Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mene sto se tice ako nece dirat Cormackovu naredne 4 godine ispunio je sva moja ocekivanje i sve preko je bonus.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 21 jan 2017, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
a jes ga Dodo popušio, ko niko u zadnjih 20 godina hahaha ne ode abasadorica bgm, garant joj se Sarajevo svidjelo 

Federer17 je napisao/la:Bake kaze podero Senada u dnevniku kod njeg? Vrijedi li da se odgleda?

reko angeli da ulaze u bosnu, ona mu rekla da ne naredjuje privrednicima.

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Sta i da ode? Ionako politiku jedne supersile u drugoj drzavi kroje lokalni Bosnjaci koji usisavaju i sade cvijece oko ambasade, according to ptpc.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
mile bruko totalno si puko 

- Donnie Darko
- Kontakt:
joj kawhija i helera, brate dragi
muslimani svakodnevno uce kur´an i u njemu citaju najstroziju zabranu nasilne islamizacije.
to je nezamislivo.
i da @kawhi, oni su oslobadjali. kad procitas biografiju cetvorice pravednih halifa i vecine savremenika za koje mozemo reci da su najbolja grupa koja je hodila ovim svijetom, mozes saznati da su oni bili operisani od ovosvjetskih uzivanja i da su svoje zivote posvetili sluzeci ljudima i oslobadjajuci ih od tirana koji su ih ugnjetavali.
za nase narode mozes reci svasta nesto, ali nikad da imaju podanicki mentalitet.
to je vise neki partnerski odnos sa obostranim postovanjem.

muslimani svakodnevno uce kur´an i u njemu citaju najstroziju zabranu nasilne islamizacije.
to je nezamislivo.
i da @kawhi, oni su oslobadjali. kad procitas biografiju cetvorice pravednih halifa i vecine savremenika za koje mozemo reci da su najbolja grupa koja je hodila ovim svijetom, mozes saznati da su oni bili operisani od ovosvjetskih uzivanja i da su svoje zivote posvetili sluzeci ljudima i oslobadjajuci ih od tirana koji su ih ugnjetavali.
vidi se da nikada nisi procito stari zavjet.Heller je napisao/la:Tom logikom ni inkvizicija se nije desila jer je nesto takvo naravno zabranjeno.
ala te danas krenulo sa glupostimaPodanički mentalitet. Srbi, Bošnjaci i Hrvati najbolje prolaze u Turskoj, Austriji i Njemačkoj. Lakše je prat guzove nekom kome si već prao, nego otić Francuzu prat guzove.

za nase narode mozes reci svasta nesto, ali nikad da imaju podanicki mentalitet.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Kad će to na jutjubu biti?Vijadukt je napisao/la:Federer17 je napisao/la:Bake kaze podero Senada u dnevniku kod njeg? Vrijedi li da se odgleda?![]()
![]()
"hajmo, senade, dalje, pusti to ... "
koji bolid majko mila. dobro i kamen stoji ko ga vodi. il jos jaca "pa sta bi ti senade uradio?"
reko angeli da ulaze u bosnu, ona mu rekla da ne naredjuje privrednicima.
Čudo ga više puštaju pred kamere. Jedini razlog što je precjednik je što se nije pojavljivao u medijima pred te izbore.
Tako će i o Bagdadiju nekad pričati.sekerbay je napisao/la:i da @kawhi, oni su oslobadjali. kad procitas biografiju cetvorice pravednih halifa i vecine savremenika za koje mozemo reci da su najbolja grupa koja je hodila ovim svijetom, mozes saznati da su oni bili operisani od ovosvjetskih uzivanja i da su svoje zivote posvetili sluzeci ljudima i oslobadjajuci ih od tirana koji su ih ugnjetavali.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
sekerbay je napisao/la:joj kawhija i helera, brate dragi![]()
to je nezamislivo.
vidi se da nikada nisi procito stari zavjet.Heller je napisao/la:Tom logikom ni inkvizicija se nije desila jer je nesto takvo naravno zabranjeno.
ala te danas krenulo sa glupostimaPodanički mentalitet. Srbi, Bošnjaci i Hrvati najbolje prolaze u Turskoj, Austriji i Njemačkoj. Lakše je prat guzove nekom kome si već prao, nego otić Francuzu prat guzove.![]()
Levitiski dio mi je omiljeni

