HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

silenT
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la silenT » 29 jul 2010, 21:51

ja sam prije utakmice bio pesimista jer nam je obrana premlada i neuigrana....
sa 5-3 sam i više nego zadovoljan....

u revanšu će bit pun stadion i uz našu podršku ja očekujem prolaz..

ako povedemo u prvom poluvremenu ima da GRMI
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 jul 2010, 21:53

Sve čestitke komšije, dao Bog da prođete pa onda nek dođe Liverpool
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 29 jul 2010, 22:05

Cestitke iz Travnika,Gagac je majstor svog zanata.Jel otislo sta Ultrasa?
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 29 jul 2010, 22:07

Pristojno. Ne mogu da zamislim kakvi bi se vicevi izmislili da je ostalo ovih 5:1. Cestitke. ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 jul 2010, 22:11

Mozete proci ovo a i proci ce te samo mi je krivo jer ispada da su samo citajte samo Sarajevo i Zrinjski ne prenose kad igraju euro takmicenja i to skoro svake godine ali ne bolje je prenositi Zeljo koji izadje svake prestupne godine u evropu ili siroki koji im daje guzovace a ne mogu 2 kolo proci

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 jul 2010, 22:12

Samo F.K.S !! je napisao/la:Mozete proci ovo a i proci ce te samo mi je krivo jer ispada da su samo citajte samo Sarajevo i Zrinjski ne prenose kad igraju euro takmicenja i to skoro svake godine ali ne bolje je prenositi Zeljo koji izadje svake prestupne godine u evropu ili siroki koji im daje guzovace a ne mogu 2 kolo proci
hmm inteligencija 0 bodova,pa vasa uprava nije dala prenos nemoj pricat gluposti kad si neupucen
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 jul 2010, 22:21

Bravo Zrinjski! Imate aktivan rezultat. U revansu se nema sta izgubiti, gas do daske i u 4 kolo.

davor
Kontakt:

Post Postao/la davor » 29 jul 2010, 22:30

Odense će nas podcijeniti i to je naša šansa, uz podršku sa tribina i vručinu možemo proći, još kad se Maka vrati, Šunjić ne može imati dvije uzastopice loše utakmice, a Rizvanovića treba na desno krilo a Puljića na bok, i napadu staviti uz Matu Selima, danas je prolazio, brži je i tehnički jači od njih

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 29 jul 2010, 22:32

Rezultat je, moze se reci, odličan. Ništa još nije gotovo, imali smo mi i sa reprezentacijom i sa klubovima utakmica u kojima nam je i minimalna pobjeda trebala da napravimo veliki korak naprijed, pa smo propustali previse takvih prilika. Treba pametno odigrati, mislim da će ključne stvari biiti borbenost igrača i ponajviše taktika trenera Jovića...

Pametno odigrati, 2-0 nije nemoguće postići, 90 minuta je dug period... Sretno. ;)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 29 jul 2010, 22:33

realno
nemate sansi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2010, 22:34

Rani go daje šansu ...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

davor
Kontakt:

Post Postao/la davor » 29 jul 2010, 22:36

tax je napisao/la:realno
nemate sansi
Ali se borimo i nismo se obrukali, nije taj Odense neki bauk može se proći, osim Utake nemaju extra igrača, a kod nas će atmosfra biti puno vrelija neko kod njih, još će nas podcijeniti

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2010, 22:38

Pusti ba ovog seljaka izbjeglicu, i Želju je isto provocirao. ;)

davor
Kontakt:

Post Postao/la davor » 29 jul 2010, 22:42

KB-TM87 je napisao/la:Pusti ba ovog seljaka izbjeglicu, i Želju je isto provocirao. ;)
Ma neka ga, nego bi i vi trebali ko i mi da više ubacujete svoju djecu nego da dovodite sumljvog kvaliteta igrače iz Srbije, gledao sam onog malog Đipa i sigurni ima mjesto pored Popovića

