FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

carapa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la carapa » 19 jan 2017, 15:47

Solinas brate uzmi cinjenicu da je ta tribina upola manja nego ova nasa.
Nece biti natkrivena, kao ova nasa, sadrzavati ce upola manje poslovnih prostora ( ako ce uopste i imati iste?).
Neka oni rade a mi da smo kakvi ljudi, sjeli bi i organizovali kakve noci gdje bismo sakupljali novac za zavrsetak sjevera.
Ali lakse je pametovat nego djelovat, uvijek bilo.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 jan 2017, 16:08

carapa je napisao/la:Solinas brate uzmi cinjenicu da je ta tribina upola manja nego ova nasa.
Nece biti natkrivena, kao ova nasa, sadrzavati ce upola manje poslovnih prostora ( ako ce uopste i imati iste?).
Neka oni rade a mi da smo kakvi ljudi, sjeli bi i organizovali kakve noci gdje bismo sakupljali novac za zavrsetak sjevera.
Moj stav oko tribine je isti godinama.
Mogli smo vala i upola manju sa svim sadrzajima,sto ce nam ova grdosija ni ovo nemozemo upola napuniti a ustedili bi milion do milion i pol.S obzirom kako pricaju to je taj novac i tu manju tribinu bi zavrsili u roku godinu.
Kakvo brate estetika i simetrija,ima li pedantnijih od engleza,tesko brate,a gledam neke stadione od Premier do pete lige,ima stadiona svaka tribina svoju politiku vodi,manja veca niza ma svasta ima,ali su tip top jarane...
Cisti izborno politicki projekat,i to je ono sto me boli umjesto da gledaju uslove mi hlupamo samo betona daj.
Takav smo narod nikog nista ne zanima i niko nece da se izbori za nesto....
Kao sto rekoh nece odustati od projekta kao da je Kur'an casni a znamo svi nema od toga nista godinama...Nece odustati jer od svake faze gradnje a rekose ima 5,rastalice,negdje 100 000,negdje 200,a negdje i 300.....a mi zijevamo ko ovce...
Evo pitam hoce li iko samnom stati iza dopisa da im postavimo par pitanja niko nece,a kada je srat po forumu nacrtaju se...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 19 jan 2017, 16:10

Pozdrav momci, nadam se da ima bujruma cekam od septembra prosle godine da mi aktiviraju racun. Gledam danas stranicu nesto cackam i dodjem do upravnog odbora a tu nam stoji :

Predsjednik: Azmir Husić
Članovi: Owen Howell, Dragan Iširlija
Nadzorni odbor: Amer Karabegović, Kristijan Vasilić, Mijat Pavić

Pravo smo update-ovani.

Mene je sramota ovog ciganluka i prepucavanja igraca i uprave, otkako je pauza krenula stalno neke afere oko nas i nista lijepo. Nikad mi necemo docekati rahatluka izgleda.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 19 jan 2017, 16:35

solinas je napisao/la:
carapa je napisao/la:Solinas brate uzmi cinjenicu da je ta tribina upola manja nego ova nasa.
Moj stav oko tribine je isti godinama.
Mogli smo vala i upola manju sa svim sadrzajima,sto ce nam ova grdosija ni ovo nemozemo upola napuniti a ustedili bi milion do milion i pol.S obzirom kako pricaju to je taj novac i tu manju tribinu bi zavrsili u roku godinu.
Kakvo brate estetika i simetrija,ima li pedantnijih od engleza,tesko brate,a gledam neke stadione od Premier do pete lige,ima stadiona svaka tribina svoju politiku vodi,manja veca niza ma svasta ima,ali su tip top jarane...
Cisti izborno politicki projekat,i to je ono sto me boli umjesto da gledaju uslove mi hlupamo samo betona daj.
Takav smo narod nikog nista ne zanima i niko nece da se izbori za nesto....
Kao sto rekoh nece odustati od projekta kao da je Kur'an casni a znamo svi nema od toga nista godinama...Nece odustati jer od svake faze gradnje a rekose ima 5,rastalice,negdje 100 000,negdje 200,a negdje i 300.....a mi zijevamo ko ovce...
Evo pitam hoce li iko samnom stati iza dopisa da im postavimo par pitanja niko nece,a kada je srat po forumu nacrtaju se...
Evo potpisat cu ja, punim imenom i prezimenom i sa kopijom licne ako treba. Samo, brate, vec sam ja zvao jednom pred 'sudbonosnu' skupstinu da se organizujemo i nastupamo zajedno, ali niko nista. Nema od nas hajra.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Rimes87, dana/u 19 jan 2017, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2017, 16:36