Al ima i kuran ono o nevjernicima, tom logikom imali su izbor smrt il islam. Al nije ih niko tjero.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- IlProfessore
- Kontakt:
Vjerujem da jeste, čim vidim zajedljive balijsko-komunističke komentare na fejsbuku i popilistički naslov na usranom katoklixu. Valjda će uskoro biti upload na yt.Federer17 je napisao/la:Bake kaze podero Senada u dnevniku kod njeg? Vrijedi li da se odgleda?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Bakir je debil koji ne bi u Be Ha Bebama bio na najvisevm nivou. Mozda 6 il 7 po redu. Al ova izjava je zlato "Bakir Izetbegović: Da me nema ovakvog ne bi bilo dobro u BiH"
Niko nije u BiH za srpske interese uradio vise od Izmetbegovica.
Niko nije u BiH za srpske interese uradio vise od Izmetbegovica.
Nullius in verba
- IlProfessore
- Kontakt:
Bakir Izetbegović najavio reviziju tužbe protiv Srbije večeras na Fejsu. Komunjare i đikane vjerovatno boli, opravdano. Šta očekivati od ljudi koji u pitanje dovode veličinu jednog insana poput Alje rahmetli.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Zna li iko gdje se u sarajevu ima kupit rubikova kocka, obiso sam sve moguce knjizare 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kod Kinezairfo je napisao/la:Zna li iko gdje se u sarajevu ima kupit rubikova kocka, obiso sam sve moguce knjizare

Ako ovo uradi glasam za njega 2018. Obećavam. Dok to ne uradi vjerovati ću da je nesposoban da čuva ovce, pogotovo ovce kakve smo mi.IlProfessore je napisao/la:Bakir Izetbegović najavio reviziju tužbe protiv Srbije večeras na Fejsu. Komunjare i đikane vjerovatno boli, opravdano. Šta očekivati od ljudi koji u pitanje dovode veličinu jednog insana poput Alje rahmetli.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma ne trebaju mi te po marku, to je sporo, nekad je to bilo u knjizarama, te kvalitetnije, njih trazim, sad ne mogu nigdje nactuzlak1987 je napisao/la:Pa kod Kinezairfo je napisao/la:Zna li iko gdje se u sarajevu ima kupit rubikova kocka, obiso sam sve moguce knjizare
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
http://www.olx.ba/artikal/19927249/rubikova-kocka/irfo je napisao/la:Zna li iko gdje se u sarajevu ima kupit rubikova kocka, obiso sam sve moguce knjizare
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Samo da poselamim džematlije, mumine i moje iskrene ahbabe @Higha, @shzna, @SefkuBesica, @Federera, @irfu i @Kawhija.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- IlProfessore
- Kontakt:
Neće biti kandidovan, ispucao je 2 mandata. Ali vjerujem da će biti neko od kvalitetnih ljudi ispred SDA. Prije nekoliko mjeseci nadao sam se da bi to mogao biti možda Mehmedović.Kawhi je napisao/la:Ako ovo uradi glasam za njega 2018. Obećavam. Dok to ne uradi vjerovati ću da je nesposoban da čuva ovce, pogotovo ovce kakve smo mi.IlProfessore je napisao/la:Bakir Izetbegović najavio reviziju tužbe protiv Srbije večeras na Fejsu. Komunjare i đikane vjerovatno boli, opravdano. Šta očekivati od ljudi koji u pitanje dovode veličinu jednog insana poput Alje rahmetli.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.