NK Zvijezda Gradačac

fender13
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 18 jan 2017, 17:36

imal informacija sa prozivke nema objave osim desetak juniora bas su svi otisli

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 18 jan 2017, 19:36

fender13 je napisao/la:imal informacija sa prozivke nema objave osim desetak juniora bas su svi otisli
jedino je kod nas normalno da na pocetku priprema nema nekog press-a, aj kontam ovi plastika timovi sto neki nemaju al za nas klub je stvarno sramota...po tom su one prethodne i ova uprava iste :mrgreen:
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 18 jan 2017, 20:16

Sa bojanom je stigao i pomocni trener budimir lukovic radili zajedno u tekstilcu danas na prozivci bio i facic a 28januara prijateljska sa zeljeznicarem u banja luci
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 18 jan 2017, 21:15

evo barem nesto na nekoj desetoj stranici http://radiokameleon.ba/2017/01/foto-ma ... ub-regiji/

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 19 jan 2017, 02:44

Znaci, borba za opstanak xD
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 jan 2017, 10:24

DevilsAdvocate je napisao/la:Znaci, borba za opstanak xD
Po meni bice to grcevita borba za opstanak,znao sam za to jos prije 2 mjeseca.Sta mozemo to je realno stanje,nadat je se da uspijemo opstat.Neide nam na ruku sto dosta ekipa ispada.Sta je tu je netreba kukat i krivicu svaljivat jedni na druge.Po mom misljenju nismo imali dugorocnu strategiju kluba od ulaska u pl,klub je koristen uglavnom za licne interese zaposlenika.Potrosene silne pare na promasene igrace,nije stvorena jaka omladinska skola ili nije imo ko ili nije bilo interesa za to.Doslo je sad sve na naplatu.

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 19 jan 2017, 10:40

zmajevac je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Znaci, borba za opstanak xD
Po meni bice to grcevita borba za opstanak,znao sam za to jos prije 2 mjeseca.Sta mozemo to je realno stanje,nadat je se da uspijemo opstat.Neide nam na ruku sto dosta ekipa ispada.Sta je tu je netreba kukat i krivicu svaljivat jedni na druge.Po mom misljenju nismo imali dugorocnu strategiju kluba od ulaska u pl,klub je koristen uglavnom za licne interese zaposlenika.Potrosene silne pare na promasene igrace,nije stvorena jaka omladinska skola ili nije imo ko ili nije bilo interesa za to.Doslo je sad sve na naplatu.
Od kako je ovo stanje počelo nema piske a ni combeta , pisko najavljivao ulazak pojačanja blagostanje a ovaj ga napadao , pa kako piske nestade nema ni combeta Ko tom i dzeri

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 19 jan 2017, 10:44

Daleko smo mi od borbe za opstanak ova sezona je nasa,svi konkurenti za ulazak dolaze na banju,njih 5 po 2o ooo eura eto para :salut:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 19 jan 2017, 10:49

Combe je tu cijelo vrijeme prati. Samo sam rekao da se neću javljati da vam ne kvraim stanje oko kluba i raspoloženje. Samo neznam gdje su oni koji su obećavali kule i gradove. Govorili da ću dobit šećer od iznenađenja koja spremaju. Da ostaje trener, sportski direktor, svi igrači jer imaju ugovore i ne mogu nigdje otić. Gdje su sad ti što su to govorili?????
Jučerašnja prozivka jad i čemer, za nepovjerovati.
Obećao sam da neću više pisati ali ovo sam morao jer mi je teško što se ovo našem klubu dešava. A još mi je gore jer sam sve bio u pravu, mada sam se negdje u dubini nadao i vjerovao da ću pogriješiti i da će sve biti dobro.
A sa da kao što sam obećao neću više pisati da ne narušim ambijent oko kluba. Ali molim dotične da izađu sa saopštenjem ne radi mene(jer ko mene yebe) nego radi navijača i publike koji zaslužuju znati kakvo je trenutno stanje. :facepalm: :plac: :facepalm:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 jan 2017, 10:54

crvenobijeli je napisao/la:Daleko smo mi od borbe za opstanak ova sezona je nasa,svi konkurenti za ulazak dolaze na banju,njih 5 po 2o ooo eura eto para :salut:
Pokupimo pare i u drugu ligu sjever hehehe,5 ekipa ispada iz lige.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 19 jan 2017, 11:11

sad pricam s jednim igracem, kaze nisu jucer svi trenirali i da je cilj probat stic Bosnu...a kolko je to realno vidjet cemo kad pristignu "pojacanja"

