Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

kobe24
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la kobe24 » 20 jan 2017, 13:11

Svaka ti cast doktore ove igre, cast je zivjeti u tvojoj teniskoj eri! Idemo do titule!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 jan 2017, 13:12

Wawrinka je ozbiljan jedino kad je Novak tu u finalu, Endi ce ga pomesti s pola gasa ako se sastanu u 1/2 finalu, mnogo vise problema ce mu Federer s 36 godina napraviti nego ovaj, cak ocekujem i da Roger ako prodje Kei-a odvede mec u 5 setova s Endijem i napati ga pravo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jan 2017, 13:13

Inače se polufinala slamova igraju sa pola gasa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 20 jan 2017, 13:14

bodi123 je napisao/la:Wawrinka je ozbiljan jedino kad je Novak tu u finalu, Endi ce ga pomesti s pola gasa ako se sastanu u 1/2 finalu, mnogo vise problema ce mu Federer s 36 godina napraviti nego ovaj, cak ocekujem i da Roger ako prodje Kei-a odvede mec u 5 setova s Endijem i napati ga pravo.
Ovakav Roger moze svima da poremeti planove, pa cak i TOP Djokovicu. Samo da odrzi ovu svoju igru, jer zna Fedex odigrati abnormalno i onda u sljedecem matchu ni slika ni prilika covjeka :) lets go Rog !! :salut:
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jan 2017, 13:21

Jedan od najboljih mečeva od 2012.godine.

:cool:

Idemo dalje, samo nastaviti :salut:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 jan 2017, 13:27

Pa majstore :bow:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 20 jan 2017, 13:32

Dzaba sto je hodza skratio hutbu, ne stigoh pogledati dva i po seta. :mrgreen:

Gospodin i najveci ikad kad je ova plemenita igra u pitanju, nadat' se samo da ce zadrzati ovaj nivo i protiv Japanca. U pravu je @delko kada kaze da Rog jedan mec zna odigrati maestralno, a vec u narednom nikakva igra i neocekivan poraz. Naravno, mislim na blisku proslost.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 jan 2017, 13:36

Zivi bili pa vidjeli da ce Federer kojeg smatras neozbiljnim vise problema napravit Endiju nego taj ozbiljni Stan.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 jan 2017, 13:41

meč je bio grozan tj do bola dosadan, nije mi jasno kako neko uopšte može gledati takvo jednostrano sranje

a što se tiče federera vidjećemo od idućeg kola šta i koliko može ... bilo bi fakat pravo cool da daleko dogura, ko zna koliko će još igrati, slijedeća povreda bi mogla biti kraj! :wave:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jan 2017, 13:48

Brutalan tenis. :clap: Kad neko uči tenis kako se igra, ovo mu pustiti da gleda.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 jan 2017, 13:50

Najgori top 10igrac ikad. Najgluplji igrac ikad, covjek koji 15 godina nista nije promjenio na sebi osim par brendova. Ona glupa faca vec 15 godina, postedi me vise cesko smece. Inace, aplauz za Rogera.
Max Allegri

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jan 2017, 13:53

There will be no next povreda for Roger :mrgreen:

Iskreno, ja se samo nadam da će Federer uspostaviti konstantnost jer će mu to opet donijeti titule, možda i najkonstantniji igrač ikada, zbog ostatka sezone.

Neko će vremenom kiksati, igraće se Mastersi 1000, u 2 dobijena seta, Federer still has that ' thing ' i takvog sam mišljenja uvijek, samo je fora i nadam se da će uspjeti nabijati kondiciju, igru i konstantnost tokom čitave sezone, ako to uspije, Federerove nove titule su veoma blizu ! :salut:

I btw. Berdych danas nije mogao ništa jer je Federer bio taj koji mu nijedan nije dozvolio sekund da nešto pokaže, ovo je bilo brutalno izdanje Federera.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 20 jan 2017, 14:13

