Anamneko je napisao/la:Hahaha krive linije al PL.Visoko letite mo braco.Spustite loptu.

Dobro se umij, izvadi krmelje iz očiju, ovo je naše, a one linije i teren su od Mladosti. Ako si mislio ispast smiješan i nama se rugat onda valjda vidiš da si žestoko fulao, a iako je ovo od Mladosti ja se lično toj sredini i tom klubu divim šta su ljudi napravili, linija malo ukoso, koga briga. U top ligama petice imaš žeščih fula od ove pa svi šute, a u nas bi ti rekli hrđavom k i dlaka smeta.

Ovo je valjda vaš teren pa opet što bi u nas rekli prvo ti počisti ispred svojih vrata, ako shvataš. I mi nismo ni Bayern ni psg mi smo samo Velež Mostar. Aposlutno ne letimo visoko, odnosno
NAŠ JEDINI CILJ U OVOM TRENUTKU JE OPSTANAK U FEDERALNOJ LIGI.
Šta će biti u budućnosti i kakvi će planovi biti u idućoj sezoni o tom potom, ali za tebe i sve takve još jednom primarni cilj opstanak. Naše dugoročne ciljeve neću iznositi, jer mi to iznosimo na našem forumu koji nema veze s ovim, a tebi lp i kad otopli pošalji te kamione sa krečom jer trenutno ne mogu voziti kroz Bosnu. A nama bi i sada dobro došao kreč, vidi bola sunca