Kawhi ne priznaju Hrvati to pismo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Još jednom ću zamoliti džematliju Besica da bude pristojan i napiše.Federer17 je napisao/la:Skoro ga uzeh, jos vitr ost'o da se klanja.
Hoce l' mi ko dati odgovor?
Gdje radi Haj. Poradi na koncentraciji malo. Neće te tako primiti u BANU.Besic je napisao/la:Kume,jesil ti dobar,kakav odgovorne kapiram
Predaje, uglavnom predaje pohotnim maloljetnicama,koje navodi na stivo o utilitarnom hedonizmu.Federer17 je napisao/la:E jesi mi i reko... Daj @High rijesi ovo odgovorom, sad se ja pitam kakva je to uticajnost.
Eh, to mi se svidja, a iskreno, vuce mi to na njega.Besic je napisao/la:Predaje, uglavnom predaje pohotnim maloljetnicama,koje navodi na stivo o utilitarnom hedonizmu.Federer17 je napisao/la:E jesi mi i reko... Daj @High rijesi ovo odgovorom, sad se ja pitam kakva je to uticajnost.
Ovo je ugrubo objasnjeno.
Ja sad ne znam u kakvoj funkciji to radi ali zavidim. Ne bih se bunio da i ja tu budem,fazon ti sam,a njih kevica 25+,zelene(mislim ne ko sda ),maloljetno i naivnoFederer17 je napisao/la: Eh, to mi se svidja, a iskreno, vuce mi to na njega.![]()
Reformator nas!
Ne znam, barem trenutno ne mogu da se vidim s nekom curom koja je mladja od mene 2-3 godine (vise od toga pogotovo). Jednostavno mi se cine intelektualno inferiornije, nezrelost im probija mozak, a ja se najezim na takve stvari. Ne mogu da idem korak unazad i gotovo.Besic je napisao/la:Kakvu averziju,zasto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.