Javi jel mozes danas odigrat da vidimo jel rijeseno prvenstvo ili cemo cekat zadnje kolo.Artetitis je napisao/la:Par zanimljivih momenata sa utakmice:
-statistika suteva na poluvremenu je bila 7:2 u korist Borussije, a rezultat 1:2,
-Lamela je zabio gol za 1:2 duboko u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, a Bender za 3:3 duboko u sudijskoj nadoknadi drugog,
-i Alli i Bender su usli sa klupe i dali golove glavom,
-Tottenham opet primio bar 3 ili vise golova po 4.put u 5 utakmica pod buducim bivsim menadzerom Georgeom Grahamom Jr.
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- CROtorious
- Kontakt:
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
UltraSA je napisao/la:Pozde će napisati izvještaj, za United strijelci Ibra 3x (od toga 2 puta sa bijele tačke) i Mkhitaryan eurogol. Statistike nema, izbacilo Pozdea (biće da se iznerviro neće da prizna
![]()
)

Zakuhalo se do bola
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma iznervirao se jesam haha ali nije do toga nego krenuo da otvorim fraps pa napisa mi da sam ono ALT+TAB a vec gotova tekma...UltraSA je napisao/la:Pozde će napisati izvještaj, za United strijelci Ibra 3x (od toga 2 puta sa bijele tačke) i Mkhitaryan eurogol. Statistike nema, izbacilo Pozdea (biće da se iznerviro neće da prizna
![]()
)
A za twitch nema sanse jer ovom prilikom zelim da se sjetim uze i sire familije BHTelecoma i Telemacha, a zasto.. sve ce biti jasno nakon izvjestaja za koji minut.
I ja sam sinoc alt+enter i izbacilo me. Moramo cekat da se pojavi onaj zavrsni meni sa statistikom pa se onda moze spustiti prozorPozde je napisao/la:Ma iznervirao se jesam haha ali nije do toga nego krenuo da otvorim fraps pa napisa mi da sam ono ALT+TAB a vec gotova tekma...UltraSA je napisao/la:Pozde će napisati izvještaj, za United strijelci Ibra 3x (od toga 2 puta sa bijele tačke) i Mkhitaryan eurogol. Statistike nema, izbacilo Pozdea (biće da se iznerviro neće da prizna
![]()
)
A za twitch nema sanse jer ovom prilikom zelim da se sjetim uze i sire familije BHTelecoma i Telemacha, a zasto.. sve ce biti jasno nakon izvjestaja za koji minut.
Ibrakadabra ne dozvoljava preranu proslavu!
Bayern je savladan na Allianz Areni od strane Manchester Uniteda. Interesantno ovo je prvi poraz Bayern nakon devet utakmica u ligi bez poraza.
Utakmica pocinje bez nekog ritma. United se nalazi pred golom, a Boateng pravi faul nad Ibrahimovicem koji dobija penal. Neuer se baca u pravu strani brani penal, ali nema srece jer se lopta odbija u go.
Brzo odgovara Bayern preko Lewandovskog koji lagano zavrsava nakon asistencije Thiaga.
Mirna igra do kraja poluvremena uz maestralne odbrane De Gea-e koji je danas namjerio da iskida zivce Bavarcima i pokaze da je mozda ipak on najbolji golman na svijetu.
Ipak, u 45. minutu drugi stub odbrane Bavaraca, Hummels, pravi faul na liniji sesnaesterca te sudija pokazuje na bijelu tacku. Ovaj put Ibra sigurno zavrsava za svoj drugi go na utakmici.
U drugom poluvremenu Bavarci agresivno pocinju i prijete preko Lewandovskog, ali to je sve uzalud kad je medju stativama raspolozeni Spanac.
United je imao sansu te Ribery oduzima loptu dodaje Thiagu koji je dodaje u noge protivnickom igracu Mkhytarianu koji zavrsava pored Neuera koji je imao svega 3 odbrane na cijeloj utakmici.
Bavarci se ne predaju i u 70. minuti Robben uzima sve u svoje ruke i pogadja ljevicom u suprotni ugao. Ali, sve nade se ruse kada se Alaba okliznuo i ostavio otvorenu stranu te lopta dolazi na 5 metara do Ibrahimovica koji to zavrsava rutinski. Pored ovoga bila je sumnjiva situacija kada Pogba rusi Vidala sa ledja u sesnaestercu, medjutim sudija smatra da je bio start na loptu.
Sve u svemu, dobra forma Uniteda se nastavlja, a subjektivno mogu reci da ni oni ne znaju kako
Bayern je savladan na Allianz Areni od strane Manchester Uniteda. Interesantno ovo je prvi poraz Bayern nakon devet utakmica u ligi bez poraza.
Utakmica pocinje bez nekog ritma. United se nalazi pred golom, a Boateng pravi faul nad Ibrahimovicem koji dobija penal. Neuer se baca u pravu strani brani penal, ali nema srece jer se lopta odbija u go.
Brzo odgovara Bayern preko Lewandovskog koji lagano zavrsava nakon asistencije Thiaga.
Mirna igra do kraja poluvremena uz maestralne odbrane De Gea-e koji je danas namjerio da iskida zivce Bavarcima i pokaze da je mozda ipak on najbolji golman na svijetu.
Ipak, u 45. minutu drugi stub odbrane Bavaraca, Hummels, pravi faul na liniji sesnaesterca te sudija pokazuje na bijelu tacku. Ovaj put Ibra sigurno zavrsava za svoj drugi go na utakmici.
U drugom poluvremenu Bavarci agresivno pocinju i prijete preko Lewandovskog, ali to je sve uzalud kad je medju stativama raspolozeni Spanac.
United je imao sansu te Ribery oduzima loptu dodaje Thiagu koji je dodaje u noge protivnickom igracu Mkhytarianu koji zavrsava pored Neuera koji je imao svega 3 odbrane na cijeloj utakmici.
Bavarci se ne predaju i u 70. minuti Robben uzima sve u svoje ruke i pogadja ljevicom u suprotni ugao. Ali, sve nade se ruse kada se Alaba okliznuo i ostavio otvorenu stranu te lopta dolazi na 5 metara do Ibrahimovica koji to zavrsava rutinski. Pored ovoga bila je sumnjiva situacija kada Pogba rusi Vidala sa ledja u sesnaestercu, medjutim sudija smatra da je bio start na loptu.
Sve u svemu, dobra forma Uniteda se nastavlja, a subjektivno mogu reci da ni oni ne znaju kako