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 19 jan 2017, 11:51

To je taj pesimizam Gradačca. Ljudi sačekajte da vidimo šta će se izdešavati. Svi dolaze na banju , znaju oni da je to baza po meni sad je vrijeme da im naplatimu svu onu nepravdu od prosle godine. Gospodski smo izašli u susret Gosku , Banovicima isto bez sudija vam garantujrm ma kakvi da smo da nas slabo ko u ovoj ligi moze pobjedit na banji. Niko se ni u PL nije naigrao na banji , ne racunajuci sezonu kad smo ispali. Cujem danas neka pojacanja dolaze znat ce se 100% do 4. Nemojmo pesimizma , vama je ocito pojedincima cilj ponizit upravu ma sta god da se izdesavalo i popljuvat. Realno grijesili su al vi sto ih pljujete znajte da ste sjedili tamo kad su se milioni sljevali i da je tad lako rezultat bilo napravit. Ajde sad baje dođite u klub i prvo vratite SVOJE dugove pa onda dalje. Koliko.god se ne slagao sa sadasnjom upravom mnogi od vas seru. Pricajte sta hocete al mi smo izgradili ime. Prije ce onaj klinac iz lukavca doci u gr igrat fudbala jer zna da je NKZ koliko toliko stabilniji pa i gledaniji i praceniji klub od BH javnosti nego npr Radnicki. Znate to i vi samo vam je bitno pljuvati na neciji trud. Ne slazem se sa piskom , kiti se tuđim perijem , ne slažem se sa mnogo stvari u upravi ali buraz nije doslo do toga da nas poredite sa Bosnom. Mislim realno gledajuci , pola vas ovdje je udtvari 2 3 clana bivse uprave koji pljuju sve sto se uradi na banji (u klubu i oko njega) . Nemate ljubavi , nastavite pljuvat evo vam pojacanja. Pljuvao sam i ja i pljuvat cu ali nikad pod cjenu da umanjujem lredibilitet kluba zbog toga.

Piska javi see imal.paraa? Jesil.donio jos koji milion?
Upss zaboravih da je dosla zabrana pisanja po forumu. Pravda za Ćiru ! Sloboda za medije NKZ!!!

Mašić je novo staro ime u NKZ.
Zadnja izmjena: Nah1d, dana/u 19 jan 2017, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 19 jan 2017, 11:57

Nah1d je napisao/la:To je taj pesimizam Gradačca. Ljudi sačekajte da vidimo šta će se izdešavati. Svi dolaze na banju , znaju oni da je to baza po meni sad je vrijeme da im naplatimu svu onu nepravdu od prosle godine. Gospodski smo izašli u susret Gosku , Banovicima isto bez sudija vam garantujrm ma kakvi da smo da nas slabo ko u ovoj ligi moze pobjedit na banji. Niko se ni u PL nije naigrao na banji , ne racunajuci sezonu kad smo ispali. Cujem danas neka pojacanja dolaze znat ce se 100% do 4. Nemojmo pesimizma , vama je ocito pojedincima cilj ponizit upravu ma sta god da se izdesavalo i popljuvat. Realno grijesili su al vi sto ih pljujete znajte da ste sjedili tamo kad su se milioni sljevali i da je tad lako rezultat bilo napravit. Ajde sad baje dođite u klub i prvo vratite SVOJE dugove pa onda dalje. Koliko.god se ne slagao sa sadasnjom upravom mnogi od vas seru. Pricajte sta hocete al mi smo izgradili ime. Prije ce onaj klinac iz lukavca doci u gr igrat fudbala jer zna da je NKZ koliko toliko stabilniji pa i gledaniji i praceniji klub od BH javnosti nego npr Radnicki. Znate to i vi samo vam je bitno pljuvati na neciji trud. Ne slazem se sa piskom , kiti se tuđim perijem , ne slažem se sa mnogo stvari u upravi ali buraz nije doslo do toga da nas poredite sa Bosnom. Mislim realno gledajuci , pola vas ovdje je udtvari 2 3 clana bivse uprave koji pljuju sve sto se uradi na banji (u klubu i oko njega) . Nemate ljubavi , nastavite pljuvat evo vam pojacanja. Pljuvao sam i ja i pljuvat cu ali nikad pod cjenu da umanjujem lredibilitet kluba zbog toga.

