NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Ne znam sto se toliko dize frka oko glasova navijaca.. Pa jedan Pachulia je imao milion i po glasova. Westbrook je zasluzio da bude starter, ali svakako ce nastupiti na toj utakmici tako da nije problem..
Isto tako je i IT4 trebao biti starter.
Isto tako je i IT4 trebao biti starter.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Momcino, itekako ima. Pokazuje ko je popularniji, ko je veca zvijezda, oduvjek je tako bilo. POgledaj sto sam napisao za T-Mac, ili ove godine za Wade-a, jednostavno su ljudi zaduzili navijace i to ne nekim prisiljenim brojkama, vec igrackom kvalitetom. Curry je bez da ganja rekorde, oborio najmanje desetak rekorda prosle sezone, zamisli da je napaljen kao Russ kakve bi tek onda brojke postavljao. Ne lazimo se, brojke nisu presudne, pogotovo ne kad ih dobijes tako sto otimas loptu u odbrani, imas preko 6 turnovera u prosjeku na 42% suta. A tih 42% se cine jos i dobrim, jer da nema ulaza odnosno kucanja, mislim d abi mu sut bio oko 30%, o cemu dalje da pricamo jbt.Sarmelino je napisao/la:Momcino ovo ti veze s vezom nema.Svako normalan misli da su trebali Brada i Russ bit,to sto sad cavsi i gsw imaju silu bandwagonera je drugo.Bio je prvi u izboru novinara i igraca,bandwagon presudioTracy3McGrady je napisao/la:Itekako je ispred, pogledaj mu samo omjer, ove, prosle i pretprosle sezone. Dok inidijanac gadja 20% na 2m+ od obruca, skace kao zivotinja na svaki otpadak, kako bi imao TD prosjk, Curry lagano hara ligom i ne mari za statistikom. Raja to prepoznaje i naravno da ce glasati za vecu zvijezdu.andro234 je napisao/la:Curry ispred Russa![]()
![]()
![]()
Sjecam se kad je T-Mac bio povrijedjen, nije odigrao ni jednu tekmu i opet bio izabran na AS, ali je iz postovanja prema drugim ipak rekao da nece nastupati. Tako je i ove szone, dzaba statistika ako nemas povjerenje od navijaca. Isti slucaj sa Irving-IT4, nikad Thomas nece biti ispred kod navijaca. Iako mu skidam kapu za dosadasnju sezonu.
Zao mi je, ali morat cete jos koju godinu da trpite LMVPa kako hara ligom i uzima titule ovim real MVP, koji imaju strasne brojke a ne mogu dalje od prvog kruga u PO, ako do njega i dodju ikako, jer ekipe poput Sakramenta i Denvera im pusu za vrat![]()
![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Stvarno je sramota kako taj Westbrook igra.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma nisam uopce vidio da je on izabran kao 1. opcija kod igraca i medija u svakom slucaju ovo je skroz bezveze jer i dalje nerealni navijaci biraju petorke.NEZALAGANJE je napisao/la:Juce sam i ja kritikovao izbor Stepha u 1.petorku All stara,ali nakon sto sam vidio rezultate glasova,jedini koji se mogu "okriviti" za to su navijaci.Russ je dobio puno vise glasova od novinara(prozvah ih bez razloga juce) i igraca,koji su odradili svoj posao korektno.Jbg,GS je trenutno daleko najpopularnija ekipa i onda ovo i ne cudi.Kompletna petorka ima je imala ogroman broj
glasova...
@Tracy kakva ironija u postu pogotovo ovo za 1. rundu

- KingJamesMVP
- Kontakt:
VODSTVO NBA lige objavilo je u četvrtak navečer da je potpisalo novi kolektivni ugovor s udruženjem igrača NBA lige. Sedmogodišnji ugovor trajat će do kraja sezone 2023.-2024. i jamči da u tom razdoblju neće biti "lock-outa" kao prije pet godina kad je sezona skraćena s 82 na 66 utakmica.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Steph (1,848,121 votes) & KD (1,768,185) both led their respective position groups in fan voting » http://on.nba.com/2jE7MBv

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Više ljudi voli KDa nego što ima hejtera, slično kao i sa LeBronom.Brokula je napisao/la:Steph (1,848,121 votes) & KD (1,768,185) both led their respective position groups in fan voting » http://on.nba.com/2jE7MBv
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tačnije, hejteri su uvijek glasniji na internetu.
Savršena simetrija sa brojem ispisanih stranica kada Golden izgubi i kada pobijedi.Steph je napisao/la:Tačnije, hejteri su uvijek glasniji na internetu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
to je toBrokula je napisao/la:Savršena simetrija sa brojem ispisanih stranica kada Golden izgubi i kada pobijedi.Steph je napisao/la:Tačnije, hejteri su uvijek glasniji na internetu.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
belaj ako vcrs ratnici izgube opet od "ozbiljne" ekipe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dugo nisu bila dva jača i smislenija komentara jedan uz drugi.Brokula je napisao/la:Savršena simetrija sa brojem ispisanih stranica kada Golden izgubi i kada pobijedi.Steph je napisao/la:Tačnije, hejteri su uvijek glasniji na internetu.
Najveći doprinos ovoj temi od početka sezone.vedoz je napisao/la:Dugo nisu bila dva jača i smislenija komentara jedan uz drugi.Brokula je napisao/la:Savršena simetrija sa brojem ispisanih stranica kada Golden izgubi i kada pobijedi.Steph je napisao/la:Tačnije, hejteri su uvijek glasniji na internetu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi 5 meceva in a row 30+. 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
svaka castTracy3McGrady je napisao/la:andro234 je napisao/la:Curry ispred Russa![]()
![]()
![]()
Sjecam se kad je T-Mac bio povrijedjen, nije odigrao ni jednu tekmu i opet bio izabran na AS, ali je iz postovanja prema drugim ipak rekao da nece nastupati. Tako je i ove szone, dzaba statistika ako nemas povjerenje od navijaca.

i ja se slazem s ovim poredjenjem, da bi curry iz postovanja koliko je wess bolji od njega ove sezone trebao povuci se sa all stara i prepustiti mjesto babuki

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Sa 60%FG i ispod 34 minute. Godišnje dizanje pred tekmu s LeBronom. Uspavaće se opet nakon sutra.Sarmelino je napisao/la:Kawhi 5 meceva in a row 30+.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nek' se uspava kad završi fantazi sezona 

Kakav je skor Kawhija protiv Brona? Je li barem malo bolji od Durantovog 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.