NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ne shvatas sarkazam , zuro sta mi ima u komsiluku?
Jesul dunje procvale?
Juventus sam uzeo za primjer kako svaki klub ima zlatne i one lose djelove historije. Sta van pameti?
Jesul dunje procvale?
Juventus sam uzeo za primjer kako svaki klub ima zlatne i one lose djelove historije. Sta van pameti?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
**** te konj gdje ti nadje da se ulizuje ciri, samo je reko da je za razliku od cometa ovaj pokazo da voli...a to sto on nije osoba za to, to je druga stvarTkanton je napisao/la:Otkud ti sad se podje ulizivat ciri..... a poredit Juventus i PL BiH a pogotovo Zvijezdu je van pametiNah1d je napisao/la:Sad cu ti ja reci. Sta ocekujes ti od grada koji ima 50k stanovnika? U to.vrijeme sve to sto smo.gledali je bilo prividno zlato , ljudi tadasnji su imali vise koristi nego sto su ulozili , zbog toga i jesu ova dugovanja. Po meni sam .okupljat privrednike i naravno pronaci zajednocki interes i graditi klub zdrvo. Jbs i klub kome dođe covjek i otme pec za grijanje i plasticni teren. To je dobro?theboss_RD07 je napisao/la:Nista novo.
Kad sjecam kakvi su sve igraci igrali, pa im psovali majke sa tribina nakon jedne greske.. kakve smo trenere tjerali zbog 'losih' rezultata. Nama su tad rezultati koji su nas ostavljali u PL bili 'losi'.
Sta ocekujemo sad?
Samo zdava sredina mada zdravija jos mora biti nego sad i hvatat od adema do dzene sve redom. Ako je tebi dobro da mustafa dovede 6 svojih igraca koji pokupe kes i odu i na polusezoni da mi mjenjamo po cijelu postavu e onda se ubi druze. Nije bitna liga ako volis klub a klub svaki u svojoj historiji ima uspjeha i padova , kako smo ispali tako cemo se i vratiti. Kad je jedan juventus bio izbacen i sljakao u drugoj ligi da ne mozemo mi. Sve je sport , kako smo od seoskog kluba napravili senzaciju , tako ce opet bit hajra da pomjerimo granice i da zaigramo tu famoznu evropu.
**** i PL u kojoj si svake godine u zoni za ispadanje .
Pozdrav za ciru nemam kad citat demante po fbu , niti od njega i bilo koga. Pogotovo ne od tako uglednog gospodina i novinara koji je osnovao navijacki pokret i donio ogromnu novcanu inekciju u klub koji je zahvaljujuci njemu spasen gasenja. Ciro mi smo davno vama prepustili te price a uskoro ces da vidis sta mogu pravi navijaci. Do tad srdacan pozdrav.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Abid je jos u gradu,zna li se kad ide u zapresic,
Dzeno mujagic takodje danas u gradu vidjen....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Mali dzeno je po meni najveca dobit ovog kluba u posljednje vrijeme. Mlad momak , sto je najvaznije zahvalan i treba ga sacuvat pos svaku cijenu .crvenobijeli je napisao/la:Abid je jos u gradu,zna li se kad ide u zapresic,
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Zašto je pripreme počelo manje od 10 igrača, jel to znači da nas je pola igrača napustilo??
Ranieri vam je tata..
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jeste vi meni smjesni s tim ''ovaj je iz bivse uprave'' , ti si garant ''iz bivse uprave'' hahahahahahha de popustite malo
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Aj ba i ti popusti malo dosadan si , piši novosti a ne gluposti i s ranjaNah1d je napisao/la:Sad cu ti ja reci. Sta ocekujes ti od grada koji ima 50k stanovnika? U to.vrijeme sve to sto smo.gledali je bilo prividno zlato , ljudi tadasnji su imali vise koristi nego sto su ulozili , zbog toga i jesu ova dugovanja. Po meni sam .okupljat privrednike i naravno pronaci zajednocki interes i graditi klub zdrvo. Jbs i klub kome dođe covjek i otme pec za grijanje i plasticni teren. To je dobro?theboss_RD07 je napisao/la:Nista novo.
