FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2010, 02:39

harry_90 je napisao/la:Po meni imamo dobar sastav za novu sezonu,i mozemo ocekivat dobar plasman na kraju,samo da se ponovi igra iz proljetnog dijela prvenstva i sve ce biti dobro.Da smo imali proljetni sastav na pocetku lige,vjerovatno bi igrali evropu,al tad je se lose radilo,dovodili se igraci iz Libije,onaj strucnjak Hadziahmetovic itd.Po meni ŠB jedan od favorita ove sezone,stabilan klub,igracima redovne plate,sto 90% klubova nije.

cuj strucnjak Hadziahmetovic... care Hadzija je odlican trener , ali on nije dosao na pocektu sezone, vec onda kada nam je ekipa vec bila u velikom sranju.Covjek je dosao, ali iz govana nas nije mogao izvuci tek tako.Da je dosao barem na pocetku sezone, ja vjerujem da nebi tako pricao o njemu.Covjeka smo ranije gledali kao trenera drugih ekipa gdje je radio odlicno i prema tome nema potrebe na ono sto je za kratko vrijeme dozivio u Slobodi, da ti i bilo ko drgi mladji pise kako je covjek los.

Mislim da imamo dobru ekipu, a da nam je barem ostao Crnogorac i Okanovic da se nije povrijedio, zaista bi izgledali odlicno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 29 jul 2010, 11:25

Dugo pratim učesnike foruma pa sam odlučio da vam se pridružim...Subota je blizu i nebi trebali podcijeniti nimalo Slaviju....Glavaš je u skoro nemogućim uslovima dosta dobro posložio ekipu.Posebno me raduje činjenica da ima petlju i puno vjeruje mladima i Slobodinoj školi.Siguran sam da će 16*godišnji Selimović istrčati u istočnom Sarajevu.
Na lijevom bočnom je problem,kao i na Staninom mjestu(papiri).....Sa Borogovcem je zapelo oko Ugovora i do danas nisu našli zajedničku i prava je šteta,rekao bih obostrana....U junu je ušao u 23 godinu i već je sazrio u iskusnog nogometaša..iako je korisniji u vezi,po potrebi odlično igra i lijevog bočnog...Što je tu je i Glavaš mora računati na Murselovića,ako Borogovac ode.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2010, 11:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:siroki ,zrinjski i borac pa tek onda zeljo, celik ,sloboda i sarajevo ..po meni je sarajevo slabije nego prosle godine, nema Skore , Muminovica ali opet vidjet cemo , Zeljo je takodjer puno slabiji.
Siroki je prejak jer realno nije lako nadigrat austriju onako kako je siroki nadigrao ,sad sto im je sreca okrenula ledja to je druga stvar, zrinjski je standardno dobar, borcu ce mozda trebati malo vremena da uigra puno novih igraca ,celiku isto tako.
zeljo je jaci u odnosu na proslu sezonu za 10, 20%, finansijski smo jaci, igracki smo jaci, a uigraniji smo i iskusniji za 1 sezonu. Kicma ekipe je ostala tu.

Tekma protiv hapoela prva nije mjerilo, druga je vec nesto.
Cuva Bog Zelju svog!

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 29 jul 2010, 11:40

Jad i čemer ti je ova naša "PREMIJERA" i u dvije utakmice primiti 6 golova,a moglo je i duplo više...ne dati niti jednog
sve to govori koliko vrijedimo.Široki,Zrinjski pa i Borac organizacijski dobro rade i odskaču od svih.Sarajlije napuhane,pucaju ko balon,a ostali borba za opstanak...

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 29 jul 2010, 11:45

Šta nam rade Banovićki ljumani...kod vas izgleda sve ide po planu..dobro ste se pojqačali...Neka vam je sretno..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 11:49

Ja se nadam uspjesnoj sezoni za nas tim.Dosta ce nam falit Crnogorac,koji je igrao u odlicnoj formi proslu sezonu,i Milosevic koji je bio stub odbrane.Al sad su tu Raca,Aleksic,Joguncic,Drakul,opet odbrana je dobra,sredina tu i tamo,napad je vrh.Jos samo da se srede papiri oko Nikolica i bice sve ok ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 29 jul 2010, 13:13

Upravo sam saznao na sc-u da je Glavaš prekrižio Borogovca,jer ovaj nije htio da potpiše tipski ugovor gdje bi igrao samo za platu od 700 km....šteta,a već smo računali na njega jer je momak i lijevi vezni,a po potrebi i lijevi bočni...ujeedno i specijalista za prekide,što je pokazao i na pripremama..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 13:24

Normalno da ce otici da igra za mizernih 700 km,dok ostali imaju duplo vece plate,momak je strasan igrac,al eto Glavas i Sabovici se prave pametni.Ko god iz lige uzme ovog momka nece se pokajat,al eto nasima nije dovoljno dobar,cim nece da potpise dvogodisnji ugovor za platu od 700 km,ponizavajuce od uprave.

