Eh svasta,juce mi kazu da je sve dogovoreno sa dzenom i jaranovicem,u ponedeljak se trebaju pojavit na treningu,a ev procita clanak da odlazi..... Raspad sistema.pozzLukavacLive je napisao/la:Napustio je...Ovaj krilni fudbaler je napustio Zvijezdu i putem Komisije za status igrača Tuzlanskog kantona bi trebao dobiti papire. Za njegove usluge su interes pokazali Velež, Radnički i Budućnost, pa je izvjesno da će ostati u Prvoj ligi FBiH.crvenobijeli je napisao/la:Otkud ti da je jaranovic napustio zvijezdu?Iraola je napisao/la:Gore navedeni igrači koji igraju u Zvijezdi i ostalim prvoligašima sa TK su bili dogovorili sve s Radničkim ali iz klubova nisu dobili ispisnice..Jedino je Jare napustio Zvijezdu preko komisije i tako dobio papire, pa aBd da nam dođe, a za ostale ko zna..Uglavnom što su oni radili njima mogli smo i mi Ćosiću i Brezičaninu, ali eto svakom svoje..
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jaranovi ... zdu/222071
FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- LukavacLive
- Kontakt:
Neki sa strane iz Doboj-istoka i još par mjesta, samo sam tako načuo...Anamneko je napisao/la:Kojih 6 novih dolazi?
Meni je najveće pojačanje što je Mirnes ostao..Nadam se da su ti sa strane što dolaze iskusniji i da će biti od koristi.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Dobro ce to biti.Eto i trener radi bez plate a ove nase kobajagi legende nece ni pjetlice da vode bez plate.
Samo Sioux 1989
I Dženo i Moranjkić bi došli, Jare je uspio preko komisije dobiti papire, a sad da li će nama - nadam se da hoće.. Jedino i oni mogu preko nekog suda i komisije jer je Zvijezda zaprijetila suspenzijama ko se ne pojavi na treningu u ponedjeljak..
Pustili su i Moranjkića, jedva čekam sutrašnji trening, moglo bi biti zanimljivo.. A ako su pustili njih dvojicu, onda bi trebali i Dženu.
Stizu vam top tri igraca svaka vam cast kako su vasi uspjeli to odradit

Sumnjam da će kod nas,ako prihvate uslove koje će im naši ponuditi onda im treba dignuti spomenike ispred stadionafender13 je napisao/la:Stizu vam top tri igraca svaka vam cast kako su vasi uspjeli to odradit![]()

Trener je rekao da su igrači sa lukavačke Opštine postavili uslove koje smo mi prihvatili i sve je dogovoreno, ali ih klub nije pustio.. Kasnije se saznalo da je to Zvijezda koja ne pušta tu trojicu ali izgleda da su iz sada pustili i valjda ćemo biti pozitivno iznenađeni.
Dolaze nam 4 igrača u roku 2 dana ..bivši igrači Jedinstva,Veleža i Željezničara,za 4og igrača ne znam odakle je,nisam mogao lijepo čuti odakle dolazi...danas su bila 2,3 igrača iz Srbije ..od Jaranovića i Moranjkića će se znati također u ovih par dana,možda ipak dođu kod nas.Anamneko je napisao/la:Ima li pojacanja?
Jedan je proveo zadnje dvije godine u Slovačkoj, drugi je trebao ostati u Mladosti DK, ali se to nije desilo.
Trening u 15:00h,izgleda da će uspjeti danas stići ta 4 nova igrača,ko može neka dođe.
Jare u Budućnosti, a Moranjka u Simin Hanu hahaha.. Rekao je jutros trener, pozvao sam bivše igrače Radničkog, mahom lukavčane, da pomognu svom matičnom klubu u teškim trenucima, ali su svi odbili, ali ja sam to znao i sada imamo plan B a to su igrači sa strane, njih 10ak, koji će prvo stići na probu, pa onda ćemo vidjeti ko će ostati (kaže da imaju obezbijeđen smještaj i hranu)..
Trening Radničkog trenutno 34 igrača treniraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.