Kad sjecam kakvi su sve igraci igrali, pa im psovali majke sa tribina nakon jedne greske.. kakve smo trenere tjerali zbog 'losih' rezultata. Nama su tad rezultati koji su nas ostavljali u PL bili 'losi'.
Sta ocekujemo sad?
Samo zdava sredina mada zdravija jos mora biti nego sad i hvatat od adema do dzene sve redom. Ako je tebi dobro da mustafa dovede 6 svojih igraca koji pokupe kes i odu i na polusezoni da mi mjenjamo po cijelu postavu e onda se ubi druze. Nije bitna liga ako volis klub a klub svaki u svojoj historiji ima uspjeha i padova , kako smo ispali tako cemo se i vratiti. Kad je jedan juventus bio izbacen i sljakao u drugoj ligi da ne mozemo mi. Sve je sport , kako smo od seoskog kluba napravili senzaciju , tako ce opet bit hajra da pomjerimo granice i da zaigramo tu famoznu evropu.
**** i PL u kojoj si svake godine u zoni za ispadanje .
Pozdrav za ciru nemam kad citat demante po fbu , niti od njega i bilo koga. Pogotovo ne od tako uglednog gospodina i novinara koji je osnovao navijacki pokret i donio ogromnu novcanu inekciju u klub koji je zahvaljujuci njemu spasen gasenja. Ciro mi smo davno vama prepustili te price a uskoro ces da vidis sta mogu pravi navijaci. Do tad srdacan pozdrav.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Dosli po papirecrvenobijeli je napisao/la:Abid je jos u gradu,zna li se kad ide u zapresic,
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Nah1d odyebi ti od Radnickog u skokovima yebo te taj sto ti avatar u d.upe.Zvijezda je ok klub ali takvi kao ti samo sire mrznju.Bavi se problemima zvijezde a nas iz lukavca pustite da se bavimo svojim brigama.
Samo Sioux 1989
stvarno mi nije jasno zasto svi zele da idu iz kluba do jucer smo bili giganti za ove ekipe ljudi sad bjeze u Slogu Gosk itd
Valjda na dobro izadje,prvi trening i pocetak priprema za mene dosad nevidjen,kolko igraca tolko i trenera,fizioterapeut,dva navijaca i fotograf.Nekontam gdje su ostali,kodam su neopravdano odsutni.fender13 je napisao/la:stvarno mi nije jasno zasto svi zele da idu iz kluba do jucer smo bili giganti za ove ekipe ljudi sad bjeze u Slogu Gosk itd
U ekipi su ostali od 1 polusezone Damjanovic, Jaranovic, Kolak, Mujagic, Hadzic, Doljancic, Mujcic... Napustili su Moranjkic, Islamagic, Abid M, Stjepanovic, Brzi, i Music...
ehaske je napisao/la:U ekipi su ostali od 1 polusezone Damjanovic, Jaranovic, Kolak, Mujagic, Hadzic, Doljancic, Mujcic... Napustili su Moranjkic, Islamagic, Abid M, Stjepanovic, Brzi, i Music...
Pola ekipe nema. Ništa od borbe za premijer ligu i velikih ambicija

Ranieri vam je tata..
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Brate ako je ovo tacno ja sam prezadovoljan, mislim koliko se pesimizma sirilo i koliko je bilo prica u i oko kluba, ovo je super, po meni od svih, samo je Abid nenadoknadiv , Brzi ionako nista nije pokazao, narkomancina obicna, i njegov drug Stjepanovic, Moranjka ruku na srce nije ni sjena onog sto je bio, moze ga Mujcic zamjenit komotno, Musica mi je zao, nije bio los ali, bolje mi je gledat i nasu djecu nego ove da ucjenjuju, Islamagic isto tako, ako ce igrat preko kurcca bolje da i ne igra, ne trebaju nam ti nezahvalni imbecili.ehaske je napisao/la:U ekipi su ostali od 1 polusezone Damjanovic, Jaranovic, Kolak, Mujagic, Hadzic, Doljancic, Mujcic... Napustili su Moranjkic, Islamagic, Abid M, Stjepanovic, Brzi, i Music...
