioni partneri su mu. SzP se staljno postavlja kao protuteža Dodiku, kao da su oni za BiH i ostala sranja. Što je najgore dosta ih poput @Hellera to i popuši.Kajzer10 je napisao/la:Ne vjerujem @Kawhi. Kad se prvi put islo na tuzbu, isto je preko precednistva islo. Samo sto srpski clan nije iskoristio pravo veta i ova dvojica ga preglasala. Tesko je danas ocekivati isto.
A i takodjer imas 'ako se doslo do novih cinjenica' pa onda 'pokrenuti tuzbu u roku od 6 mjeseci od dolaska do novih cinjenica'. Nisam siguran kako stoje po tom pitanju.

@Dex.Donnie Darko je napisao/la:Imam dvojicu jarana koji konstantno o politici pričaju. Imaš li nekog jarana da smara sa filmovima i američkom hip-hop scenom da neki trejd obavimo?Kawhi je napisao/la:Real life. Tamo me čudno gledaju kad počnem ozbiljno o politici. Radim sve na tome da prosvijetlim ljude.Puma je napisao/la:Ima li neki strogo politicko/vjerskopropagadni forum kod nas?
Da se registrujem da malo trolujem sportskim temama.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jesul i rodice uključene u paket?Kawhi je napisao/la: @Dex.
Ma hajte molim vas , zašto ih ne bi dobili pa ovi momci pucaju od snage.Vijadukt je napisao/la: Na trenutnoj ekipi i na generaciji koja dolazi.
Kawhi je napisao/la:...

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nemere.
Nisam rekao da pristajem na trade. Glupo bi bilo da ti uzmem 2 tako dobra jarana, koji trebaju prosvijetliti i tebe i Zenicu.Donnie Darko je napisao/la:Jesul i rodice uključene u paket?Kawhi je napisao/la: @Dex.

Rodice su prevrijedne.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisu prosvjetljeni, samo to pokušavaju biti, nemaju koga da ih izvede na pravi put. Ja ih sabotiramKawhi je napisao/la: Nisam rekao da pristajem na trade. Glupo bi bilo da ti uzmem 2 tako dobra jarana, koji trebaju prosvijetliti i tebe i Zenicu.Uostalom, nema smisla da ja pričam s već prosvijetljenim.
Rodice su prevrijedne.

Koliko bula trebam ubaciti da bi pristao na trejd?

- IlProfessore
- Kontakt:
Evo sad mi reče jaran koji je u tome do grlaKawhi je napisao/la:Ma lako je ucijeniti Ivanića ako baš treba tako. Pa i Čovketa ako bude trebalo. Uostalom, koalicioni partneri su mu. SzP se staljno postavlja kao protuteža Dodiku, kao da su oni za BiH i ostala sranja. Što je najgore dosta ih poput @Hellera to i popuši.Kajzer10 je napisao/la:Ne vjerujem @Kawhi. Kad se prvi put islo na tuzbu, isto je preko precednistva islo. Samo sto srpski clan nije iskoristio pravo veta i ova dvojica ga preglasala. Tesko je danas ocekivati isto.
A i takodjer imas 'ako se doslo do novih cinjenica' pa onda 'pokrenuti tuzbu u roku od 6 mjeseci od dolaska do novih cinjenica'. Nisam siguran kako stoje po tom pitanju.![]()

Nadam se da će se ovaj put aBd to hairli završiti.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
To i na forumu radiš.Donnie Darko je napisao/la:Nisu prosvjetljeni, samo to pokušavaju biti, nemaju koga da ih izvede na pravi put. Ja ih sabotiramKawhi je napisao/la: Nisam rekao da pristajem na trade. Glupo bi bilo da ti uzmem 2 tako dobra jarana, koji trebaju prosvijetliti i tebe i Zenicu.Uostalom, nema smisla da ja pričam s već prosvijetljenim.
Rodice su prevrijedne.![]()
Koliko bula trebam ubaciti da bi pristao na trejd?

Prve pickove 2017. 2018. i 2020.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bice rata #bežanija dok možemo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dogodine na Bežaniji misliš? Šta će ti Trib reći na ovo?Bosniacum Lilium je napisao/la:Bice rata #bežanija dok možemo
- IlProfessore
- Kontakt:
Je l to poruka za raju iz Raške?Bosniacum Lilium je napisao/la:Bice rata #bežanija dok možemo

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Bice rata #bežanija dok možemo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la: To i na forumu radiš.![]()

Ne mogu se trejdati uzastopni pikovi.Kawhi je napisao/la: Prve pickove 2017. 2018. i 2020.

Imam jednu bulu za tebe, politički osvještena i aktivna. Ne znam još mišljenje o Trumpu.
Neće, da je na smotri u Banj Luci bilo 50 000 ljudi, onda bi se trebali zabrinuti. Ovako je na silu dovedeno 2 000 ljudi, uključujući poštare.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bice rata #bežanija dok možemo
Usput:
Danas je godišnjica jednog od genocida komunjara nad Bošnjacima.Danas se navršava 72. godina od strijeljanja Aćif-efendije Hadžiahmetovića, predvodnika odbrane Novog Pazara od napada četnika za vrijeme Drugog svjetskog rata. Komunističke vlasti su, nakon 21. januara 1945. godine, u novopazarskom naselju Hadžet strijeljale više od 1.500 ljudi, većinom Bošnjaka.
Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.