Upss zaboravih da je dosla zabrana pisanja po forumu. Pravda za Ćiru ! Sloboda za medije NKZ!!!
+1 :thumbup: :clap: :salut:

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 19 jan 2017, 12:28

Nah1d je napisao/la:To je taj pesimizam Gradačca. Ljudi sačekajte da vidimo šta će se izdešavati. Svi dolaze na banju , znaju oni da je to baza po meni sad je vrijeme da im naplatimu svu onu nepravdu od prosle godine. Gospodski smo izašli u susret Gosku , Banovicima isto bez sudija vam garantujrm ma kakvi da smo da nas slabo ko u ovoj ligi moze pobjedit na banji. Niko se ni u PL nije naigrao na banji , ne racunajuci sezonu kad smo ispali. Cujem danas neka pojacanja dolaze znat ce se 100% do 4. Nemojmo pesimizma , vama je ocito pojedincima cilj ponizit upravu ma sta god da se izdesavalo i popljuvat. Realno grijesili su al vi sto ih pljujete znajte da ste sjedili tamo kad su se milioni sljevali i da je tad lako rezultat bilo napravit. Ajde sad baje dođite u klub i prvo vratite SVOJE dugove pa onda dalje. Koliko.god se ne slagao sa sadasnjom upravom mnogi od vas seru. Pricajte sta hocete al mi smo izgradili ime. Prije ce onaj klinac iz lukavca doci u gr igrat fudbala jer zna da je NKZ koliko toliko stabilniji pa i gledaniji i praceniji klub od BH javnosti nego npr Radnicki. Znate to i vi samo vam je bitno pljuvati na neciji trud. Ne slazem se sa piskom , kiti se tuđim perijem , ne slažem se sa mnogo stvari u upravi ali buraz nije doslo do toga da nas poredite sa Bosnom. Mislim realno gledajuci , pola vas ovdje je udtvari 2 3 clana bivse uprave koji pljuju sve sto se uradi na banji (u klubu i oko njega) . Nemate ljubavi , nastavite pljuvat evo vam pojacanja. Pljuvao sam i ja i pljuvat cu ali nikad pod cjenu da umanjujem lredibilitet kluba zbog toga.

:thumbup: :thumbup: :bow:

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 19 jan 2017, 12:42

Zaboravih opet da dodam ma koliko i taj donator piskic bio ovakav ili onakav on je po hiljadu puta dokazao da voli svoj grad i klub , dok od combeta nisam cuo niti jednu lijepu rijec a kamo li dokaz da voli GR a kamo li NKZ i on ce mi pricat o propasti? Oni bi mozda to i voljeli jer ko zna za neke minuse mozda u skoroj buducnosti bude neko i pitan. Trebamo se mi zadat u čaršiji da pronađemo ko je taj combe , ma kako bilo djeluje mi na neki lobi iz mionice 3. :)

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 jan 2017, 13:40

Nista novo.
Kad sjecam kakvi su sve igraci igrali, pa im psovali majke sa tribina nakon jedne greske.. kakve smo trenere tjerali zbog 'losih' rezultata. Nama su tad rezultati koji su nas ostavljali u PL bili 'losi'.
Sta ocekujemo sad?

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 19 jan 2017, 14:02

theboss_RD07 je napisao/la:Nista novo.
Kad sjecam kakvi su sve igraci igrali, pa im psovali majke sa tribina nakon jedne greske.. kakve smo trenere tjerali zbog 'losih' rezultata. Nama su tad rezultati koji su nas ostavljali u PL bili 'losi'.
Sta ocekujemo sad?
:clap: :thumbup:

