Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jan 2017, 21:55

Ma nije ni kod Kineza vise marka, nema nista ispod petice ..

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 21 jan 2017, 21:57

Sebija je patrijarhalno odgojena, ona dobro zna šta mene ne smije pitati :tokralju: :rol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 jan 2017, 21:57

IlProfessore je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:Bakir Izetbegović najavio reviziju tužbe protiv Srbije večeras na Fejsu. Komunjare i đikane vjerovatno boli, opravdano. Šta očekivati od ljudi koji u pitanje dovode veličinu jednog insana poput Alje rahmetli.
Ako ovo uradi glasam za njega 2018. Obećavam. Dok to ne uradi vjerovati ću da je nesposoban da čuva ovce, pogotovo ovce kakve smo mi.
Neće biti kandidovan, ispucao je 2 mandata. Ali vjerujem da će biti neko od kvalitetnih ljudi ispred SDA. Prije nekoliko mjeseci nadao sam se da bi to mogao biti možda Mehmedović. :cool:
Vjerovatno će ići za parlament, a i kad sam rekao za njega, mislio sam i na njegovog nasljednika u predsjedništvu.
Rokoko87 je napisao/la:Samo da poselamim džematlije, mumine i moje iskrene ahbabe @Higha, @shzna, @SefkuBesica, @Federera, @irfu i @Kawhija.
Wealejkumu.
Dex je napisao/la:Sebija je patrijarhalno odgojena, ona dobro zna šta mene ne smije pitati :tokralju: :rol:
I ja sam umro na tu. :rol:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jan 2017, 22:00

Mozel neko biti iz reda Bosnjaka clan predsjednistva konacno, a da nije agent iz Srbije?

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 jan 2017, 22:01

tuzlak1987 je napisao/la:Mozel neko biti iz reda Bosnjaka clan predsjednistva konacno, a da nije agent iz Srbije?
Bio je Hare. Otjerali ga u Tursku.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jan 2017, 22:03

tuzlak1987 je napisao/la:Mozel neko biti iz reda Bosnjaka clan predsjednistva konacno, a da nije agent iz Srbije?
Nigdje u svijetu nema da najvece fukare idu u politiku, ovi lokalni izbori kad su bili ja sam se htio vjesati kakvih je sve debila bilo na plakatima. Jedva me odgovorise, za nas je najbolje nesto tipe austrougarske :kafa:

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 jan 2017, 22:04

Kawhi je napisao/la: Vjerovatno će ići za parlament, a i kad sam rekao za njega, mislio sam i na njegovog nasljednika u predsjedništvu.
Ako do kraja februara uslijedi ta revizija definitivno će se pokazati istinitom ona fraza da kakva god bila SDA Bošnjaci bolju opciju nemaju, pogotovo ne u vidu ovih kvaziljevičarskih stranaka.
Kawhi je napisao/la:
Dex je napisao/la:Sebija je patrijarhalno odgojena, ona dobro zna šta mene ne smije pitati :tokralju: :rol:
I ja sam umro na tu. :rol:
Treba nam takvih žena, pravih Bošnjakinja, a jok ovih novokomponovanih balavica koje se hvale da ne znaju praviti pitu. :nene:
To je baš za degeneka. :rol:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 21 jan 2017, 22:05

Ma ide Šemso nextt Tešanj ce jos veca supersila bit :kafa:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 21 jan 2017, 22:05

Kawhi je napisao/la:
Ja sam čuo da je upisao fax, valjda u Nedžarićima živi, samo ga još nisam vidio :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jan 2017, 22:07

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Nigdje u svijetu nema da najvece fukare idu u politiku, ovi lokalni izbori kad su bili ja sam se htio vjesati kakvih je sve debila bilo na plakatima. Jedva me odgovorise, za nas je najbolje nesto tipe austrougarske :kafa:
AU nas je i izgradila koliko toliko :thumbup:

A da si se prijavio mogao si i proci, bitno je samo da si u stranci koja moze preci prag 1. ili 2. na listi. I da malo angazujes svoju raju :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 jan 2017, 22:08

Dex je napisao/la: Ja sam čuo da je upisao fax, valjda u Nedžarićima živi, samo ga još nisam vidio :rol:
slika
Jel ovo onaj što si spominjao onu noć? :think:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 jan 2017, 22:09

Kawhi je napisao/la: Vjerovatno će ići za parlament, a i kad sam rekao za njega, mislio sam i na njegovog nasljednika u predsjedništvu.
Ako do kraja februara uslijedi ta revizija definitivno će se pokazati istinitom ona fraza da kakva god bila SDA Bošnjaci bolju opciju nemaju, pogotovo ne u vidu ovih kvaziljevičarskih stranaka.
To ti je fraza SDAovaca. Da se ne lažemo, prva tužba je ponajviše izgubljena zbog njih.

