Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma da bi ubost šta preko 100 km pa nek me sa zadovoljstvom klepe po ušima 

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Vidi bologne yebo im pas mater,3 minuta bilo 17-18 poena na utakmici,do kraja cetvrtine 15 samo mrs stoko
Igraj Široki ti si najbolji!
Tako je feyenoord, aide slovenci za pisljivih 40 km
Selam alejk imal pive ? :D
Nećemo Sloveniju dočekat me'sčini.
Ili možda...
Ili možda...
Zadnja izmjena: vedoz, dana/u 21 jan 2017, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Koja je stednja igrati Egipat under 2.5 i 1.5! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Kakve su šanse da Villarreal da go, ako ko prati?
Ti si dobar sa tim. Ja imao 1x na ovom tiketu koji sam vjerovatno pao. Htio da igram 3+ i stavim 1x jer sam mislio da će biti 1:0/0:0.vedoz je napisao/la:Kakve su šanse da Villarreal da go, ako ko prati?

ma yebo vas bog Španski jel moguće da me yebete
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Haha sve se okrenulo naopako, moramo promijenit hobi. kuknjavaarelinho je napisao/la:Ti si dobar sa tim. Ja imao 1x na ovom tiketu koji sam vjerovatno pao. Htio da igram 3+ i stavim 1x jer sam mislio da će biti 1:0/0:0.vedoz je napisao/la:Kakve su šanse da Villarreal da go, ako ko prati?![]()

Joj kako padoh listic, svi u isto vrijeme zavrsavaju osim Maritima koji je zavrsio pola sata prije, i pisni u devedesetoj i to gdje ne treba

Srecom, Egipat je ispostovao na glavnom tiketu.

Srecom, Egipat je ispostovao na glavnom tiketu.
"Sreca." mene obori Real hendikep inace bi cekao Villareal oba daju za 100 maraka(mada ce proci na kraju i to ,cisto da.mi zivac digne)
Ovako sam cekao na jednom 2+ na Viljareala za 50 fala bogu dodje brzo
Ovako sam cekao na jednom 2+ na Viljareala za 50 fala bogu dodje brzo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
2 sedmerca fulaju zaredom fuj je.bem vam sve sto imate od brazila gubite u rukometu
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nadam se minimalne jer sam osino sad na 1.7 da nece oba dat. Ma qarina od ekipe oboje, meni je simpa taj Villareal ko ekipa vazda bio al da su qurcina jesu.vedoz je napisao/la:Kakve su šanse da Villarreal da go, ako ko prati?
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Treba mi oba daju yebo ti sliku svoju.Effenberg je napisao/la:Nadam se minimalne jer sam osino sad na 1.7 da nece oba dat. Ma qarina od ekipe oboje, meni je simpa taj Villareal ko ekipa vazda bio al da su qurcina jesu.vedoz je napisao/la:Kakve su šanse da Villarreal da go, ako ko prati?

Re: RE: Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Haj jedan ce bar proci od nas to je dobro!vedoz je napisao/la:Treba mi oba daju yebo ti sliku svoju.Effenberg je napisao/la:Nadam se minimalne jer sam osino sad na 1.7 da nece oba dat. Ma qarina od ekipe oboje, meni je simpa taj Villareal ko ekipa vazda bio al da su qurcina jesu.vedoz je napisao/la:Kakve su šanse da Villarreal da go, ako ko prati?![]()
![]()

Ma malo da zavrtim sta valjali mi underi na Egiptu i Feyenoordu samo tako.
Znaci bolje da negledas,jel bi samo zivce pogubio,bolji su za klasu,maloprije unutrasnja stativa lopta haman po liniji proseta nakon nje,pritisnuli su pravo.vedoz je napisao/la:Kakve su šanse da Villarreal da go, ako ko prati?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gledam statistiku 10 šuteva, par minuta poslije 12, sad 14.miky_hz je napisao/la:Znaci bolje da negledas,jel bi samo zivce pogubio,bolji su za klasu,maloprije unutrasnja stativa lopta haman po liniji proseta nakon nje,pritisnuli su pravo.vedoz je napisao/la:Kakve su šanse da Villarreal da go, ako ko prati?

@miky_hz aj ti sad meni objasni šta su gađali igrači Villarreala sa ovih 20 šuteva?
@Effe ipak si ti taj koji će dobit. kuknjava
@Effe ipak si ti taj koji će dobit. kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.