BMV22 je napisao/la:[quotie="Mancini"]
BMV22 je napisao/la:@Mancini
Mostaeci sve znaju a najbolje znaju hole i bezobrazne hebat kulturno u mozak. Zato malo smiri strasti i bolje da se zabrines kud ite tvoj tim da ne bi dozivjeli nasu sudbinu od prosle godine. U isto smo vrijeme krenuli sa pripremama i mi smo zbog vremena treninge radili u zatvorenom ali na neki drugi nacin sto se danas dobro vidjelo. Pogledaj snimak pa vidi niko ti nista ne govori zlonamjerni da bi se ovako fakiski ponasao. Ali tvoj izbor tvoj tim vasi problemi namanije lako ali kao sto vidis opet fina brojka ljudi pjesma se ori niko ne bi rekao da je prijateljska. I da ne truj odnose jer ovdje pocinje proljece trebacete jos ovdje pripremnih igrati a kao sto moze vidjeti teren ko bilijar. Pozdrav tebi i navijacima Olimpika a ti drmni bola nesto za tu nervozu i rilaks vi ste jos u premijer ligi a mi zadnji u prvoj fed. Opusti se i uzivaj zivot je jedan ne valja ga protracat uzalud.
Bezobrazan si ali bas. Koga ovdje interesuje vas klub?

A jesi glup, ko točak. Ja čitam post napisah da bi se ti trebao zabrinut o stanju u svom kubu, a ti opet naopako. Ti trebaš podhitno na neko dubinsko promatranje, ali kao što sam ti i rekao tvoj problem. Samo jedna mala napomena, dobii su tvoji šefovi u klubu od naših latina dobre novce za Kobiljara, a onda su vas ko pravi latini nazigu za posudbu igrača. Za jedno 50 goddina naučit ćeš ti kako se s njima posluje, ali da znaš da ti se neko u klubu žestoko opario. Šula je to uredno isplatio, a što vaši vama ne prikazuju vaš problem. Živ bio i lijepo sanjaj bolje dane. Od mene ti dosta  

[/quote]
Koliko ono nickova ti imas? Fulio si temu.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.