Kawhi je napisao/la: Lažeš. Na tavanu ti tespih i ilmihal.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kawhi je napisao/la: Lažeš. Na tavanu ti tespih i ilmihal.
Ne znam. Reci nam Dževade.legenda reala je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Lažeš. Na tavanu ti tespih i ilmihal.teško, zna se šta srbi drže na tavanima
rece ti dantoKawhi je napisao/la:Ne znam. Reci nam Dževade.legenda reala je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Lažeš. Na tavanu ti tespih i ilmihal.teško, zna se šta srbi drže na tavanima
Puma je napisao/la:Biden i Obama.![]()
kakva je situacija u kuli, nusretovci ili bilalovci?Federer17 je napisao/la:Stanje se popravlja elhamdulillah, makar to bilo krivo komunjarama!Besic je napisao/la: Znaš li da je lakše pronaći vodu u pustinji nego muslimana u Tuzli?
Ugledajte se na Sarajlije malo. Kod vas sve ode u ekstrem.sekerbay je napisao/la:kakva je situacija u kuli, nusretovci ili bilalovci?Federer17 je napisao/la:Stanje se popravlja elhamdulillah, makar to bilo krivo komunjarama!Besic je napisao/la: Znaš li da je lakše pronaći vodu u pustinji nego muslimana u Tuzli?
Jel se isplati djevojkama stalno ovo postavljatlegenda reala je napisao/la:...
da, bas sam ga zbog brade nazvao ublehomFederer17 je napisao/la:Prvi korak neka mu bude angazman kawhija kao jednog od glavnih savjetnika za sva pitanja. Naprosto je u sve upucen i nema toga za sta nije osposobljen. Aferim!
Koja kolicina nebuloza u zadnje vrijeme, da ne povjerujes.
Meni je samo fascinantno sto se epiteti 'bradate budale', 'bradonje' i sl. vezuju iskljucivo za muslimane - prakticare. Da je neko postavio video nekog svestenika sa metar brade ili cool glumca, ****, siguran sam da niko nista ne bi napisao. Sto li?!
Ne isplati vidiš uštipčeta ja joj to postavljo a ti Darko i onaj BVB je pljuvali i ona sad vama poljubce šalje a mene ko šišaBesic je napisao/la:Jel se isplati djevojkama stalno ovo postavljatlegenda reala je napisao/la:...![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam vjeruj nista iz prve ruke, izbjegavam takve u sirokom luku. Do skoro sam gore stalno poslom prolazio, pa sam ih susretao, ali sada nista (sutnula me malasekerbay je napisao/la: kakva je situacija u kuli, nusretovci ili bilalovci?
legenda reala je napisao/la: ...Darko... ...je pljuvali...
za sve sto ima veze s vjerom i politikom kazem da se brise, ko zeli o tome da raspravlja eno mu klixFederer17 je napisao/la:
@miky, nema potrebe da ga nazivas bilo kakvim nazivima. I ti postavljas video klipove od mnogih, mozda nekima, ludih likova, ali ne vidjeh da bilo kod napisa kako se isti trebaju brisati, pogotovo da ih vrijedja. Ne znam da negdje pise kako se na Chat smiju postavljati samo pjesma.
Par puta pisali nemam ja za nju ništa loše reći.legenda reala je napisao/la:onaj BVB je pljuvali i ona sad vama poljubce šalje a mene ko šiša
Onda se 80% postova treba brisati, s obzirom da je svaki 5. post (u najmanju ruku) u vezi Bakira, Dodika, Trumpa i slicnih persona, te tema vezanih za njih - politiku. Bez obzira sto se o tome pise samo informativno, ili cisto iz zezanja. Danas se najmanje pisalo o vjeri, pricalo se o Adnanu-Muhamedu i njihovom konfliktu na drustvenim mrezama. Onda je @High, kao i inace, iz cistog glupiranja, postavio nekoliko Adnanovih klipova (na koje se gotovo niko nije ni osvrnuo), nakon cega je dosla tvoja reakcija.miki_92 je napisao/la: za sve sto ima veze s vjerom i politikom kazem da se brise, ko zeli o tome da raspravlja eno mu klix
nazvao sam ga ublehom zato sto lik prica gluposti, nema to veze ni s vjerskom pripadnoscu, ni izgledom
rio_Ferdy88 je napisao/la:
![]()
Kakva lobotomija, prekucali Sjevernu Koreju, tačno se ne bi imao čovjek kome nasmijati da nije njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.