FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MejdanTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MejdanTz » 18 jan 2017, 23:03

Nek se jave skupstinari koji su digli ruku ZA i koji sad seru po forumu. Kazite javno ako vas je neko natjerao il ucijenio da tako glasate il ste samo p*cke pa sutite
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 jan 2017, 23:03

solinas je napisao/la:
solinas je napisao/la:Zna li neko....bilo ko
Strucnjaci gdje ste kada treba konkretno sta pricati...
Franto znas li ti
Ne znam solinas. Kad bih znao, dao bih svoje misljenje. Ne bih da palamudim oko toga bez dovoljno informacija. Probisvijet i sloboda72, cekamo :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 jan 2017, 23:09

Ko i po kojim kriterijama bira yebenu skupstinu.....
Nevjerovatno da niko ne zna a ti ljudi odlucuju sudbinu kluba bukvalno.
Jedini mogu postaviti i smjeniti UO.Barem je tako na papiru
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 jan 2017, 23:19

Zadnja dopunjavanja skupstine novim ljudima su prosla tako sto su podobni ulazili u skupstinu (oni koji su odgovarali glavnom baji u klubu) i ostalim lesinarima (skupstinarima). Izbacivani su ljudi koji nisu duze vremena obnasali svoju funkciju pa ih je bolio stojko sto vise nisu u skupstini. One nehljebare koji deceniju sjede u toj stolici i nemaju namjeru napustiti istu ni SIPA ne moze izbaciti iz fotelje! Znam da je zadnje dopunjavanje skupstine odrađeno uz blagoslov UG prijatelji fk Sloboda i popunjeno njihovim ljudima koji su Azmiru odgovarali (odgovarali su i nama takodjer)! Sad kako te prevare funkcionisu znaju samo clanovi skupstine i oni koji su ukljuceni u to sve.
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 jan 2017, 23:22

Mora pisati u statutu kako se bira skupstina jarane
mora biti neki zakon i pm ko aminuje to i kako.
Valjda skupstina postavlja i skida upravu a ne obrnuto

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 jan 2017, 23:26

Pa ja se ne sjecam da su se ikad birali skuptinari. Ljudi samo budu postavljeni. Ti naravno govoris onako kako bi trebalo biti medjutim kod nas sve naopako ide. Najbolje bi bilo da nam probisvjet i sloboda72 iznesu mehanizme izbora skupstinara jer su jedini kompetentni da to ucine!
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 jan 2017, 23:31

fukaratz je napisao/la:Pa ja se ne sjecam da su se ikad birali skuptinari. Ljudi samo budu postavljeni. Ti naravno govoris onako kako bi trebalo biti medjutim kod nas sve naopako ide. Najbolje bi bilo da nam probisvjet i sloboda72 iznesu mehanizme izbora skupstinara jer su jedini kompetentni da to ucine!
E zato se ja zalazem za izmjenu statuta i placanje stolice 2000 km....
Razumijes li me bar malo ,ko su ti ljudi koji odlucuju o klubu odakle tu i sta oni daju Slobodi...

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 jan 2017, 23:36

Bio je Vladin intervju na TK. Neko link?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 jan 2017, 23:37

solinas je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Pa ja se ne sjecam da su se ikad birali skuptinari. Ljudi samo budu postavljeni. Ti naravno govoris onako kako bi trebalo biti medjutim kod nas sve naopako ide. Najbolje bi bilo da nam probisvjet i sloboda72 iznesu mehanizme izbora skupstinara jer su jedini kompetentni da to ucine!
E zato se ja zalazem za izmjenu statuta i placanje stolice 2000 km....
Razumijes li me bar malo ,ko su ti ljudi koji odlucuju o klubu odakle tu i sta oni daju Slobodi...
Razumijem ja tebe odlicno i slazem se s tobom u potpunosti. Stolica u skupstini se mora placati, ako hoces da odlucujes logicno da moras nesto i dati. Ali evo i ja cekam iste odgovore kao ti od ranije spomenutih skupstinara koji pisu po forumu.
Sloboda Tuzla

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 18 jan 2017, 23:44

Probisvjet je se javno hvalio da je glasao za Senada, te sam ga nakon toga upitao( par dana nakon te sjednice) zasto proziva Upravu koju je fakticki i on birao

Na to je odg kako nije bilo drugog kandidata i slicno.
Probisvjet i Sloboda 72 su jedni od grobara Slobode, pickurine koje ovdje prozivaju a kada sta treba da kazu sute.
Aminovali su svaki ukradeni fening iz kluba ( kao skupstinari su mogli sta pokrenuti ) te s toga ne razumijem otkud njima dvojici pravo da ikoga ismijavaju i vrijedjaju.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jan 2017, 23:54

