harry_90 je napisao/la:Po meni imamo dobar sastav za novu sezonu,i mozemo ocekivat dobar plasman na kraju,samo da se ponovi igra iz proljetnog dijela prvenstva i sve ce biti dobro.Da smo imali proljetni sastav na pocetku lige,vjerovatno bi igrali evropu,al tad je se lose radilo,dovodili se igraci iz Libije,onaj strucnjak Hadziahmetovic itd.Po meni ŠB jedan od favorita ove sezone,stabilan klub,igracima redovne plate,sto 90% klubova nije.
cuj strucnjak Hadziahmetovic... care Hadzija je odlican trener , ali on nije dosao na pocektu sezone, vec onda kada nam je ekipa vec bila u velikom sranju.Covjek je dosao, ali iz govana nas nije mogao izvuci tek tako.Da je dosao barem na pocetku sezone, ja vjerujem da nebi tako pricao o njemu.Covjeka smo ranije gledali kao trenera drugih ekipa gdje je radio odlicno i prema tome nema potrebe na ono sto je za kratko vrijeme dozivio u Slobodi, da ti i bilo ko drgi mladji pise kako je covjek los.
Mislim da imamo dobru ekipu, a da nam je barem ostao Crnogorac i Okanovic da se nije povrijedio, zaista bi izgledali odlicno