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 19 jan 2017, 15:18

Sta ocekujemo sad?
Sad cu ti ja reci. Sta ocekujes ti od grada koji ima 50k stanovnika? U to.vrijeme sve to sto smo.gledali je bilo prividno zlato , ljudi tadasnji su imali vise koristi nego sto su ulozili , zbog toga i jesu ova dugovanja. Po meni sam .okupljat privrednike i naravno pronaci zajednocki interes i graditi klub zdrvo. Jbs i klub kome dođe covjek i otme pec za grijanje i plasticni teren. To je dobro?
Samo zdava sredina mada zdravija jos mora biti nego sad i hvatat od adema do dzene sve redom. Ako je tebi dobro da mustafa dovede 6 svojih igraca koji pokupe kes i odu i na polusezoni da mi mjenjamo po cijelu postavu e onda se ubi druze. Nije bitna liga ako volis klub a klub svaki u svojoj historiji ima uspjeha i padova , kako smo ispali tako cemo se i vratiti. Kad je jedan juventus bio izbacen i sljakao u drugoj ligi da ne mozemo mi. Sve je sport , kako smo od seoskog kluba napravili senzaciju , tako ce opet bit hajra da pomjerimo granice i da zaigramo tu famoznu evropu.

**** i PL u kojoj si svake godine u zoni za ispadanje .

Pozdrav za ciru nemam kad citat demante po fbu , niti od njega i bilo koga. Pogotovo ne od tako uglednog gospodina i novinara koji je osnovao navijacki pokret i donio ogromnu novcanu inekciju u klub koji je zahvaljujuci njemu spasen gasenja. Ciro mi smo davno vama prepustili te price a uskoro ces da vidis sta mogu pravi navijaci. Do tad srdacan pozdrav.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 jan 2017, 15:25

Nah1d je napisao/la:
Sta ocekujemo sad?
Sad cu ti ja reci. Sta ocekujes ti od grada koji ima 50k stanovnika? U to.vrijeme sve to sto smo.gledali je bilo prividno zlato , ljudi tadasnji su imali vise koristi nego sto su ulozili , zbog toga i jesu ova dugovanja. Po meni sam .okupljat privrednike i naravno pronaci zajednocki interes i graditi klub zdrvo. Jbs i klub kome dođe covjek i otme pec za grijanje i plasticni teren. To je dobro?
Samo zdava sredina mada zdravija jos mora biti nego sad i hvatat od adema do dzene sve redom. Ako je tebi dobro da mustafa dovede 6 svojih igraca koji pokupe kes i odu i na polusezoni da mi mjenjamo po cijelu postavu e onda se ubi druze. Nije bitna liga ako volis klub a klub svaki u svojoj historiji ima uspjeha i padova , kako smo ispali tako cemo se i vratiti. Kad je jedan juventus bio izbacen i sljakao u drugoj ligi da ne mozemo mi. Sve je sport , kako smo od seoskog kluba napravili senzaciju , tako ce opet bit hajra da pomjerimo granice i da zaigramo tu famoznu evropu.

Pozdrav za ciru nemam kad citat demante po fbu , niti od njega i bilo koga. Pogotovo ne od tako uglednog gospodina i novinara koji je osnovao navijacki pokret i donio ogromnu novcanu inekciju u klub koji je zahvaljujuci njemu spasen gasenja. Ciro mi smo davno vama prepustili te price a uskoro ces da vidis sta mogu pravi navijaci. Do tad srdacan pozdrav.
Ne razumijes me, nije post o tome uopste.
Post je o nasoj nezahvalnosti. Citava je tribina yebavala Tosunovicu familiju kad promasi sansu, a kad zabi 4 komada u Vrapcicima, pa 2 Zrinjskom svi ga zakivaju u Zvijezde. Da ne pricam o tome da bi sebi qrac osjekli da opet imaju takvog igraca u timu.
Pa Coric, Nikic, Gavaric, Ristanic, Stanceski... Trebam jos nabrajat?
I sto ti ba moram pricat ista, kad i znas sam one generacije koje su bile odlicne al ih niko nije cijenio ni 2% jer nisu uspjeli ponovit Ninkovicev uspjeh iz prve sezone. Samo je Jovic uspio, a ostale smo sve pljuvali, pa cak i njegovu ekipu na trenutke. Jer nama opstanak u ligi nije bio dovoljan, uvijek smo htjeli vise a nismo mogli zakljucit da su te sezone bili kratkotrajni bljeskovi kluba (ili senzacije kako ti kazes).
Ja uopste nisam nezadovoljan trenutnom situacijom
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 19 jan 2017, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 jan 2017, 15:26

Nah1d je napisao/la:
Sta ocekujemo sad?

Otkud ti sad se podje ulizivat ciri..... a poredit Juventus i PL BiH a pogotovo Zvijezdu je van pameti

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.