Ma jok nisam ja Helleralan_kardec je napisao/la:To ti krao slaninu i rakiju sa srpskih tavanica pa znaš?legenda reala je napisao/la:Ne znaju djeca da ste naoruzani do zuba
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Evo jedna od pravog umjetnika. Legendo, slobodno je posalji kakvoj curi.
Btw,
http://t.uzlanski.ba/zanimljivosti/sa-3 ... vac-video/
Btw,

http://t.uzlanski.ba/zanimljivosti/sa-3 ... vac-video/
ne znam sta da kazem. nema sta, u pravu si.Kawhi je napisao/la:Ugledajte se na Sarajlije malo. Kod vas sve ode u ekstrem.
pa sta je sad, je l´ dozvoljeno glasat il nije?Federer17 je napisao/la:Ne znam vjeruj nista iz prve ruke, izbjegavam takve u sirokom luku. Do skoro sam gore stalno poslom prolazio, pa sam ih susretao, ali sada nista (sutnula me malasekerbay je napisao/la: kakva je situacija u kuli, nusretovci ili bilalovci?![]()
). Znam da se stalno nesta raspravljaju u vezi izbora, je li haram glasati i sta ja znam. Napinju se s Pezicem, Kuduzovicem ciji je stav da je to dozvoljeno, a oni zestoko protiv.
Ima onaj Emir, mislim da im je on glavni (ili jedan od glavnih) gore. Takodjer mislim da ih nema puno.
@miky, nema potrebe da ga nazivas bilo kakvim nazivima. I ti postavljas video klipove od mnogih, mozda nekima, ludih likova, ali ne vidjeh da bilo kod napisa kako se isti trebaju brisati, pogotovo da ih vrijedja. Ne znam da negdje pise kako se na Chat smiju postavljati samo pjesma.
sto se tice mrkonje, on je paradni primjerak vehabijske tekfirske skole.
gotovo citav umet su maturidije i esarije(o njima treba nesto procitat prije negoli se iznese misljenje) dok ova bradonjina bolesna grupa ne cini ni 4%(cast izuzecima) i opet sebi uzimaju za pravo da ostale nazivaju sektasima, zalutalima i nevjernicima.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vehbosi su zauzeli Zlokovac jer su zlocesti 

- IlProfessore
- Kontakt:
Ulojio se na portalu braće Šimić. Čovićeva medijska mašinerija je čudo.Sarajlijica1946 je napisao/la:A ovog klixa, kad god udem ona krmeca glava dodik. Jeb.o im on mater, nek ga preminuju u dodik portal.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- alan_kardec
- Kontakt:
Kako se laganica pereš. Pusti bolan Hellera, odao si se.legenda reala je napisao/la:Ma jok nisam ja Heller

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam, ti si ocigledno samoprozvani sejh, daj sam sebi odgovor. Svakako te odgovori i misljenja navedenog dvojca ne zanimaju, niti ih uzimas kao relevantne.sekerbay je napisao/la: pa sta je sad, je l´ dozvoljeno glasat il nije?
Ne bih da ti odgovaram istom mjerom, iako si me da valja povukao za jezik. Mogu ti samo reci da ces odgovarati za te prozivke i upucene uvrede.sekerbay je napisao/la: sto se tice mrkonje, on je paradni primjerak vehabijske tekfirske skole.
gotovo citav umet su maturidije i esarije(o njima treba nesto procitat prije negoli se iznese misljenje) dok ova bradonjina bolesna grupa ne cini ni 4%(cast izuzecima) i opet sebi uzimaju za pravo da ostale nazivaju sektasima, zalutalima i nevjernicima.
Ne citaju oni, dovoljni su iranski misionari i siitski imami, oni svakako sve znaju i pokupili su svu pamet svijeta. 'ta je jedan Mrkonjic koji je 17 godina izucavao vjeru za tebe!
Btw, do gledanja!

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ogadio mi se pravo, tacno cu prestati citati vise. Jos onu zmijsku glavu kad postave cvijsnovicku povraca mi seIlProfessore je napisao/la:Ulojio se na portalu braće Šimić. Čovićeva medijska mašinerija je čudo.Sarajlijica1946 je napisao/la:A ovog klixa, kad god udem ona krmeca glava dodik. Jeb.o im on mater, nek ga preminuju u dodik portal.

