FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Desni bek Lazar Kalajanović novi igrač Radničkog.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Koliko ja znam on je veznjak.. Dolazi nam na posudbu iz Mladosti DK.. Solidan igrač za Mladost malo nešto nastupio u PL i nastupao je u Kupu, nama bi trebao biti od koristi, mislim da je dobar potez ali sačekajmo utakmice.vozdra je napisao/la:Desni bek Lazar Kalajanović novi igrač Radničkog.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Jos lijevi bek,dva stopera,golman,zadnji vezni i sve ce biti u redu.
Samo Sioux 1989
U subotu na prozivci nas očekuje nekoliko provjerenih i poznatih prvoligaških igrača..
A što se tiče Kalajanovića čuo sam da je univerzalan, igra centralnog i zadnjeg veznog, stopera, a po potrebi može biti i desni bek..
Pa kad je prozivka? 21.01. (Subota) ili kako je najavljeno 23.01. (ponedeljak)???
Apdejt: Moranjkić, Dženo i Jare koliko ja znam nisu bili danas na prozivci Zvijezde.
Da se bogdom hoće pronaći kod nasAnamneko je napisao/la:Jos se haman traze.

Apdejt iz Banovića: bila prozivka, Pema ih napušta kako oni kažu!!!
Samo nesto mozda bude.Posto je iraola ocito informisan de nam koje ime izbaci ili reci sta je sa mirnesom i elkom.Znam ja da su to krupne ribe ali to je ono sto nam treba.Koliko cujem jare bi u velez,mujagic ne zna sta hoce,pema ko zna,mozda kina,ima li sta konkretno ili da nas petorica sa ovog foruma prestanemo pricati a nista ne znamo.
Samo Sioux 1989
Konkretna imena će biti u subotu a do tada je tajna. Mogu reći imena ali ne mora značiti da će obući plavo-bijeli dres: Pema, Jare, Dženo, Moranjkić, Baščelić, Halilagić, Ahmetović, Islamović, nekoliko igrača iz Srbije i Hrvatske, što proba što transfer (više proba), nekoliko sa kantona na probi, jedan sa Opštine Gradačac transfer itd itd.... Za Mirnesa ne znam, a Elko nije bio našao zajednički jezik sa Upravom, mislim oko plate, pa ništa od njega, isto sam čuo da je Velež zainteresovan za njega..
Dobro onda.Sad velez ispade nekakav psg.Po svim nasim igracima mostar je kao monako.Pa oni su na tabeli ispod nas.Nadam se da ce iz kvantiteta izaci kvalitet.Proba znaci niko ne zna ko ce doci i koliko ce ostati.Nadam se da ce jare,elko,nukic,jaranovic postati mostarci.Hebo ih velez.Namirisali malo kesa.
Samo Sioux 1989
Apdejt iz Simin Hana: Ahmetović i Islamović su se pojavili na prozivci Sloge, znači ništa od Radničkog nažalost..
Mislim da gore navedeni momci iz Sloge nisu mogli dobiti ispisnice iz kluba..
Sef je otprilike objasnio kakva je situacija http://radiokameleon.ba/2017/01/intervj ... te-uslove/
Covjek je potpuno u pravu.Balavci daju 2 gola i hoce odmah pare da mogu vratiti roditeljima jer su se oni nadavali trenerima tipa dzindo.Sve to treba **** i stare iskusne lopine a i ovu djecu.Ko hoce bujrum a ko trazi neke hiljade to treba isutati sa josika.Ako hoce pare neka idu u slobodu i poljice.
Samo Sioux 1989
Anamneko, ubi ti sa svojim komentarima. Sto bi reko nas svijet, ne znaš jesi poso, ili si doso.Cas ovako, cas onako.Napises jedno, pa nakon dva komentara, sam sebe demantujes.Da je situacija dobra nije, da ovaj UO radi dobro, ne radi, da ima pojačanja, nema.Da je trener u pravu, jeste . Valjda ima i ljuvav prema klubu.Mi smo nekad igrali za raju, bila nam cast nositi dres, a sad bu sve u MU, Bayern
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.