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 29 jul 2010, 13:33

Ali je još žalosnija činjenica da je Borogovac punih osam godina dolazio,trenirao i igrao na Tušnju..kada ovi što je sada vode kažu da je došao iz Slavena i da treba da se pokaže dvije godine uz obećanu platu,koja "rijetko"kasni i da je obavezan sebi kupovati kopačke od te plate....znači može se lijepo preživjeti.Sa puno gorčine i poniženja,mirni momak je sa suzama u očima izašao i otišao kući...Ponos je kod njega uvijek bio jača strana...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 13:41

Totalni bezobrazluk uprave prema momku,imao je zelju izaci na Tusanj medju prvih jedanaest,dosta je se vukao po kantonalnim klubovima,i sad kad je dobro odradio pripreme oni mu ovo urade,da sebi kupuje kopacke i da dobija 700 km plate.Imali bi strasnog igraca na lijevoj strani,al uprava sve us.ere svojim potezima,ionako nam je tim oslabljen,oni se prave vazni i rade kako hoce :evil: sve ovo treba smijenit,pitaj Boga koliko ce uzet od Bekicevog transera u Dinamo .

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 jul 2010, 13:58

harry_90 je napisao/la:Totalni bezobrazluk uprave prema momku,imao je zelju izaci na Tusanj medju prvih jedanaest,dosta je se vukao po kantonalnim klubovima,i sad kad je dobro odradio pripreme oni mu ovo urade,da sebi kupuje kopacke i da dobija 700 km plate.Imali bi strasnog igraca na lijevoj strani,al uprava sve us.ere svojim potezima,ionako nam je tim oslabljen,oni se prave vazni i rade kako hoce :evil: sve ovo treba smijenit,pitaj Boga koliko ce uzet od Bekicevog transera u Dinamo .
momak je perspektivan, dobrodošao je u Zvijezdu, nek kaže svoje uslove, ali mora potpisati na 3 godine

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 16:04

Borogovac bi u narednim danima mogao preci u Velez ili Celik. Uvijek se u.sere pred pocetak prvenstva :evil:

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 29 jul 2010, 16:51

OVO NIJE MOJA SLOBODA! U NAZAD NEKOLIKO GODINA MOJA SLOBODA NE POSTOJI! POSTOJI SAMO V.M.K.SLOBODA - VJESTACKO MAFIJASKI KLUB SLOBODA! BRUKA I SRAMOTA! SRCE ME BOLI KADA LAZIO GLEDAM KAKO GUBI I KADA JE U KURCU..A STA TEK DA KAZEM VOLJENI KLUB IZ MOG GRADA.....
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 16:56

Kad ce Slobodu preuzeti ljudi koji je vole,koji joj zele dobro,a ne koji je uzmu radi interesa,i licnih prohtjeva.Bolje igrace sa strane dovodit,nego svoju djecu sacuvat.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2010, 17:53

harry_90 je napisao/la:Kad ce Slobodu preuzeti ljudi koji je vole,koji joj zele dobro,a ne koji je uzmu radi interesa,i licnih prohtjeva.Bolje igrace sa strane dovodit,nego svoju djecu sacuvat.

nece nikad jer tih ljudi vise nema svati :)....sport nam je spao na niske grane, ali ja smao unazad nekoliko godina kada vratim imali smo bar 3- 4 sampiona godisnje... kosarkasice,rukometasice,kosarkasi,a necu da spominjem one sportove poput karatea,boxa,plivanja gdje su bili neprikosnoveni, a posebno bokseri poslije rato doba dok su naprimjer boksali Mirel,Meho,Babaja,Huska,Pirija i td i ja naravno:)... dobro ovo malo sale st se mene tice, ali bavio sam se bavio :)..jedino smo to mogli i trenirat u ratu i poslije rata jer odmah mi ispod Mosnika mejdan i sala udaraj u vrecu :)..doduse tad sam bokso za Zmaj , a ne za Slobodu :).. ebiga Zmaj je tada bio najbolji u drzavi.... sada vise nema tog sporta nigdje u pm propali smo u svemu ebem ti zivot :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 jul 2010, 18:06

SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Kad ce Slobodu preuzeti ljudi koji je vole,koji joj zele dobro,a ne koji je uzmu radi interesa,i licnih prohtjeva.Bolje igrace sa strane dovodit,nego svoju djecu sacuvat.

