NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 20 jan 2017, 08:57

Na prvu sam se razocarao.ali ako se dovedu igraci za koje imam info onda cemo opet biti dobra ekipa.iako sam misljenja da nemozemo biti bolji od prosle polusezone.nevjerivatno smo nisko pali svi zele ici a imaju dobre plate.na onu ekipu je trebalo orpustit 3 i dovest tri i borba za premijer ligu bi bila.ovako vjerujem u par pobjedA i opstanak bez problema
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 20 jan 2017, 12:15

Kad stizu pojačanja imal novosti

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 20 jan 2017, 15:06

"Tek smo u prvoj fazi priprema i prerano je za neke zaključke. Otežani su nam uslovi zbog vremena, a sada trenutno dosta prvotimaca nije u pogonu. Imaju nekih problema sa Upravom, nisu se svi ni odazvali i to su dodatni problemi. Ja se nadam da će situacija biti jasnija do ponedjeljka", kazao je Magazin za SportSport.ba.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/magazin- ... uba/221925

klosari MARŠ iz Zvijezde!
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 20 jan 2017, 16:01

carli22 je napisao/la:"Tek smo u prvoj fazi priprema i prerano je za neke zaključke. Otežani su nam uslovi zbog vremena, a sada trenutno dosta prvotimaca nije u pogonu. Imaju nekih problema sa Upravom, nisu se svi ni odazvali i to su dodatni problemi. Ja se nadam da će situacija biti jasnija do ponedjeljka", kazao je Magazin za SportSport.ba.

De ba carli sta pises ti kakvi klosari, momci hoce svoje plate oni zive od toga vidio bi ja da ti ne dobijes jednu platu u firmi gdje radis ili sta vec odma bi otisao negdje drugo radit i pljuvo bi na sve strane bivseg poslodavca, zato ne kenjaj nisi se bavio sportom i ne znas kako je to.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 jan 2017, 17:29

Po mom misljenju najveca glupost je ko je donio odluku da ova 1.liga federacije bude profesionalna za igrace,pogotovo u ovakvoj drzavi.Klubovi u ovoj ligi trebaju razvijat omladinski fudbal i tu se nadmetat ko ce vise djece privuc da igra fudbal,a ovi u prvoj ekipi igrat uz poso .Mjesta radnika u klubu trebaju biti vecinom na volonterskoj osnovi,jedino oruzara dobro platit i onog ko odrzava igralista.Kaki su to profesionalci igrat i zivit od 500 ili 700 maraka,bolje ic gdje u firmu radit da ide staz.Ovako ce se glumit neki profesionalizam a 80 posto klubova ce se ugasit,a djeca ce hodat po parkovima i ulici.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 20 jan 2017, 18:57

gradacaczmaj je napisao/la:
carli22 je napisao/la:"Tek smo u prvoj fazi priprema i prerano je za neke zaključke. Otežani su nam uslovi zbog vremena, a sada trenutno dosta prvotimaca nije u pogonu. Imaju nekih problema sa Upravom, nisu se svi ni odazvali i to su dodatni problemi. Ja se nadam da će situacija biti jasnija do ponedjeljka", kazao je Magazin za SportSport.ba.

De ba carli sta pises ti kakvi klosari, momci hoce svoje plate oni zive od toga vidio bi ja da ti ne dobijes jednu platu u firmi gdje radis ili sta vec odma bi otisao negdje drugo radit i pljuvo bi na sve strane bivseg poslodavca, zato ne kenjaj nisi se bavio sportom i ne znas kako je to.
Ti ces mi rec jesam se ja bavio sportom il nisam...sta pricas ti kakve plate, koje to plate nisu dobili??? da oni nisu ispostovani ugovorom lahko bi oni na arbitrazi dobili ciste papire...svaka cast samo interes kluba gurat, sutni ih na tribine i nek polusezonu gledaju pa cemo vidjet hocel ih koji klub trazit
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 20 jan 2017, 19:49

carli22 je napisao/la:
gradacaczmaj je napisao/la:

