Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
To je to neću ipak braniti. Trebala bi sada ovo završiti kako treba.
Kad ces izbaciti nove parove?arelinho je napisao/la:To je to neću ipak braniti. Trebala bi sada ovo završiti kako treba.

Evo čekam da Muguruza privede ovo kraju pa ću da vidim šta danas ima da se odigra.Chstal je napisao/la:Kad ces izbaciti nove parove?arelinho je napisao/la:To je to neću ipak braniti. Trebala bi sada ovo završiti kako treba.

Jesmo se navukli, gledaj kad otvori 'Arelinho tips'... de da iskorištavamo dok nije počeo naplaćivat, dobro mu ide pa bi mogao unovčit svoj osjećaj.Chstal je napisao/la:Kad ces izbaciti nove parove?arelinho je napisao/la:To je to neću ipak braniti. Trebala bi sada ovo završiti kako treba.

Stvorili smo covjeku pritisakChstal je napisao/la:Kad ces izbaciti nove parove?arelinho je napisao/la:To je to neću ipak braniti. Trebala bi sada ovo završiti kako treba.

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Kako se moja miljenica s avatara trudi da sto prije zavrsi ko da zna da moram izaci za pola sata pa da stignem odgledati sve! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Sevastova pogubljena, kad bi htjela predat ne bi stigla koliko Garbine upire. 

Moram što prije to otvoriti. Dobra ideja.vedoz je napisao/la:Jesmo se navukli, gledaj kad otvori 'Arelinho tips'... de da iskorištavamo dok nije počeo naplaćivat, dobro mu ide pa bi mogao unovčit svoj osjećaj.Chstal je napisao/la:Kad ces izbaciti nove parove?arelinho je napisao/la:To je to neću ipak braniti. Trebala bi sada ovo završiti kako treba.

Ma nije brate pritisak jer ono svakako ću danas igrati kladionicu i što ne bi postavio tikete ovdje. Vidio si sinoć kako dođoše oni košarkaši. Da hoće bar biti mnogo više tih dobitnih dana.bluearmy je napisao/la:Stvorili smo covjeku pritisakChstal je napisao/la:Kad ces izbaciti nove parove?arelinho je napisao/la:To je to neću ipak braniti. Trebala bi sada ovo završiti kako treba.neka malo prodiše

Da te iskoristimo dok dajes besplatno parovearelinho je napisao/la:To je to neću ipak braniti. Trebala bi sada ovo završiti kako treba.

https://gyazo.com/0e03526b5255357e6cb78e639b71b865
https://gyazo.com/eb7dff7a95c32e7071a15dae7ee99927
Dok ti mi ne počnemo baksuzirat što prepisujemo.arelinho je napisao/la:Moram što prije to otvoriti. Dobra ideja.![]()
![]()
Uze Sevastova gem, dobra.

Garbine bi stvarno mogla i osvojiti ovaj AO. Ona igra super protiv Serene, ali Pliskova joj ne lezi nimalo, ako nju kako prodje... 
Mislim da moze raznijeti ocajnu Kerber s ovakvom igrom sigurno.

Mislim da moze raznijeti ocajnu Kerber s ovakvom igrom sigurno.
Coronados de gloria vivamos,
Šteta samo što nisi odigrao i De Coloa gore.Chstal je napisao/la:Da te iskoristimo dok dajes besplatno parovearelinho je napisao/la:To je to neću ipak braniti. Trebala bi sada ovo završiti kako treba.![]()
Odvoji je Garbine od života, bye.
Da, ali sam ga izbacio jer sam mislio da nece proci ali npr on je na ovom drugom listicu stavio Bookera koji nije prosao. Ja sam zadovoljan sa profitom 145 KM.vedoz je napisao/la:Šteta samo što nisi odigrao i De Coloa gore.Chstal je napisao/la:Da te iskoristimo dok dajes besplatno parovearelinho je napisao/la:To je to neću ipak braniti. Trebala bi sada ovo završiti kako treba.![]()
Odvoji je Garbine od života, bye.
Gledam ovaj rukomet sada što se igra danas.
Utakmica Njemačka - Hrvatska donosi borbu za prvo mjesto u grupi. Ono što je važno u vezi tog meča je da pobjednik tog meča ide na stranu žrijeba gdje se nalaze Francuzi. Tako da pobjednig tog meča bi trebao u polufinalu prvenstva da igra protiv Francuza. Poraženi ide na "lakšu" stranu žrijeba gdje nisu Francuzi. Nijemci su kvalitetniji dosta od Hrvata i ono najbitnije mislim da će danas odigrati pošteno i dobiti utakmicu. Ta ih utakmica vodi na teži put, ali oni bi trebali to pošteno da odigraju.
Dobra je kvota na Nijemce. Ima li neko da je gledao ovaj meč u ponudi?
Utakmica Njemačka - Hrvatska donosi borbu za prvo mjesto u grupi. Ono što je važno u vezi tog meča je da pobjednik tog meča ide na stranu žrijeba gdje se nalaze Francuzi. Tako da pobjednig tog meča bi trebao u polufinalu prvenstva da igra protiv Francuza. Poraženi ide na "lakšu" stranu žrijeba gdje nisu Francuzi. Nijemci su kvalitetniji dosta od Hrvata i ono najbitnije mislim da će danas odigrati pošteno i dobiti utakmicu. Ta ih utakmica vodi na teži put, ali oni bi trebali to pošteno da odigraju.

Ma manje golova, trudit će se što manje da zabijaju.arelinho je napisao/la:Gledam ovaj rukomet sada što se igra danas.

Logika je čudo.

100% sportski i krajnje opušten potpis.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ajde Čile
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- RollingPaper
- Kontakt:
Ajde čile, ne tjeraj me da izadjem iz vjere
Utakmica Njemačka - Hrvatska po meni više za izbjeć jer ne znam šta bi prije odigrao.
valjda ne odigraju x jer ne pase nikom.. cileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Tako je Čile
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.