Mi hocemo ugodjaje kapitalizma, a necemo da mijenjamo stare stvari. Iz aviona se vidi da klub nije funkcionalan i da je statut nikakav ali bi se sve to dalo srediti kada bi bilo volje, a nema volje.
U USA klub par godina nema stadiona valjanog, par godina posluje u minusu i sta urade? Relokacija, dovidjenja prijatno. A kod nas u glavama niko nije sposoban da se odvoji od Tusnja i da zamisli stadion na novoj lokaciji, a kamoli da zamisli Slobodu u privatnom vlasnistvu. To se gleda kao neki cin izdaje. E bas zbog nacina razmisljanja i nesposobnosti da se preslika neki koncept koji funkcionise nece ovo nikada biti funkcionalan klub.

Ova uprava moze pokusati raditi dobre stvari i imati dobru volju ali djaba njima kada su potpisali pakt sa opcinom. Mogu pokusavati sta god zele ali nece biti napretka bez drasticnih promjena, a ne samo promjena UO i predsjednika kada prethodna uprava digne ruke. I sve tako 20 godina..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 jan 2017, 23:58

Evo pokrenemo ozbiljnu temu niko ne zna beknuti pa ni ja (zato sam i pitao :mrgreen: ).
Hocemo bolji klub a ne znamo kako funkcionise.
Neko kaze pljujem "UG Prijatelje Slobode".
Pa evo isto pitanje i za njih.....Oni su ti koji trebaju da brane nase interese i postavljaju ova pitanja pred skupstinom. :!:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 19 jan 2017, 00:00

Sloga ima WEB, FB stranica ubi. FOTO, VIDEO... Uskoro i fan shop haha
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 19 jan 2017, 00:02

Statut imate na klupskoj stranici. Tu mora sve pisati...
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jan 2017, 00:02

Uglavnom i da su navijaci Slobode ujedinjeni za nesto sumnjam da bi mogli nesto promijeniti, mi nemamo tu snagu. A pogotovo ovako razjedinjeni u gradu sa cudnim stavovima. Mozda cak vecinski dio navijaca misli da ovako treba i da je svaki drugi sistem bez grada i politike kao glavnog igraca los, cudna smo mi raja. Po meni mi se u glavama ne mozemo promijeniti, nama je sramota sto nije na zapadu pa makar cvijece ne cvjetalo 100 godina.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 19 jan 2017, 00:04

carapa je napisao/la:Probisvjet je se javno hvalio da je glasao za Senada, te sam ga nakon toga upitao( par dana nakon te sjednice) zasto proziva Upravu koju je fakticki i on birao

Probisvjet i Sloboda 72 su jedni od grobara Slobode, pickurine koje ovdje prozivaju a kada sta treba da kazu sute.
Aminovali su svaki ukradeni fening iz kluba ( kao skupstinari su mogli sta pokrenuti ) te s toga ne razumijem otkud njima dvojici pravo da ikoga ismijavaju i vrijedjaju.
+1
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 19 jan 2017, 00:05

carapa je napisao/la:Probisvjet je se javno hvalio da je glasao za Senada, te sam ga nakon toga upitao( par dana nakon te sjednice) zasto proziva Upravu koju je fakticki i on birao

Ako su 10 godina u skupstini onda su Grobari , volio bi da mi kazu od koje godine su u klubu ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 jan 2017, 00:06

katarakta je napisao/la:Sloga ima WEB, FB stranica ubi. FOTO, VIDEO... Uskoro i fan shop haha
Ne znam zašto ali sam 1000℅ ubijedzen da ce nam Sloga za sezonu, dvije hladno uzimati najbolje igrače....Sto se tice skupštinara to je takvo vrzino kolo da bi im i masoni pozavidjeli...I ne j e d i t e **** sa prozivkama Sloboda 72.... imate macka i Cickovo ulje pa po njima izdrkavajte,ako smijete
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 jan 2017, 00:07

komisija za izbor i imenovanja je par puta smjenjivala clanove skupstine i imenovala nove. u stvari davala prijedlog.. koji je prolahzio

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 jan 2017, 00:10

Sariel je napisao/la:komisija za izbor i imenovanja je par puta smjenjivala clanove skupstine i imenovala nove. u stvari davala prijedlog.. koji je prolahzio
Pa kako se dolazi u poziciju da te izaberu u skupstinu,koji su kriteriji,a ko bira tu komisiju....

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.