Tesko PL, ali treba razmiti, nema dovoljno para, treba 6-7 igraca, po meni biti stabilan u ovoj je dobro dok se ne pojave pare neke...sidran je napisao/la:ehaske je napisao/la:U ekipi su ostali od 1 polusezone Damjanovic, Jaranovic, Kolak, Mujagic, Hadzic, Doljancic, Mujcic... Napustili su Moranjkic, Islamagic, Abid M, Stjepanovic, Brzi, i Music...
Pola ekipe nema. Ništa od borbe za premijer ligu i velikih ambicija
Tacno je sigurno, bice igraca, dovest ce seDevilsAdvocate je napisao/la:Brate ako je ovo tacno ja sam prezadovoljan, mislim koliko se pesimizma sirilo i koliko je bilo prica u i oko kluba, ovo je super, po meni od svih, samo je Abid nenadoknadiv , Brzi ionako nista nije pokazao, narkomancina obicna, i njegov drug Stjepanovic, Moranjka ruku na srce nije ni sjena onog sto je bio, moze ga Mujcic zamjenit komotno, Musica mi je zao, nije bio los ali, bolje mi je gledat i nasu djecu nego ove da ucjenjuju, Islamagic isto tako, ako ce igrat preko kurcca bolje da i ne igra, ne trebaju nam ti nezahvalni imbecili.ehaske je napisao/la:U ekipi su ostali od 1 polusezone Damjanovic, Jaranovic, Kolak, Mujagic, Hadzic, Doljancic, Mujcic... Napustili su Moranjkic, Islamagic, Abid M, Stjepanovic, Brzi, i Music...
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Znaci trebaju nam 2 krila, 2 vezna, stoper i desni bek kojeg nismo imali ni u ovoj polusezoni da kompletiramo barem neku osnovnu jezgru za nastavak sezone, od ovih mladjih jedino Devedzic i Hasanbasic mogu ozbiljine konkurisat, uz mozda vise prostora Hasicu i Minelu da se dokazu....
-
- Kontakt:
Menibje brzi bio konkretniji igrac od Abida , abid koliko napravi posla malo vise pokvari mada nije los igrac. Islamagic je dobar bio konstantno i najvise mi ga zao.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Koga ces dovest, kad, kakvog, pa bolan nismo mogli zadrzat ove igrace pod ugovorom ti bi nekog dovodioehaske je napisao/la:Tacno je sigurno, bice igraca, dovest ce seDevilsAdvocate je napisao/la:Brate ako je ovo tacno ja sam prezadovoljan, mislim koliko se pesimizma sirilo i koliko je bilo prica u i oko kluba, ovo je super, po meni od svih, samo je Abid nenadoknadiv , Brzi ionako nista nije pokazao, narkomancina obicna, i njegov drug Stjepanovic, Moranjka ruku na srce nije ni sjena onog sto je bio, moze ga Mujcic zamjenit komotno, Musica mi je zao, nije bio los ali, bolje mi je gledat i nasu djecu nego ove da ucjenjuju, Islamagic isto tako, ako ce igrat preko kurcca bolje da i ne igra, ne trebaju nam ti nezahvalni imbecili.ehaske je napisao/la:U ekipi su ostali od 1 polusezone Damjanovic, Jaranovic, Kolak, Mujagic, Hadzic, Doljancic, Mujcic... Napustili su Moranjkic, Islamagic, Abid M, Stjepanovic, Brzi, i Music...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.