Sad vidjoh jednu s fakulteta, ne znam gdje se skrivala dosad.

@High, gdje mogu pronaci u kojim slucajevima se pise 'dosad', a u kojim 'do sad'? Ja barem mislim da to zavisi od konteksta i da se oba primjera mogu iskoristiti u odredjenom kontekstu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To je dublet i znači isto. Nema neka semantička različitost u vezi s njima. U rječnicima možeš naći primjere za to.Federer17 je napisao/la:
@High, gdje mogu pronaci u kojim slucajevima se pise 'dosad', a u kojim 'do sad'? Ja barem mislim da to zavisi od konteksta i da se oba primjera mogu iskoristiti u odredjenom kontekstu.
Ma jok,mrtve emocije,nista vise od par poljubaca nije bilo.Samo se zapali kad joj Nole izgubi ne prica po dva dana,pa zato pitam,volim trollatFederer17 je napisao/la:Kaze... Gdje li si se do sad skrivala
znam, negdje si uzivala...
@Besic, sta je imas zafrkavat ako ne zelis da ti bude cura?U tom slucaju, dobit ces savjet.
Ma znam, ali me onako interesuje postoji li neko pravilo kada koji primjer upotrijebiti.High je napisao/la:
To je dublet i znači isto. Nema neka semantička različitost u vezi s njima. U rječnicima možeš naći primjere za to.
Posalji joj ovaj video i to bi trebalo da bude dovoljno.Besic je napisao/la:
Ma jok,mrtve emocije,nista vise od par poljubaca nije bilo.Samo se zapali kad joj Nole izgubi ne prica po dva dana,pa zato pitam,volim trollat
Gdje klanjati sabah u Sarajevu? Zadnji put sam bio u Gazi Husrev-Begovoj.High je napisao/la:
Kod Kuduzovića!
Rasim Zahirovic je imam u ovom glavnom BH dzematu Nur.Federer17 je napisao/la: Ko je Zahirovic? Kuduz, u svakom slucaju. Poselami tamo dzematlije u Linzu (je l' bi?), ima neki brat odozda me dodao i stalno obavjestava za Kuduzove posjete.
miki_92 je napisao/la:Donnie brisi ove bradate ublehe
I tata bi sineIlProfessore je napisao/la:Melania![]()
![]()
![]()
Nije svjesna kako me lahko može imati.
smetaju mi jer su dosadniKawhi je napisao/la:
@legenda reala
Smetate mu vas dvojica, mene stalno optužuje da sam Srbin, često je znao reći da su svi Srbi... ima još milion dokaza.
No shit Sherlockmadridist je napisao/la:Donald Trump predsjednik SAD.
Shit is about to get realrio_Ferdy88 je napisao/la:No shit Sherlockmadridist je napisao/la:Donald Trump predsjednik SAD.
Trenutno korisnika/ca: JackW, tutankamon1905 i 13 gostiju.