Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hrv-Njemačka 1.pol 3 isključenja za Hrvatsku i treba mi još samo jedno i na kraju ostade na 3

Ako neko gleda Euroligu, ima li šanse da Ayon pređe 11,5?
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
valjda uđe sad početkom 4.vedoz je napisao/la:Ako neko gleda Euroligu, ima li šanse da Ayon pređe 11,5?
i ja ga čekam, ostaje mi Perry za 120 KM
#Ynwa
- RollingPaper
- Kontakt:
Ajde motume pobudali
Jel igra sad u 4. uopšte? Laso dobij infarkt molim te.Liverpool. YNWA je napisao/la:valjda uđe sad početkom 4.vedoz je napisao/la:Ako neko gleda Euroligu, ima li šanse da Ayon pređe 11,5?
Ja ga imam na granici 10+ ,**** ti Laso majku u picku i tebi i camugama ovim sto ih guras na peticu.Prcili ti majku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ne igra još uvijek, 6 minuta još ostalo , nek se goni u 3 lijepe Laso , i meni treba na toj granicivedoz je napisao/la:Jel igra sad u 4. uopšte? Laso dobij infarkt molim te.Liverpool. YNWA je napisao/la:valjda uđe sad početkom 4.vedoz je napisao/la:Ako neko gleda Euroligu, ima li šanse da Ayon pređe 11,5?
#Ynwa
Aaa dobro je kakva serija reala,ali nebi me cudilo da opet zalgiris dođe do x nedaj Boze
Igraj Široki ti si najbolji!
Drugu nikako nije igrao,trecu pola.mescini,cetvrtu nikako nije ulazio pa celavu mu majku i trenera ****
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E je.bem ti Pablo Laso majku.
Čovjek bez promašaja i to padamo. Razumijem kad padnemo jer čovjek ne može ništa ubaciti, ali ovako pasti je stvarno katastrofa.

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
evo gaa, hajde prebaci ovo molim te
ko je čekao na 10, 5 granici prošao je, hajde još jedan poen
Zadnja izmjena: Liverpool. YNWA, dana/u 20 jan 2017, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
#Ynwa
Ma hajde dešava se i ovo, Laso više puta dokazao da je majmun tako da na to treba računat kad god Real ide na tiket.arelinho je napisao/la:E je.bem ti Pablo Laso majku.![]()
Čovjek bez promašaja i to padamo. Razumijem kad padnemo jer čovjek ne može ništa ubaciti, ali ovako pasti je stvarno katastrofa.
Jos pola kosa Ayon
Tako jeeee,prebacio ovu granicu 10+(maksuz.sam zbog.manje granice otisso u wiliams) .
Cekam Bayerna za 80 ako me obori nakon svega roknut cu se kuknjava
Cekam Bayerna za 80 ako me obori nakon svega roknut cu se kuknjava
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Još i nas da ispoštuje, dajte mu slobodno reda radi.Liverpool. YNWA je napisao/la:evo gaa, hajde prebaci ovo molim te
Koliko do kraja?
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
pali smo bratevedoz je napisao/la:Još i nas da ispoštuje, dajte mu slobodno reda radi.Liverpool. YNWA je napisao/la:evo gaa, hajde prebaci ovo molim te
Koliko do kraja?
#Ynwa
E kako padosmo jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.