Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Gledajuci iz ove prespektive, mozda bi bilo bolje da Nole nikad nije uzeo RG !
Vidim pise se o Rafi, izgleda sigurno najbolje u zadnje 2 godine, krece se kao iz najboljih dana, servira cak i bolje. Vidjet cemo, po meni je spreman za finale, sad kada nema Novaka na ovoj strani zdrjeba!

Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 19 jan 2017, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Boga mi, meni ova Rafina igra nije nista posebno. Bojim se da ce ga, ako bude igrao kao danas, malo bolji teniser od Kipranina dobiti bez vecih problema. Mozda vec mladji Misha u narednom mecu.
što bi bila zajebancija, pa od RG-a naovamo ispada skoro svaki turnir rano. tu se nešto debelo dešava u pozadini.L-Train je napisao/la:ja mislio neka zajebancija da je Nole ispao
Vrijeme je da se ovi misevi malo vrate u rupe

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Tek u 3. kolu cemo znat na cemu su Federer i Nadal.Ne bi me vala iznenadilo da obojica ispadnu.Ali isto tako mislim da obojica sada vide svoju sansu pa ce da bude j3benoMig_Mig je napisao/la:Gledajuci iz ove prespektive, mozda bi bilo bolje da Nole nikad nije uzeo RG !Vidim pise se o Rafi, izgleda sigurno najbolje u zadnje 2 godine, krece se kao iz najboljih dana, servira cak i bolje. Vidjet cemo, po meni je spreman za finale, sad kada nema Novaka na ovoj strani zdrjeba!

pa ne igraju protiv andyja da bi znali na čemu su. jedan igra protiv berdycha a drugi protiv djeteta. ja mislim da obojica dobijaju bez većih problema
- RafaGarros9
- Kontakt:
I po meni spreman za finale.Prije svega ovo mora iskoristiti jer nole je ispao sto mu olaksava put do finala i to debelo.Ima do finala jos tu dobrih tenisera ali mora to dobiti jer odavno nije imao bolju sansu bar do finala..Mig_Mig je napisao/la:Gledajuci iz ove prespektive, mozda bi bilo bolje da Nole nikad nije uzeo RG !Vidim pise se o Rafi, izgleda sigurno najbolje u zadnje 2 godine, krece se kao iz najboljih dana, servira cak i bolje. Vidjet cemo, po meni je spreman za finale, sad kada nema Novaka na ovoj strani zdrjeba!
Ovo danas bila odlicna igra prosto je letio po terenu kao nikad ove godine,jednostavno sve je stimalo od servisa bekenda i naravno brutalnog forhenda..A sad na malog Misu

Vamoooooooooooos
Nadam se, mada mi ni jedan ni drugi nisu izgledali stabilno na pocetku turnira. Uistinu bi bilo fenomenalno ih ponovo gledati u GS finalu 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
svako dobio životinju koja mu odgovara 

Pa Nadal igra protiv Zvereva protiv kojeg je mislim spasavao match lopte u IW prosle godine kada je ovo dijete bilo jos vece dijetejestamaji je napisao/la:pa ne igraju protiv andyja da bi znali na čemu su. jedan igra protiv berdycha a drugi protiv djeteta. ja mislim da obojica dobijaju bez većih problema

Miša je stariji Zverev, bolji je AleksandarFederer17 je napisao/la:Boga mi, meni ova Rafina igra nije nista posebno. Bojim se da ce ga, ako bude igrao kao danas, malo bolji teniser od Kipranina dobiti bez vecih problema. Mozda vec mladji Misha u narednom mecu.

Kako god samo da odvratni endi ne uzme turnir i fedex i rafa i zverev i vavaš.. Samo ne onaj Škot
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma njemu je bitno samopouzdanje, jer ako Nadal dobije on ce moci guziti najbolju pichku u gradu,darker10 je napisao/la:A i da bi prosao u narednu rundu svakakoKingJamesMVP je napisao/la:Treba dobit Zvereva za samopouzdanje

Ako Federer sad ne osvoji, nece nikad. Mada sanse su mu minimalne.
Wawrinka osvaja samo ako na putu do titule dobije Djokovica, tako da je malo nategnuto.
Steta sto nema Del Potra da ih isprasi sve.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
daJeftha je napisao/la:
Steta sto nema Del Potra da ih isprasi sve.
Ma kakvo samopouzdanje.Ako ga nema kad pogleda u 14 GS titula j3bes ga onda.Meni je dovoljno da pogledam mec otprije 5-6 godina i da vidim sta Nadalu fali,a to je isto ono sto fali i Federeru iako je 5 godina mladji.To je naravno kretanje.Federer se naravno bolje nosio s gubitkom toga,jer nikada nije ganjao loptice tamo po publici kao Nadal.Nadal je prije znao gomilu izgubljenih poena pretvoriti u dobijene i to je uvijek imalo velikog uticaja na protivnika.Ovih dana to sve rjedje radi,a sve polazi od toga da mu fali onaj korak ili dva da stigne neku lopticu koju je prije 5-6 godina bez problema stizao i pretvarao ili u winnere ili forsirane greske protivnika.
Zverev je imao svoju epizodu sa Isnerom, a to da Rafa mora još stvari posložit u svojoj igri stoji.Federer17 je napisao/la:Boga mi, meni ova Rafina igra nije nista posebno. Bojim se da ce ga, ako bude igrao kao danas, malo bolji teniser od Kipranina dobiti bez vecih problema. Mozda vec mladji Misha u narednom mecu.
Čeka se ishod trećeg kola. možda onda budemo pametniji.
Wawrinka osvaja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ogromna ludost je prognozirati finale na ovakvom turniru i u ovako ranoj fazi al ajde da kazem da bi moja zelja bila finale Nadal-Federer kao u dobra stara vremena,a pobjednik se zna... 
Ovako nesto recimo...

Ovako nesto recimo...
Znam, vidis da sam napisao mladji Misha (iz zezanja Misha), jer je on na osnovu buraza ipak stekao popularnost i nekako nam se svima cini poznat vec od ranije (naravno, pored rezultata i dobre igre).DANTES je napisao/la: Miša je stariji Zverev, bolji je Aleksandar
Kako god samo da odvratni endi ne uzme turnir i fedex i rafa i zverev i vavaš.. Samo ne onaj Škot
Ja mislim da Stan ima velike sanse, znamo vec da on na ovim turnirima ima veliko samopouzdanje, a poznato je da zna odigrati lude meceve. Uz njega, svakako je tu Skot, dok Rafa i Fedex cisto sumnjam. Roger bi vec sutra vrlo vjerovatno mogao napustiti, Rafa isto tako protiv Zvereva. Jednostavno, ne vidim ja tu neku kvalitetniju igru koja moze donijeti titulu, mada se s takvim velicinama nista ne zna.
Mene samo ova konkurencija u danasnjem tenisu baca u ocaj, nema vise onih (a bojim se da cemo na to jos pofino cekati) epskih meceva kakve su nam pruzali Roger i Rafa (prvenstveno), ali i Novak, svakako. Andy je, barem sto se mene tice, dva koplja ispod svega toga, i igrom koju 'prikazuje' kroz karijeru, ali i rezultatima.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Na osnovu buraza stekao popularnost, a sa 18 godina bolji nego sto je buraz ikada bio xd
Bravo pametniTrollsRoyce je napisao/la:Na osnovu buraza stekao popularnost, a sa 18 godina bolji nego sto je buraz ikada bio xd

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.