Ako osvoji ovaj GS onda bih se (mada teskog srca) pomirio sa njegovim odlaskom. I jos bi to napravio jeb*cki, onako kako samo on zna - sa stilom.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 20 jan 2017, 14:37

jestamaji je napisao/la:meč je bio grozan tj do bola dosadan, nije mi jasno kako neko uopšte može gledati takvo jednostrano sranje
Pa care sta si ti gledao ako ti je ovo bilo dosadno?? mozda mec nije bio rezultatski zanimljiv ali sve je bio samo ne dosadan...moram priznati da sam jedva cekao svaki naredni poen da vidim sta ce svicarski mag uraditi jer je ovo jedan od onih meceva kad mu sve ali sve ide za rukom... :salut:

I moram se izraziti u fudbalskom zargonu, Berdych se nije vidio na terenu...Dovoljno je reci bravo Roger jer ko je gledao zna o cemu pricam :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 jan 2017, 14:52

RafaGarros9 je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:meč je bio grozan tj do bola dosadan, nije mi jasno kako neko uopšte može gledati takvo jednostrano sranje
Pa care sta si ti gledao ako ti je ovo bilo dosadno?? mozda mec nije bio rezultatski zanimljiv ali sve je bio samo ne dosadan...moram priznati da sam jedva cekao svaki naredni poen da vidim sta ce svicarski mag uraditi jer je ovo jedan od onih meceva kad mu sve ali sve ide za rukom... :salut:

I moram se izraziti u fudbalskom zargonu, Berdych se nije vidio na terenu...Dovoljno je reci bravo Roger jer ko je gledao zna o cemu pricam :D
Ma ne zna @jesta, ne razumije se vise, on je znao nekad kad je Emerson zavrsavo karijeru tamo, tad je dobro ocjenjivo kvalitet meceva sad slabo zaspe u po meca :mrgreen:

Eno pise mi vamo na drugoj temi Nadal bolji od Federera ikad :lol: Kakav kralj :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 20 jan 2017, 15:03

Edin TM87 je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:

Ma ne zna @jesta, ne razumije se vise, on je znao nekad kad je Emerson zavrsavo karijeru tamo, tad je dobro ocjenjivo kvalitet meceva sad slabo zaspe u po meca :mrgreen:

Eno pise mi vamo na drugoj temi Nadal bolji od Federera ikad :lol: Kakav kralj :D

Dobro kazes mozda ga bas prebacilo pa je prespavao mec :D al ocigledno da nije prespavao karijere dva maga.. :kralj:

SantiCazorla08
Kontakt:

Post Postao/la SantiCazorla08 » 20 jan 2017, 15:19

Spavaš li mirno kei :D o rodji je vec sve rečeno :tokralju:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 20 jan 2017, 15:28

SantiCazorla08 je napisao/la:Spavaš li mirno kei :D o rodji je vec sve rečeno :tokralju:
Kuznetsov umalo nije izbacio Kei-a, a kasnije je imao relativno lagane protivnike. Kei takodje nije napravio nikad nista na AO tako da, moze se sa njim ;) :angel:
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 20 jan 2017, 15:46

Jedan od dvojice velikih ce osvojiti, sad koji? :hmmmmm:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 jan 2017, 16:10

Ma ako Federer odigra ovako i u narednim mecevima tesko mu ko sta moze.Moram priznat da bi zanimljivo finale bilo Federer-Zverev.Ultimativni sudar stare i nove generacije :D Federer je u proslosti znao imat problema sa Berdychom,ali otkako je presao na ovu agresivniju igra sa dosta izlazaka na mrezu dosta lako izlazi na kraj s njim.Mislim da mu je ovo sesta uzastopna pobjeda.Slicna situacija je i sa Murrayem protiv kojeg Federer isto ima 5 ili 6 uzastopnih pobjeda.U svakom slucaju,nije bez sanse.Prije povrede je bilo jasno da samo Djokovic stoji izmedju njega i jos jednog GS bez obzira na godine.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.