Ti ces mi rec jesam se ja bavio sportom il nisam...sta pricas ti kakve plate, koje to plate nisu dobili??? da oni nisu ispostovani ugovorom lahko bi oni na arbitrazi dobili ciste papire...svaka cast samo interes kluba gurat, sutni ih na tribine i nek polusezonu gledaju pa cemo vidjet hocel ih koji klub trazit
Primjer klasicnog krkana :clap:

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 20 jan 2017, 20:10

Carli22 krkaneeee :) Ko je ovaj Enes Brčkalić? Znal neko vise nesto o njemu?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 20 jan 2017, 20:12

Enes Brčkalić novi igrač Zvijezde sigurno ce reci da je pojacanje :oops: :oops: :puke:

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 20 jan 2017, 20:28

Enes Brčkalić je bio u Radničkom prije jedno 4-5 godina i tada je bio među lošijima - igrač za klupe, a da li je trenutno šta napredovao vidjet ćete u nastavku sezone..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 20 jan 2017, 20:32

Islamagic ostaje u Zvijezdi

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 20 jan 2017, 21:19

Vernes ostaje u Zvijezdi!!! Brckalic je dosao, solidan igrac, mozda i Moranjkic ostaje, u ponedeljak ce se prikljuciti Jaranovic i Dzeno Mujagic, ocekuje se par prvjerenih igraca do ponedeljka. Situacija se popravlja

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 20 jan 2017, 22:04

Brckalic je odlican igrac,igrao je kod nas u Zvorniku ovu polusezonu.Samo je problem sto je sklon povredama,polovinu utakmica nije odigrao.
Ono sto je odigrao bio je mozda i najbolji igrac Drine u ovoj polusezoni!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 jan 2017, 22:16

Sta igra taj srebrenicanin...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 jan 2017, 08:13

flagrantus je napisao/la:Brckalic je odlican igrac,igrao je kod nas u Zvorniku ovu polusezonu.Samo je problem sto je sklon povredama,polovinu utakmica nije odigrao.
Navikli smo mi na takve, ima kod nas Banja za te stvari, cim ga izlijecimo vratit cemo vam, no sikiriki, samo je problem vecinu ce provest na tribini al jbg bitno je da para ide....

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 21 jan 2017, 08:35

Tkanton je napisao/la:
flagrantus je napisao/la:Brckalic je odlican igrac,igrao je kod nas u Zvorniku ovu polusezonu.Samo je problem sto je sklon povredama,polovinu utakmica nije odigrao.
Navikli smo mi na takve, ima kod nas Banja za te stvari, cim ga izlijecimo vratit cemo vam, no sikiriki, samo je problem vecinu ce provest na tribini al jbg bitno je da para
ide....
Nemoj da seres i da mlatis gluposti, cim nesto krene kako treba odma pljujes, i ti i combe, osim ako to nije isto...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 jan 2017, 09:21

ehaske je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Navikli smo mi na takve, ima kod nas Banja za te stvari, cim ga izlijecimo vratit cemo vam, no sikiriki, samo je problem vecinu ce provest na tribini al jbg bitno je da para
ide....
Nemoj da seres i da mlatis gluposti, cim nesto krene kako treba odma pljujes, i ti i combe, osim ako to nije isto...

Hoces rec da to nije bila praksa unazad par godina...

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 21 jan 2017, 10:20

crvenobijeli je napisao/la:Sta igra taj srebrenicanin...
Igro ti je taj i u Kamberima,nije se tesko raspitat.

fender13
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 21 jan 2017, 12:20

Dobro ga se sjećam iz obudovca kada smo igrali prijateljsku protiv Gradine bio veoma raspoložen da slomi nekog naseg igrača pa je Husica u duelu gurnuo na željeznu ogradu zanimljivo tako je meni ostao u sjećanju :D:D

fender13
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 21 jan 2017, 16:01

Eto i Jaranovic otišao joj tugo moja pa dokle više haman samo ce Damjanovic ostati :(:!::idea:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.