nece nikad jer tih ljudi vise nema svati :)....sport nam je spao na niske grane, ali ja smao unazad nekoliko godina kada vratim imali smo bar 3- 4 sampiona godisnje... kosarkasice,rukometasice,kosarkasi,a necu da spominjem one sportove poput karatea,boxa,plivanja gdje su bili neprikosnoveni, a posebno bokseri poslije rato doba dok su naprimjer boksali Mirel,Meho,Babaja,Huska,Pirija i td i ja naravno:)... dobro ovo malo sale st se mene tice, ali bavio sam se bavio :)..jedino smo to mogli i trenirat u ratu i poslije rata jer odmah mi ispod Mosnika mejdan i sala udaraj u vrecu :)..doduse tad sam bokso za Zmaj , a ne za Slobodu :).. ebiga Zmaj je tada bio najbolji u drzavi.... sada vise nema tog sporta nigdje u pm propali smo u svemu ebem ti zivot :(
Ja stvarno nemogu da shvatim kako to mozes reci o jednoj jako perspektivnoj zemlji, koja iz dana u dan sve vise napreduje. Klubovi ove zemlje u svim sportovima izuzev karatea i sjedece odbojke prave vrhunske rezultate, osvajaju medalje, igraju redovno u ligi prvaka, mozda smo i najjaci u svijetu u fudbalu, kako te nije stid pricati tako o jednoj ovakvoj zemlji, koja je puna idile.
:mrgreen:
Dobro ironiju na stranu, sada da kazem zao mi je sto se moram sloziti sa tobom, volio bi da imam jedan argument da kazem da si nesto krivo rekao, ali nemam imam samo jos 100 njih da podrzim ovo sto si ti rekao. Tuzla je nekada bila Mekka sporta u BiH, a sada nas nema nigdje, mada nema nikog u ovoj drzavi nigdje. Kod nas nepostoji vise komparacij dobar, bolji, najbolji u sportu, nego los, gori, najgori.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 29 jul 2010, 18:17

Dajdža je napisao/la:Jad i čemer ti je ova naša "PREMIJERA" i u dvije utakmice primiti 6 golova,a moglo je i duplo više...ne dati niti jednog
sve to govori koliko vrijedimo.Široki,Zrinjski pa i Borac organizacijski dobro rade i odskaču od svih.Sarajlije napuhane,pucaju ko balon,a ostali borba za opstanak...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 30 jul 2010, 09:29

E moj Gavrane! Nisam ja onaj koji mrzi sarajevske klubove...Zanima me prosperitet nogometa u BiH...nije važno Sarajevo,Mostar,B.Luka...neka naši klubovi izlaze u Evropu i za sve navijam...Stvarajmo jaču reprezentaciju,a ne da je vječito prave gastarbajteri...Od Želje smo više očekivali,a oni bar počasni gol da dadoše..Eto Zrinjski,primio pet,dao tri u gostima..Široki dva puta vodi u Beču...moje Slobode nigdje,vječita borba za opstanak...Čelik takođe.
Svim klubovima želim puno sreće u novoj sezoni te da nam pokažu nešto više i bolje,no do sada..

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 30 jul 2010, 11:02

Dajdža je napisao/la:E moj Gavrane! Nisam ja onaj koji mrzi sarajevske klubove...Zanima me prosperitet nogometa u BiH...nije važno Sarajevo,Mostar,B.Luka...neka naši klubovi izlaze u Evropu i za sve navijam...Stvarajmo jaču reprezentaciju,a ne da je vječito prave gastarbajteri...Od Želje smo više očekivali,a oni bar počasni gol da dadoše..Eto Zrinjski,primio pet,dao tri u gostima..Široki dva puta vodi u Beču...moje Slobode nigdje,vječita borba za opstanak...Čelik takođe.
Svim klubovima želim puno sreće u novoj sezoni te da nam pokažu nešto više i bolje,no do sada..
ehh ispravka nije se Sloboda uvijek borila za opstanak....samo ova sezona 2009/2010.....da su nam dali licencu 2008/2009 ko zna mozda bi i mi ko i Zrinski jucer....a ove sezone trebali bi biti bolji....barem imamo dobre igrace...jos kad bi stana dobio papire bilo bi jos bolje....ali steta sto nece igrati 1 kolo...a imamo i dobrog trenera... :D

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 30 jul 2010, 11:09

Vidi se da malo poznaješ situaciju u Slobodi...Sakib Malkočević se nekoliko puta našao u ulozi spasitelja kluba,nadati se da će to biti prošlost...malo je onih koji brinu o Slobodi...ostali samo Šabovići.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.