Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Memphis ipak odlazi, također, u ugovoru stoji da ga se može vratiti za isti iznos za koji je otišao.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
MUFC have agreed a buyback option on Depay as well as a sell on clause. Lyon will pay about £16m rising to £21.7m with add ons.
bespotrebno
Simeone on Griezmann: "I don't tie anybody down"
http://en.as.com/en/2017/01/18/football ... 11960.html
bespotrebno
Simeone on Griezmann: "I don't tie anybody down"
http://en.as.com/en/2017/01/18/football ... 11960.html
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- majestic24
- Kontakt:
Murinho je poceo da vrsi cistitku. Sneiderlin,Depay,vjerovatno i Young su sigurno putnici. Na ljeto ce sigurno otici Schweini i Fellaini. Jel na ljeto Rooney ulazi u posljednju godinu ugovora?? Ja bih mu ponudio ostanak u Unitedu do kraja karijere ali uz dosta manja primanja.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mislim da sam se najviše radovao Memphisovom transferu, a evo sad mi je i podjednako drago što odlazi. Krivim dosta i Lujo za njegov neuspjeh ovdje, ali jasno je svima da je on sam sebi najveći krivac. Nikada nije bio glavom 100% u utakmici, često bi pregorio u želji da se dokaže, a to nikako nije bio recept za uspjeh. Želim mu svu sreću u nastavku karijere, nadam se da u Lyonu može pokazati barem nešto od silnog talenta koji posjeduje pa ko zna možda se nekad i vrati kao izgrađen fudbaler.
Vidjet ćemo da li ova 7-ca sad čeka Griezmana.
Ja vjerujem da čeka. 
Vidjet ćemo da li ova 7-ca sad čeka Griezmana.

- Feldmarschall
- Kontakt:
Ne mogu se sjetiti trenera koji radi bolji posao od Mourinha kada je u pitanju rješavanje igračkog viška u rosteru. Fenomenalan posao po povratku u Chelsea, izgleda da nas i u Unitedu očekuje isto. Vjerujem da će kroz par narednih rokova stvoriti ekipu spremnu za najviše domete.
Griezmann? Što da ne, to je tip igrača i transfera kakve United treba ciljati. Vjerovatno će i Cholo uskoro dići sidro, a s tim slijedi i igrački egzodus. Uzeti najboljeg među njima je pravi posao.
Griezmann? Što da ne, to je tip igrača i transfera kakve United treba ciljati. Vjerovatno će i Cholo uskoro dići sidro, a s tim slijedi i igrački egzodus. Uzeti najboljeg među njima je pravi posao.
Potpisujem sve, samo ne dijelim mišljenje da mu je Lujo kriv za neuspjeh. Lujo ga je i doveo a i igrao je za njega u reprezentaciji. On da je bio priseban i savjestan mogao je mnogo bolje. Njemu je slava udarila u glavu a i liga je bila preteška za njega. Pa čim je počeo igrati protiv ozbiljnijih protivnika svi nedostaci su isplovili na površinu. Odlazak u Francusku mu je idealna opcija jer se tu igra fudbal kao skrojen za njega. Ko zna, možda vremenom postane zreliji čovjek i razvije se u kvalitetnog igrača pa budemo imali koristi od ove buy-back opcije. Sad će se on i Nabil Fekir družiti i nabrijavati da su crveni đavoliPoligon10 je napisao/la:Mislim da sam se najviše radovao Memphisovom transferu, a evo sad mi je i podjednako drago što odlazi. Krivim dosta i Lujo za njegov neuspjeh ovdje, ali jasno je svima da je on sam sebi najveći krivac. Nikada nije bio glavom 100% u utakmici, često bi pregorio u želji da se dokaže, a to nikako nije bio recept za uspjeh. Želim mu svu sreću u nastavku karijere, nadam se da u Lyonu može pokazati barem nešto od silnog talenta koji posjeduje pa ko zna možda se nekad i vrati kao izgrađen fudbaler.
Vidjet ćemo da li ova 7-ca sad čeka Griezmana.Ja vjerujem da čeka.