- CROtorious
- Kontakt:
Zadnje kolo odlučuje prvaka
Ništa još nije gotovo. Zahvaljujući porazu Bayerna protiv Man. Utd-a i pobjedi Arsenala na White Hart Lane-u odluka o prvaku prve sezone SS.BA lige ce biti donesena na Allianz Areni u zadnjem kolu. Što se tiče utakmice Tottenhama i Arsenala dovoljno je pogledati statistiku koja sve govori. Nije bilo ni mrvicu šanse u utakmici koju je Arsenal morao dobiti. Giourd je vjerovatno potvrdio titulu najboljeg strijelca sa hat-trickom u mreži Llorisa dok su Ozil, Xhaka i Coquelin dodali po jedan gol za veliku pobjedu od 6-0.
Ništa još nije gotovo. Zahvaljujući porazu Bayerna protiv Man. Utd-a i pobjedi Arsenala na White Hart Lane-u odluka o prvaku prve sezone SS.BA lige ce biti donesena na Allianz Areni u zadnjem kolu. Što se tiče utakmice Tottenhama i Arsenala dovoljno je pogledati statistiku koja sve govori. Nije bilo ni mrvicu šanse u utakmici koju je Arsenal morao dobiti. Giourd je vjerovatno potvrdio titulu najboljeg strijelca sa hat-trickom u mreži Llorisa dok su Ozil, Xhaka i Coquelin dodali po jedan gol za veliku pobjedu od 6-0.
Zadnja Klupa
Sramota!CROtorious je napisao/la:Zadnje kolo odlučuje prvaka
@Artetitis

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nisam jos, imam jos jednu tekmu. 

Kad je najpotrebnije...CROtorious je napisao/la:Zadnje kolo odlučuje prvaka

Kakav je tvoj net. Hoće li moći preko origina na twitch il npr. pomoću XSplita..... Bilo bi to prava stvar

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
10 download, 2 upload
Mogu probat s nekim prije utakmice prijateljsku da vidimo oce stekat pa onda ako ne bude bude live stream zadnjeg kola.
Mogu probat s nekim prije utakmice prijateljsku da vidimo oce stekat pa onda ako ne bude bude live stream zadnjeg kola.
Zadnja Klupa
Budemo probali 

Spamm
Spamm
Ko bi rekao da će završnica prvenstva izgledati ovako uzbudljiva.
I da baš zadnje kolo odluči

I da baš zadnje kolo odluči

Spamm
Spamm
BigDaddy je napisao/la:

Khm, čuvaj se sljedeće sezonePozde je napisao/la:Sve u svemu, dobra forma Uniteda se nastavlja, a subjektivno mogu reci da ni oni ne znaju kako

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Forma ManUa je za svaki respect. Sljedeća sezona će biti itekako napeta 

Spamm
Spamm
Ja bih obezbjedio prenos finala kupa, ali igram u gostima. Eto ako se finale bude ponavljalo na westfalenu, mogu prenositi
Ustvari nema veze jesam li kuci il u gostima
nek mi neko objasni kako ide prenos
Ustvari nema veze jesam li kuci il u gostima

Zadnja izmjena: BigDaddy, dana/u 21 jan 2017, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Khm, Bayern nikad nikome nije ostao duzanUltraSA je napisao/la:Khm, čuvaj se sljedeće sezonePozde je napisao/la:Sve u svemu, dobra forma Uniteda se nastavlja, a subjektivno mogu reci da ni oni ne znaju kako

Trebam igrati i kup utakmicu uhh. Valja sve stici i mozda igrati 2 utakmice pa ici all-in za duplu krunu

- CROtorious
- Kontakt:
Ne mora bit. Izgubis 6-5 i imas trofej za najboljeg strijelca, a meni prvenstvo.Pozde je napisao/la:Khm, Bayern nikad nikome nije ostao duzanUltraSA je napisao/la:Khm, čuvaj se sljedeće sezonePozde je napisao/la:Sve u svemu, dobra forma Uniteda se nastavlja, a subjektivno mogu reci da ni oni ne znaju kako
Trebam igrati i kup utakmicu uhh. Valja sve stici i mozda igrati 2 utakmice pa ici all-in za duplu krunuA Giroud ima "samo" 4 gola vise od Lewe haha nikad se ne zna sta ce uraditi Poljska masinerija hahahahah A, ozbiljno, to je vec zavrsena stvar pa eto bar neki trofej u rukama Topnika

Zadnja Klupa
hahaha tako je tako je
vidjet cemo kako bude. U losoj sam formi jer su me banovali haha

Moze li Totenhem kup sad? Ja nisam stvarno dobro upucen ko je to jer ne mogu sve pohvatati hahah jel djogani?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.