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 29 jul 2010, 22:44

davor je napisao/la:
nemate sansi
Ali se borimo i nismo se obrukali, nije taj Odense neki bauk može se proći, osim Utake nemaju extra igrača, a kod nas će atmosfra biti puno vrelija neko kod njih, još će nas podcijeniti
Što bi vas podcijenili, sad im je trener rekao da se ne smiju opustiti jer ''Zrinjski zna igrati kad mu se dadne prostora''. Ipak ste im uvaljali 3 komada, neće vas podcijenit sigurno.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2010, 22:46

davor je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Pusti ba ovog seljaka izbjeglicu, i Želju je isto provocirao. ;)
Ma neka ga, nego bi i vi trebali ko i mi da više ubacujete svoju djecu nego da dovodite sumljvog kvaliteta igrače iz Srbije, gledao sam onog malog Đipa i sigurni ima mjesto pored Popovića
I ja sam za tu opciju, ali šta ćeš kad je Osim doveo pola ovih igrača i gura ih da bi ih prodo' i sebi napravio dobar posao. Ruku na srce, to je tako. Imamo mladih igrača poput Đipa, Pljevljaka, Kusture, Pehilja ... Uvjek nas je krasila dobra omladinska škola, ali vidim da Sarajevu i Želji to nije trend zadnjih godina. Svaka čast Varešanoviću što je počeo davat djeci Sarajeva da igraju, i to podržavam i nadam se da će i Željo početi tako.

davor
Kontakt:

Post Postao/la davor » 29 jul 2010, 22:48

Galion je napisao/la:
davor je napisao/la:
nemate sansi
Što bi vas podcijenili, sad im je trener rekao da se ne smiju opustiti jer ''Zrinjski zna igrati kad mu se dadne prostora''. Ipak ste im uvaljali 3 komada, neće vas podcijenit sigurno.
da ali je isto tako izjavio da su nam trebali dati još nekoliko golova i da rezultat nije realan, a mi smo imali više boljih prilika od njih, Mile i Mate promašili prazne golove, imaju tog Utaku koji je stvarno strašan, ali i odbranu koju su Selim i Zadro lako prolazili

davor
Kontakt:

Post Postao/la davor » 29 jul 2010, 22:55

KB-TM87 je napisao/la:
davor je napisao/la:
I ja sam za tu opciju, ali šta ćeš kad je Osim doveo pola ovih igrača i gura ih da bi ih prodo' i sebi napravio dobar posao. Ruku na srce, to je tako. Imamo mladih igrača poput Đipa, Pljevljaka, Kusture, Pehilja ... Uvjek nas je krasila dobra omladinska škola, ali vidim da Sarajevu i Želji to nije trend zadnjih godina. Svaka čast Varešanoviću što je počeo davat djeci Sarajeva da igraju, i to podržavam i nadam se da će i Željo početi tako.
šteta jer ovako će vam se desiti ponovo slučaj Džeke, a Štilića ste prodali za kikiriki, što više mladih igrača bude dobivalo šansu liga će biti bolja, od kad je Jović kod nas naša djeca stalno igraju, večeras je u zadnjih 30 minuta igralo 6 igrača iz našeg pogona, od toga njih 5 nema preko 21 godinu

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 29 jul 2010, 22:59

KB-TM87 je napisao/la:Pustite sve provokatore, ko ih **** , krivo im što njihovi "klubovi" ne igraju u Evropi pa se našli istresat. :lol:
:geek:
Mi barem sebi mozemo dozvoliti ne igranje u evropi 1 godinu, a kuku vama 7 godina evrope ocima niste vidjeli :lol: :lol: pa je sad i zrinjski dobar, je li tako?? :lol: :lol: ma ja, sve je to veoma slicno ;)

Danci ce proci dalje upravo zato sto vas nece pocijeniti, mada realno nisu neki tim i vi imate sanse. nadam se da je necete znati iskoristiti 8-)

a za 'bodove na racun lige' od mene imate :lol: :lol: :lol: sta drugo reci :lol: :lol:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2010, 23:03

Jbg, ja bi volio da je kako bi trebalo biti, ali ne pita se nas, al stvarno bi to bio veliki plus za naš fudbal. Jer imamo pozitivnih primjera kliko hoćemo, i to u najbližem susjedstvu, primjer Dinama, Partizana .... Imamo potencijala, samo ga treba na vrijeme prepoznati i iskoristiti i mogli bi se početi nadati nečemu.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.