Zna li neko šta je s Adnanom? Nisam upratio njegovu situaciju a naletim na vijest da ga Mourinho želi prodati sad odmah.
@Septerra
Lujo je poslije uticao dosta na njegovo samopouzdanje i tu ga jedino krivim. U toku sezone znao ga je često ostaviti na klupi bez ikakvog razloga a to utiče puno na igrača kao što je on. E sad, nisam ja rekao da je sve Lujina krivica, ovo je samo jedan manji dio nje. Svjestan sam ja da mu je Lujo ispočetka ukazao povjerenje koje ovaj nakon par dobrih tekmi nije nikako iskoristio. Da ne nastavljam dalje, rekao sam već u prethodnom postu da je većina ostalog itekako njegova krivica a sad je došao red da spašava karijeru u drugom timu.
Lujo je poslije uticao dosta na njegovo samopouzdanje i tu ga jedino krivim. U toku sezone znao ga je često ostaviti na klupi bez ikakvog razloga a to utiče puno na igrača kao što je on. E sad, nisam ja rekao da je sve Lujina krivica, ovo je samo jedan manji dio nje. Svjestan sam ja da mu je Lujo ispočetka ukazao povjerenje koje ovaj nakon par dobrih tekmi nije nikako iskoristio. Da ne nastavljam dalje, rekao sam već u prethodnom postu da je većina ostalog itekako njegova krivica a sad je došao red da spašava karijeru u drugom timu.
Nabil Fekir mi je guilty pleasure, valjda što sam ga forsirao na FIFI i PESU 
Negdje mi je proletilo da je se Mourinho već odrekao Shawa, pa valja tražiti i lijevog beka, Darmian nije kvalitet za lijevog beka, pa dobro, čovjek nije lijevi bok ni po vokaciji, ali hajde, defanzivno je bio dobar kod Luje, ovdje malo pliva, a Blind, koliko god mi drag bio, jednostavno njegovo mjesto nije na lb-u, čekaj, nije ni on primarno lijevi bek
Što znači da nam treba lijevi bek 
Memphis je sam kriv što je flopao u Unitedu.Naravno, prvo početak, gdje ga je Lujo koristio kao klasičnog napadača ga je već dotukla, a onda je njegov mentalitet ga povukao ka dnu.Igrač koji može da bude najbolji, ili da nestane sa scene, nešto kao Hezonja prilikom odlaska u NBA.Njegov attitude ga je potpuno oborio.Ako se ne varam, ugradili smo buy-back klauzulu u prodaju, pa ako oživi karijeru u Lyonu, gdje bi stvarno trebao procvijetati, jer Francuska liga, je kao stvorena za njega, iako su u Francuskoj počeli ozbiljnije da igraju fudbal.
Griezmann, dajte ga odmah, gdje da potpišem
Čista koju je Mourinho do danas sproveo, je maestralna.Do kraja sezone, bi se mogao iskristalisati kostur ekipe, pa na ljeto bi mogli tražiti nadogradnju na taj kostur.Griezmann, Bakayoko, Weigl, Grimaldo, Semedo, te onaj Bailey iz Anderlechta što se povezuje s nama.

Negdje mi je proletilo da je se Mourinho već odrekao Shawa, pa valja tražiti i lijevog beka, Darmian nije kvalitet za lijevog beka, pa dobro, čovjek nije lijevi bok ni po vokaciji, ali hajde, defanzivno je bio dobar kod Luje, ovdje malo pliva, a Blind, koliko god mi drag bio, jednostavno njegovo mjesto nije na lb-u, čekaj, nije ni on primarno lijevi bek

Memphis je sam kriv što je flopao u Unitedu.Naravno, prvo početak, gdje ga je Lujo koristio kao klasičnog napadača ga je već dotukla, a onda je njegov mentalitet ga povukao ka dnu.Igrač koji može da bude najbolji, ili da nestane sa scene, nešto kao Hezonja prilikom odlaska u NBA.Njegov attitude ga je potpuno oborio.Ako se ne varam, ugradili smo buy-back klauzulu u prodaju, pa ako oživi karijeru u Lyonu, gdje bi stvarno trebao procvijetati, jer Francuska liga, je kao stvorena za njega, iako su u Francuskoj počeli ozbiljnije da igraju fudbal.
Griezmann, dajte ga odmah, gdje da potpišem