Izmisljas. Ljudi prenesu svaku petu njegovu izjavu, a buduci da isti laje ubjedljivo najvise to je jos malo. Najbolji portal u drzavi bez dileme.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ogadio mi se pravo, tacno cu prestati citati vise. Jos onu zmijsku glavu kad postave cvijsnovicku povraca mi seIlProfessore je napisao/la:Ulojio se na portalu braće Šimić. Čovićeva medijska mašinerija je čudo.Sarajlijica1946 je napisao/la:A ovog klixa, kad god udem ona krmeca glava dodik. Jeb.o im on mater, nek ga preminuju u dodik portal.![]()
Bas jucer smo poslali 35 000 eura za izbjglice iz Halepa u Tursku. 800 kvadrata zemlje kupujemo za 1 300 000 eura, a za graditi poslije toga treba barem 4 ili 5 miliona eura. Ne znam sta bih ti dalje trebao objasniti da me bolje razumijes.DANTES je napisao/la:a jbg, nismo se slagali otkad se vratio, ali yebeš to, ovo su ozbiljne stvari. što mu ti ne organizuješ nešto kroz dijasporskeorganizacije? a mogao bi ss.ba nešto pokrenuti..Hendo je napisao/la:Momci, sa postovanje spominjite Neutrala. Momku je potrebno 30 000 eura za operaciju. Nista nije dzaba. Na stranu sva zafrkancija.

Kocka je bačena
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nisam takav da idem iz krajnosti u krajnost, prebroj u januaru koliko ima clanaka o njemu pa se javi. Kad vec glumis advokata 

Kawhi je napisao/la:Jedina braća su nam Hrvati.Besic je napisao/la:A inače jesu li nam braća, obzirom da se to puno forsiraKawhi je napisao/la:Sarkazam.

Dala Bosna Tomislava kralja, prvog kralja od loze Hrvata ...
Inace, kad spomenu kralja, jesi konzumirao tamno Tomislav?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Najbolje da se informises sta se sve desavalo u januaru pa ako mislis da o takvim stvarima ne treba izvjestavati onda nemamo o cemu pricati.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nisam takav da idem iz krajnosti u krajnost, prebroj u januaru koliko ima clanaka o njemu pa se javi. Kad vec glumis advokata
Naravno. Super stvar, al je izbjegavam. Prebrzo pijem pivu pa me Tomislav baš brzo udari (očekujem da neko ubaci kakvu šalu ovdje). Kad već pijem nešto jače onda pijem baš jake stvari. Najbolje jače pivo uz Paulanerov Salvator.Vijadukt je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Jedina braća su nam Hrvati.Besic je napisao/la:
A inače jesu li nam braća, obzirom da se to puno forsira![]()
Dala Bosna Tomislava kralja, prvog kralja od loze Hrvata ...
Inace, kad spomenu kralja, jesi konzumirao tamno Tomislav?

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta se desilo u januaruKajzer10 je napisao/la:Najbolje da se informises sta se sve desavalo u januaru pa ako mislis da o takvim stvarima ne treba izjasnjavati onda nemamo o cemu pricati.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nisam takav da idem iz krajnosti u krajnost, prebroj u januaru koliko ima clanaka o njemu pa se javi. Kad vec glumis advokata

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi i ne citaju tekstove, samo naslov na klix-u i slicnim medijima i komentarisu, te tako sire mrznju.
A ovi novinari znaju da ne bi imali za hljeba da ne sire mrznju. Da ljude ne ubijaju sa politikom, ljudi bi bili sretniji, a oni ne bi imali banke.
A ovi novinari znaju da ne bi imali za hljeba da ne sire mrznju. Da ljude ne ubijaju sa politikom, ljudi bi bili sretniji, a oni ne bi imali banke.
nista onda, sacuvaj pa kad inshallah dodjem u martu, sve mi reci u lice.Federer17 je napisao/la:Ne bih da ti odgovaram istom mjerom
pa reko sam sta je za mene i za sve muslimane: vehabijica.Federer17 je napisao/la:'ta je jedan Mrkonjic koji je 17 godina izucavao vjeru za tebe!

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Zašto me nisi informisao o Audrey Pence?rio_Ferdy88 je napisao/la:.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nisam, samo kazem da je apsolutno netacno da oni nekog reklamiraju. (jedino cirkusanta Salkica mozda)Federer17 je napisao/la:Da nije @Kajzer novinar tamo, pa se ovako upalio kao da mu je otac (u najmanju ruku) napisao sve te clanke.
Rekoh vec, citam i banjalucke nezavisne koje prenesu svaku izjavu, citam klix. Klix prenese svaku petu a ne znam sta neki ocekivaju, da klix a i svi mi zazmirimo na parade, otvoreno zagovaranje secesionizma u januaru, pa i ovu bruku oko inauguracije gdje se premijer slika sa nekim turistima itd.
Najbolje jel praviti se kao da se nista nije desilo.

Nije nista, nikad stabilniji bili nismo.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Sta se desilo u januaru![]()
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 7 gostiju.