Jutros do 6 nisam mogao zaspati jer sam previše puta vidio onu sliku njih dvije. Ako snime film otišao bih na Mars ili dalje.RiNo je napisao/la:Nadam se da ce se nekad u buducnosti snimiti film o ovoj tajnoj misiji Cvijanovicka i prve zene manjeg entiteta
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da li je Mars više srpski nego što je Mars?Kawhi je napisao/la:Jutros do 6 nisam mogao zaspati jer sam previše puta vidio onu sliku njih dvije. Ako snime film otišao bih na Mars ili dalje.RiNo je napisao/la:Nadam se da ce se nekad u buducnosti snimiti film o ovoj tajnoj misiji Cvijanovicka i prve zene manjeg entiteta
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima tu materijala za komediju tipa The InterviewKawhi je napisao/la:Jutros do 6 nisam mogao zaspati jer sam previše puta vidio onu sliku njih dvije. Ako snime film otišao bih na Mars ili dalje.RiNo je napisao/la:Nadam se da ce se nekad u buducnosti snimiti film o ovoj tajnoj misiji Cvijanovicka i prve zene manjeg entiteta
100% sportski i krajnje opušten potpis
Mars je čokolada je jedini ispravan odgovor.High je napisao/la:Da li je Mars više srpski nego što je Mars?Kawhi je napisao/la:Jutros do 6 nisam mogao zaspati jer sam previše puta vidio onu sliku njih dvije. Ako snime film otišao bih na Mars ili dalje.RiNo je napisao/la:Nadam se da ce se nekad u buducnosti snimiti film o ovoj tajnoj misiji Cvijanovicka i prve zene manjeg entiteta

Bil Mile pustio strane novinare da uđu u Sjevernu Srpsku?RiNo je napisao/la:Ima tu materijala za komediju tipa The InterviewKawhi je napisao/la:Jutros do 6 nisam mogao zaspati jer sam previše puta vidio onu sliku njih dvije. Ako snime film otišao bih na Mars ili dalje.RiNo je napisao/la:Nadam se da ce se nekad u buducnosti snimiti film o ovoj tajnoj misiji Cvijanovicka i prve zene manjeg entiteta
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja ne mogu funkcionisati dok čekam rezultate, pogotovo ako je neki važan ispit u pitanju.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja nemam problema sa cekanjem. Jednostanvo se iskljucim i ne mislim na to. Mi smo znali po 2 mjeseca cekati rezultate
Aferim.Bosniacum Lilium je napisao/la:Treba biznis neki pokrenut ili otići u Njemačku. Poslije toga zenidba i uzivanje sa hanumom. Poslije toga djeca. Eto. Ljubav, sreca, blagostanje
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti ne možeš dok čekaš rezultate, ljiljan dok čeka ispit i na ispitu, kakav komboDonnie Darko je napisao/la: Ja ne mogu funkcionisati dok čekam rezultate, pogotovo ako je neki važan ispit u pitanju.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne vjerujem. Bake ni Sebiju nije poder'o nekih 20ak godina. Doduše, Senad je baš nisko pao u zadnje vrijeme.Federer17 je napisao/la:Bake kaze podero Senada u dnevniku kod njeg? Vrijedi li da se odgleda?
Impossible is nothing just do it 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Stone Island
- Kontakt:
RT SNSD. Jbo Sjevernu Koreju.RiNo je napisao/la: One sa pozivinicom da
Jest tesko SEnada poderat
Ovo me inspiriše da učim. Donald je inspiracija.madridist je napisao/la:Impossible is nothing just do it

Btwmadridist je napisao/la::

Mogao se i Colbert pogledat nakon nekih pola godine. :kokice:
Upravo da se covjek zapita.
Ovo ako nisu nastimali cyberusi onda je sva analitika te poznavanje materije vezane za predsjednicke izbore obicno sranje..
A ovaj gore klip sa ptcp tv
Danto druze sta je ovo
ja gledam i ne vjerujem,da se u 2017 ovako moze nekome slagati a kamoli na tzv javnoj tv.
Sramota me gledati ispred ovih spikera ,najzalosnije sto je to poprilican broj govedovih glasaca popusio...
Ovo ako nisu nastimali cyberusi onda je sva analitika te poznavanje materije vezane za predsjednicke izbore obicno sranje..

A ovaj gore klip sa ptcp tv

Sramota me gledati ispred ovih spikera ,najzalosnije sto je to poprilican broj govedovih glasaca popusio...
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja ipak više volim vjerovati da demokratija negdje postoji i da se običan čovjek negdje pita nešto.madridist je napisao/la:Upravo da se covjek zapita.
Ovo ako nisu nastimali cyberusi onda je sva analitika te poznavanje materije vezane za predsjednicke izbore obicno sranje..![]()
A ovaj gore klip sa ptcp tvDanto druze sta je ovo
ja gledam i ne vjerujem,da se u 2017 ovako moze nekome slagati a kamoli na tzv javnoj tv.
To za cyberruse mi je glupa teorija. Prije bih povjerovao da su Demsi i Repsi ovo u dogovoru uradili nego to za Ruse.

Jes, inace su ljudi bezgresni. Tom logikom ni inkvizicija se nije desila jer je nesto takvo naravno zabranjeno.sekerbay je napisao/la:bjazi ba kavhi, nemas blage.
osvajanje(ispravnije je kazati oslobadjanje) je jedno, prelasci na islam drugo.
vi izgleda nikako da shvatite da je kod nas zabranjeno prisilno prevodjenje ljudi u islam. zabranjeno.
nego, sta to ex-yu narode toliko vuce u njemacku![]()
ono, pored toliko razvijenih zemalja u kojima se zivi bolje nego u njemackoj, ljudi biraju da se presele u svabiju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa nisam bezze stavio
na kraju recenice.
Kakvi rusi i q qrchev.
Ali ako je itko imao sancu za impeachment onda je to orange shaban.

Kakvi rusi i q qrchev.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma nisam vidio.madridist je napisao/la:Pa nisam bezze staviona kraju recenice.
Kakvi rusi i q qrchev.

Prva stvar koju usere slijedi impeachment. Zbog toga vjerujem da će biti dobar.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.