Ljevica je tek posebna priča. Jučer Damir Mašić priča kako Trumpov govor ne valja. Po njegovom bi to vjerovatno Nerko Trenerka bolje uradio. Goran Kovačević uspio biti odvratniji od Dževada Galijaševića u face2faceu. :rol:
IlProfessore je napisao/la: Treba nam takvih žena, pravih Bošnjakinja, a jok ovih novokomponovanih balavica koje se hvale da ne znaju praviti pitu. :nene:
Ma gdje će ono reći. Prava šovinistička izjava. Mislim da će ga Seka naružiti kad se vrati kući.
Dex je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Ja sam čuo da je upisao fax, valjda u Nedžarićima živi, samo ga još nisam vidio :rol:
:rol:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 21 jan 2017, 22:10

Donnie Darko je napisao/la:
Dex je napisao/la: Ja sam čuo da je upisao fax, valjda u Nedžarićima živi, samo ga još nisam vidio :rol:
slika
Jel ovo onaj što si spominjao onu noć? :think:
Eh to je taj, yebote, nisam ni znao koje je boje, kad ga nikad iz limenke nisam istreso u čašu :rol:
To te uštipak naučila objavit sliku :kafa:
IlProfessore je napisao/la: Treba nam takvih žena, pravih Bošnjakinja, a jok ovih novokomponovanih balavica koje se hvale da ne znaju praviti pitu. :nene:

Sebija, influenser ko Hana H. :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jan 2017, 22:11

I ja gledam, kontam ovaj pije juice pred energetsko :)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jan 2017, 22:13

Kawhi je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:Bakir Izetbegović najavio reviziju tužbe protiv Srbije večeras na Fejsu. Komunjare i đikane vjerovatno boli, opravdano. Šta očekivati od ljudi koji u pitanje dovode veličinu jednog insana poput Alje rahmetli.
Ako ovo uradi glasam za njega 2018. Obećavam. Dok to ne uradi vjerovati ću da je nesposoban da čuva ovce, pogotovo ovce kakve smo mi.
Neće biti kandidovan, ispucao je 2 mandata. Ali vjerujem da će biti neko od kvalitetnih ljudi ispred SDA. Prije nekoliko mjeseci nadao sam se da bi to mogao biti možda Mehmedović. :cool:
Proberi jedno. :rol: Ja cu glasat za SDS, imaju Mektica, on se trudi da nesto uradi, ne pokusava unistiti zemlju ko SDA kadrovi.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 21 jan 2017, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 jan 2017, 22:13

Dex je napisao/la: Eh to je taj, yebote, nisam ni znao koje je boje, kad ga nikad iz limenke nisam istreso u čašu :rol:
Dobar je fakat, mada moram priznati da sam očekivao nešto drugačije, da ne kažem bolje :mrgreen: Isto fanta, bolji je onaj od višnje :mrgreen:

Ne pijem ih nikad iz limenke, ne znam stat, ovako mi dosta duže traje :urnebes:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jan 2017, 22:15

Vratija se Heller gdi je bio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 21 jan 2017, 22:16

Donnie Darko je napisao/la:
Dex je napisao/la: Eh to je taj, yebote, nisam ni znao koje je boje, kad ga nikad iz limenke nisam istreso u čašu :rol:
Dobar je fakat, mada moram priznati da sam očekivao nešto drugačije, da ne kažem bolje :mrgreen: Isto fanta, bolji je onaj od višnje :mrgreen:

Ne pijem ih nikad iz limenke, ne znam stat, ovako mi dosta duže traje :urnebes:
Šta možeš od citrusa drugo očekivat :kafa:

Ja sam Assault onaj pio 2 sata, toliko je ostavio gorak okus u ustima :rol: Ja red bull večeras kontao popit, nestat će mi za 20 sekundi, kako pijem iz limenke brzo :rol: tako da je kafa včrs :tokralju:

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 jan 2017, 22:16

Heller je napisao/la:
Proberi jedno. :rol: Ja cu glasat za SDS, imaju Mektica, on se trudi da nesto uradi, ne pokusava unistiti zemlju ko SDA kadrovi.
SDS, gradi Bosnu since 1990.
Ne možeš jednog, ima ih više. Ne sviđa mi se samo što mediji potenciraju odmetnike, ali Semir Efendić je jedan od onih koji su se rodili za liderstvo.

@Donnie
Taj mi je jedini koji ne leži iskreno. Čak može proći i onaj komšijski fast sa kahvom. :mrgreen:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jan 2017, 22:17

Heller je napisao/la:
SDS, gradi Bosnu since 1990.
Ne možeš jednog, ima ih više. Ne sviđa mi se samo što mediji potenciraju odmetnike, ali Semir Efendić je jedan od onih koji su se rodili za liderstvo.

@Donnie
Taj mi je jedini koji ne leži iskreno. Čak može proći i onaj komšijski fast sa kahvom. :mrgreen:
SDS granatiro 5 godina, SDA reze, pali i unistava 20 :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.