Čista koju je Mourinho do danas sproveo, je maestralna.Do kraja sezone, bi se mogao iskristalisati kostur ekipe, pa na ljeto bi mogli tražiti nadogradnju na taj kostur.Griezmann, Bakayoko, Weigl, Grimaldo, Semedo, te onaj Bailey iz Anderlechta što se povezuje s nama.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Fela, Swajni, Young, Romero, Darmian... sve to prodati
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Depay je kriv sam sebi, mnogo vise posvecenosti nocnom zivotu, skoro bez ikakve zelje da dokaze da vrijedi i broja i iznosa koji je placen za njega. Na kraju je ovo dobar potez, solidna cijena uz tu klauzulu ako eventualno proradi. Evo Zaha se vratio u zivot, da smo tu ugradili neku klauzulu sad smo mogli imat finog igraca za 10ak miliona, zato je ova klauzula fin potez.
Ne vjerujem da Ado ima buducnost u klubu, meni strasno drag igrac ali jednostavno nesto je otislo pogresno nakon fenomenalnog pocetka. Vise me zanima situacija sa Bortwicom i Pereirom, ovaj drugi cini mi se igra dobru sezonu u Spaniji.
Ne vjerujem da Ado ima buducnost u klubu, meni strasno drag igrac ali jednostavno nesto je otislo pogresno nakon fenomenalnog pocetka. Vise me zanima situacija sa Bortwicom i Pereirom, ovaj drugi cini mi se igra dobru sezonu u Spaniji.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Pa bolan ne bio, ko će nam bit rezervni golmanEPL je napisao/la:Fela, Swajni, Young, Romero, Darmian... sve to prodati

Fella ce igrati za United jos najmanje 1 sezonu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.

Going on up to a spirit in the sky...
Joel PereiraDex je napisao/la:Pa bolan ne bio, ko će nam bit rezervni golmanEPL je napisao/la:Fela, Swajni, Young, Romero, Darmian... sve to prodati

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Fella noga
Svajni nazalost noga
Young noga
Uz Depaya I Morgana koji su vec bivsi to je solidna cistika na koju se jos koje ime moze dodati, recimo ja bih razmotrio ponude iz Kine za Rooneya I prihvatio neku astronomsku kojih ce vjerujem biti.
Od dolazaka ocekujem nekog od dvojca Bakayoko-Weigl, Sameda, stopera (mozda) I Griezmana ako ovi natpisi budu tacni.
Svajni nazalost noga
Young noga
Uz Depaya I Morgana koji su vec bivsi to je solidna cistika na koju se jos koje ime moze dodati, recimo ja bih razmotrio ponude iz Kine za Rooneya I prihvatio neku astronomsku kojih ce vjerujem biti.
Od dolazaka ocekujem nekog od dvojca Bakayoko-Weigl, Sameda, stopera (mozda) I Griezmana ako ovi natpisi budu tacni.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Feldmarschall
- Kontakt:
Fellaini je produžio ugovor, on je siguran i za narednu sezonu.
-
- Kontakt:
Produžili su mu ugovor za jednu sezonu jer su imali tu opciju pa da mogu izvuci veću odštetu na ljeto, bar se nadam da je to razlog jer ga ne želim i dogodine gledat u dresu Uniteda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fellaini kao s džoker klupe kada se ganja rezultat je odlican igrac. Ako ga Mou vidi kao takvog i on pristao na to, ekstra za obe strane.
Da ne bi Felle, ne bi ni boda bila protiv Liverpoola.
Da ne bi Felle, ne bi ni boda bila protiv Liverpoola.
Zašto ne krenemo po Dahouda
- Feldmarschall
- Kontakt:
Jer Pogba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.