Mi ne mozemo istok nista manji napraviti jer nam fali 101 stvar za europsku licencu a te stvari ne bi mogli napraviti na zapadu i sjeveru.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 jan 2017, 16:43

pinoglavi je napisao/la:Mi ne mozemo istok nista manji napraviti jer nam fali 101 stvar za europsku licencu a te stvari ne bi mogli napraviti na zapadu i sjeveru.
ma nas je baksulzuk i to sto se stadion nalazi u neposrednoj blizni rudnika.
i sve u startu vise kosta.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 jan 2017, 16:48

pinoglavi je napisao/la:Mi ne mozemo istok nista manji napraviti jer nam fali 101 stvar za europsku licencu a te stvari ne bi mogli napraviti na zapadu i sjeveru.
Sobu za doping kontrolu, salu za press,novinarske loze, studio, svlacionice,sve se to napravi i ispod manje tribine....manje kapacitetom i glomaznoscu.
Pa ne treba ti stadion 5 kategorije brate....

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 jan 2017, 16:53

neka ba istoka .
da je kako i atletsku stazu ukinut. :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2017, 16:55

solinas je napisao/la:
Sobu za doping kontrolu, salu za press,novinarske loze, studio, svlacionice,sve se to napravi i ispod manje tribine....manje kapacitetom i glomaznoscu.
Ne bi se brate puno ustedilo, najvise ode za te stvari i krov cak i da pravimo tribinu od 4k a ne 7k
Svejedno sta god da pravimo, tribinu od milion ili od 10 miliona oni ce razvuci na 5+ godina

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 jan 2017, 16:57

za ovaj projekat al do kraja izveden halal i 5 godina.samo da zavrse.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 jan 2017, 16:58

pinoglavi je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Ne bi se brate puno ustedilo, najvise ode za te stvari i krov cak i da pravimo tribinu od 4k a ne 7k
Svejedno sta god da pravimo, tribinu od milion ili od 10 miliona oni ce razvuci na 5+ godina
E to se slazemo.I to me pojede jarane...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2017, 17:20

Sariel je napisao/la:za ovaj projekat al do kraja izveden halal i 5 godina.samo da zavrse.
I ja isto mislim. Kroz izjave faraona mislim da se skupili novac za prvu i dio druge faze, ili citavu drugu. Sad ce krenuti prvu a pojma nemaju odakle ce dobiti novac za ostale stvari. To je on nek se krene, nek se radi nesto, a kad dodje do trece faze npr... skontat cemo nesto.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 jan 2017, 17:27

benTzley je napisao/la:Pozdrav momci, nadam se da ima bujruma cekam od septembra prosle godine da mi aktiviraju racun. Gledam danas stranicu nesto cackam i dodjem do upravnog odbora a tu nam stoji :

Pravo smo update-ovani.

Mene je sramota ovog ciganluka i prepucavanja igraca i uprave, otkako je pauza krenula stalno neke afere oko nas i nista lijepo. Nikad mi necemo docekati rahatluka izgleda.
ako si slobodas naravno.
pozdrav i dobrodosao :salut:

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 19 jan 2017, 17:36

Sariel je napisao/la:
benTzley je napisao/la:Pozdrav momci, nadam se da ima bujruma cekam od septembra prosle godine da mi aktiviraju racun. Gledam danas stranicu nesto cackam i dodjem do upravnog odbora a tu nam stoji :

Pravo smo update-ovani.

ako si slobodas naravno.
pozdrav i dobrodosao :salut:
Hvala na dobrodoslici. Slobodas naravno, trebal kakve dokaze prilagat :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 jan 2017, 17:58

jok samo reci ulice kojim je stadion tusanj omedjen :lolno:
ne moze lakse. pit.
joker: ko ga izvadi na redovnoj bazi :lol:

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 19 jan 2017, 18:13

Sariel je napisao/la:jok samo reci ulice kojim je stadion tusanj omedjen :lolno:
ne moze lakse. pit.
joker: ko ga izvadi na redovnoj bazi :lol:
:lol: :lol: Mozel na koju nogu Ekro sepa :D

mosnikmosnik
Kontakt:

Post Postao/la mosnikmosnik » 19 jan 2017, 18:23

Sad ce Macak Beru i Svrcu poslat kod Koleta eto dokle smo dosli..

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 19 jan 2017, 18:44

Ima ovaj što ne voli seljake, ovo mu je prilika da im to kaže u lice i išaketa ih obadvojicu :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jan 2017, 19:38

Kaze Ahmetovic da je u Slobodu dosao na insistiranje Zebe, nakon njegovog poziva.

A da je poceo pregovarati sa Sarajevom vec nakon utakmice cetvrtfinala kupa u Sarajevu.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 jan 2017, 19:39

Kostić dogovorio sve sa željom, ako ne ode sad, na ljeto je njihov :salut:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.