Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Idi uči
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Idi uči

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Zvanicni poziv, zvanicna posjeta uznemirili duhove u Federaciji

100% sportski i krajnje opušten potpis
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba ovu voditeljicu ebatRiNo je napisao/la:

Imam 30 godina, a zena mi 20. Nema bolje oocije od te.Federer17 je napisao/la:Ne znam, barem trenutno ne mogu da se vidim s nekom curom koja je mladja od mene 2-3 godine (vise od toga pogotovo). Jednostavno mi se cine intelektualno inferiornije, nezrelost im probija mozak, a ja se najezim na takve stvari. Ne mogu da idem korak unazad i gotovo.Besic je napisao/la:Kakvu averziju,zasto
Moguce da ce se to promijeniti kada omjer bude 27-24, sada je trenutno ovako.

Kocka je bačena
jel to ona sto je rekla ljetos da se ne moze ebavat koliko je vrucetuzlak1987 je napisao/la:Treba ovu voditeljicu ebatRiNo je napisao/la:

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hendo,ti toliko uvezan,imas mnoga poznanstva,a meni ne mozes pronaci nikakvu djevojku,po mogucnosti da se odmah hoce udat 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ne mogu garantovati za sebe, a kamo li za nekog drugog. Treba sa nekim dosta čorbe pojesti da na kraju saznaš ko je ko. I par puta se dobro posvađati.Besic je napisao/la:Hendo,ti toliko uvezan,imas mnoga poznanstva,a meni ne mozes pronaci nikakvu djevojku,po mogucnosti da se odmah hoce udat
Kocka je bačena
Hendo je napisao/la:Treba sa nekim dosta čorbe pojesti da na kraju saznaš ko je ko. I par puta se dobro posvađati.

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Jedno dva tri puta pored ovoga sada smo ti to spominjali, sjedis na usima.Donnie Darko je napisao/la:[emoji106]DANTES je napisao/la:Uspon crvenog, Pirs Braun, fbreaderDonnie Darko je napisao/la: De mi nesto da citam, nesto dinamicno i ne pretjerano dugo.
I koja ono rece da je najbolja aplikacija za android?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dina na Federalnoj, gledas li Dantese 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ostat cu nezenja.
Bećar.Besic je napisao/la:Ostat cu nezenja.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
BvB09 je napisao/la:Hendo je napisao/la:Treba sa nekim dosta čorbe pojesti da na kraju saznaš ko je ko. I par puta se dobro posvađati.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Važi li to i za mlaćenicu?Hendo je napisao/la:Treba sa nekim dosta čorbe pojesti da na kraju saznaš ko je ko. I par puta se dobro posvađati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imas li kakvu Arapkinju kao preporuku mojoj malenkostiHigh je napisao/la:Bećar.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.